Ja ir slikti, ļoti skumji, vēl kaut kā grūti, iekāpju pirmajās pieklājīga paskata drēbēs un dodos. Negribu, lai kāds uz mani skatās, negribu, lai kāds pievērš uzmanību, negribu ar apkārtējo pasauli kontaktēt vairāk nekā nepieciešams. Tādos gadījumos ar apģērbu noslēpjos, tā ka tas noteikti nav par mani.

Nu jaa, klubos viņas visas ir nelaimīgas...
Daļa uz klubu dodas, lai iepazītos un, lai iepazītos ir nepieciešama visīsākā kleita?
Efektīva viņa ir, uzdarbojas tiešu uz instinktiem, tas tā pat kā kaķim kādu mantiņu uz striķīša pakrati viņa acu priekšā, nevar nepieverst uzmanību.
Daļa uz klubu dodas, lai iepazītos un, lai iepazītos ir nepieciešama visīsākā kleita?
Bet nu ja ļoti, ļoti patīk tā klieta, tad kāpēc gan nevilkt? Lai gan pēc pašas pieredzes - pēdējoreiz biju klubā pagarā princeškleitiņā un uzmanības bija krietni vairāk nekā, tajos ballīšu laikos, kad uz klubu gāju īsos svārciņos (ar domu, ka tajos labi izskatos, nevis a domu, ka tā atrāk kādu nocopēšu).
Tik saņemu nosodošus skatienus no meitenēm par to, kā esmu atļāvusies atnākt bez īsas kleitas.