Labākais vibrators!!!

Reitings 81
Reģ: 17.07.2013
Sveikas meitenes! :)

Gribēju pajautāt jūsu domas un pieredzi šajā vibratora jautājumā! Man pašai ir vibrators, pavisam parasts, ko pirms nu jau kādiem 5ciem gadiem uzdāvināja draugi, kad man palika 18! Agrāk par to nedomāju, bet nu jau labu laiku man ir stabilas attiecības un gribas intīmajā dzīvē ienest jaunas sajūtas tāpēcjautājums šāds - kādu vibratoru man labāk iegādāties un kurš man sagādātu lielāku baudu arī tad, kad manam vīrietim sexu negribas - nav noslēpums, ka cilvēki, kas sevi sexuāli pazīst masturbē,laiku pa laikam apmierina sevi - tāpēc ceru uz labiem ieteikumiem, jo tas,kas man ir patreiz vairāk ir kā dāvana uz 18 gadiem nevis kā vibrators, kas sniedz baudu!

Tik tiešām ceru, ka palīdzēsiet ar savu pieredzi un kaut ko man ieteiksiet!
10.10.2013 05:30 |

Reitings 20
Reģ: 22.07.2013
Man piemēram ir šāds:
http://www.sexystyle.lv/products/seksa-rotallietas/vibratori/g-punkta-vibratori/feelz-toys-gino.html#variant=9099

Izmantoju ret, tad kad draugam sagribas ko neķītrāku. Kopumā ņemot, nav ne vainas. Patīk, ka matreāls ir patīkams, nav kaut kāda lētā plastmasa. Par šādu cenu, domāju, ka labs variants.
11.10.2013 14:00 |

Reitings 81
Liels paldies par ieteikumiem, pēdējieizskatās pavisam labi, piemēram tas pa 100Ls! Nu jā,laikam jau, ja pērk labāk noziedotnaudu, jo savādāk var gadīties aplauzties un atzīt vispār tos par labien neesam! :)

Alexxa : Ar to arī varēji sākt, ka ko daļēji tu arīdarīji, jo teici, ka vibrējoši nepatīk, bet nekaspar to tālāk arī netika pateikts, bet tagad, normāla atbilde, ka tev ir pieredze, ka esi pirkusi, atklājas arī kādi tev patīk, ka silikona dabīgāks un re, ka ar lubrikantu labāk - tomērkaut ko vari pateikt, bet sākumā gribējās tēlot muļķi vai ne? :) Nu jāto jau viegli dartī! Bet kas to lai zin, mošk tāda esi, ja nevari izsecināt, kad lūdzu padomu, ko un kādu vispār pirkt, ka neesmu lietas kursāpar šo visu - tāpēc jau jautāju padomu! Bet nu kaut kur jau ir jāizlādējas,protams!
11.10.2013 21:05 |

Reitings 81
Varbūt kādam vēl ir kāda pieredze un kāds man var kaut ieteikt - laikam jau labāk gribētu tādu kas vibrē - varbūt zinat kādu vibratoru, kuram var regulēt vibrācijas pakāpi līdz pat ļoti stiprai? :)
11.10.2013 21:07 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
a kā mēs varam zināt kurš ir labākais, mums arī kauns iet uz veikalu, visus čamdīt. :D
11.10.2013 23:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits