Labākais vibrators!!!

Reitings 81
Reģ: 17.07.2013
Sveikas meitenes! :)

Gribēju pajautāt jūsu domas un pieredzi šajā vibratora jautājumā! Man pašai ir vibrators, pavisam parasts, ko pirms nu jau kādiem 5ciem gadiem uzdāvināja draugi, kad man palika 18! Agrāk par to nedomāju, bet nu jau labu laiku man ir stabilas attiecības un gribas intīmajā dzīvē ienest jaunas sajūtas tāpēcjautājums šāds - kādu vibratoru man labāk iegādāties un kurš man sagādātu lielāku baudu arī tad, kad manam vīrietim sexu negribas - nav noslēpums, ka cilvēki, kas sevi sexuāli pazīst masturbē,laiku pa laikam apmierina sevi - tāpēc ceru uz labiem ieteikumiem, jo tas,kas man ir patreiz vairāk ir kā dāvana uz 18 gadiem nevis kā vibrators, kas sniedz baudu!

Tik tiešām ceru, ka palīdzēsiet ar savu pieredzi un kaut ko man ieteiksiet!
10.10.2013 05:30 |

Reitings 81
Alexxa - :D Vienkārši čau tev man liekas ir ar to loģiku, ja lietotu galvu, un mācētu lasīt ko rakstu tad es teicu,ka neesmu mērījusi nevienam locekli tāpēc neorentējos kaut kādos diametra centimetros, ja būtu veikalā redzētu, kāds man izmērs vajadzīgs, BETlai būtu lietas kurā par to kādi izmēri tie ir tie diametra centimetri, tad domāju, ka kāds varbūt zin, tāpēc jautāju viedokli, bet cik redzu, tu ne vēlieskoieteikt,ne tev ir pieredze,lai kaut ko ieteiktu, ne tu vēlies saprast,ka man vajadzīgs padoms - es jau tā arī rakstīju,ka neorentējos centimetros, bet varbūt kādszin cik tas ir liels un kuri cm atbilstu vidusmēra vīrieša loceklim un ko es vēlos es teicu gan vibratoru,kas sniegtu baudu, ja nemākilasīt,tad pārlasi vēlreiz! ;)

Vienkārši neraksti neko vairs,ja esi tāda nejēga!

Paldies! :)
11.10.2013 07:40 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Santa, bet kā Tu pati uzvedies? Tu nespēj pateikt, ko īsti meklē. Vibratoru? Nu un kā Tu domā, kas sekos, ja es atvēršu diskusiju, ka vēlos iegādāties auto, bet nepateikšu neko vairāk? Būs arī manā dārziņā jautājumi, kāpēc neesmu pateikusi neko vairāk, būr arī tie, kas teiks, ka viņiem riebjas braukt.
Ja Tu uztver manus komentārus ar negatīvismu, Tava problēma - es zinu, ka neizsakos īpaši glaimojoši, bet tas ir nevis tāpēc, ka uzskatītu par ķertu pašu ideju, ka vēlies to iegādāties, bet tāpēc, ka man rodas sajūta, ka Tu tiešām nezini, kas tas ir.
Neesmu teikusi, ka Tu obligāti ķiķini veikalos, pārlasi to teikumu vēlreiz.
Tas, ka mani nesaista vibratori, nenozīmē, ka es uzskatu par slimu pašu ideju, ka vēlies tādu pirkt, bet būtu pareizi, ja Tu atvērtu diskusiju ar jautājumu, kurš no Tevis izvēlētajiem ir labāks, nevis paņēmusi miljonu kategoriju un pajautājusi, kas der tieši Tev, ja mēs par Tevi neko nezinām.
Un palīdzēt es Tev mēģināju jau pirms tam - aprakstot, kādas ir sajūtas turot ko tādu rokā. Ja Tevi tas apmierina, bet lūdzu. Tāpēc bija arī piebilde, ka nemēģinu atrunāt. Bet Tev jau bail no pašiem intīmpreču veikaliem, kur nu vēl no tā, ka kāds šādi ataino to, ko par to domā. Tās ir reālās sajūtas - nenormāls troksnis un vibrē kā zobubirste. Jāizlemj jau ir Tev nevis man. Bet nevajag mani te par maitu pataisīt, ja pašai slimīga uztvere pret to visu.
11.10.2013 07:47 |

Reitings 7408
Un kas attiecas uz izmēriem - jau teicu, paņem mērlentu, paloki pa rokām un sapratīsi, cik ir tie centimetri, kas ir Tavam vīrietim. Ja šis padoms Tev neder, neko citu ieteikt nevaru, jo pat tad, ja prasītu padomu par lietām, kuras reāli lietoju - tur ir tas pats - kamēr nezinām ar ko Tev pieredze un kas Tavā uztverē ir vidējs, neko ieteikt nav iespējams, kad Tev beidzot šis pieleks?
11.10.2013 07:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Alexxa-es pat nedomaaju tiesi tevi,bet vispaar cilveeku nostaaju par siim teemaam...Taapeec laikam censos arii nekad neiejaukties sajaas diskusijaas,jo gruuti saprast,vai cilveeks,kurs jautaa ,ir nopietni vai nenopietni noskanots!
Vienmeer atceros sava drauga teikto,veel Latvijaa dziivojot...Vins teica-tad kad Latvijaa par sex teemu runaas ,kaa par brokastu eesanu,tad viss buus citaadi.Jaasaka godiigi,ka aizspriedumi ir tiesaam loti daudzaas lietaas...Varbuut arii tiesi taapeec izjuuk attieciibas,ka visiem bail runaat par so teemu...nedod Dievs ,kaads ne taa padomaas!
11.10.2013 07:54 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Varbuut arii tiesi taapeec izjuuk attieciibas,ka visiem bail runaat par so teemu...nedod Dievs ,kaads ne taa padomaas!

+
Un ne tikai sievietes tā domā...
11.10.2013 07:56 |

Reitings 81
:D :D Nevajag uzvilkties, pirmkārk, tuteici, ka es ķiķinot iešu pa veikalim, kātu vari izdarīt secinājumus, ja nepazīsti mani?
Otrārt - tieši šāda diskusija ir izviedota, jo es tik tiešām nezinu ko no šī klāsta izvēlēties!
Treškārt - ja jau atzīsti,ka tavi izteikumi nav glaimojoši, tad iemācies izteikties un domā, ko raksti,lai neaizskartu cilvēkus,piemēram,mani!
Cetrurtkārt - kas skaitās vidējs es tieši nevaru pateikt, bet vidējs varētu būt tāds, kas atzīts par vidēju 17 - 18 cam garumā, aptuveni kā labs banāns! :)
Piektkārt, es jautāju viedokli kādam kas kaut ko zin, kas ir turējis rokā un zin kādasir sajūtas,kurš mīkstāks kurš stiprāk vibrē kurš nē - tu jau sākumā pateici,ka esi pret, jo pati tādu nelieto un diez vai lietosi, jo liekas nedabiski, tātad vari vairs nekomentēt, jo tu man vienkārši nespēj palīdzēt, ''seit tu esilai vnk rupji runājot "padisrtos" , jo pašai nav ko darīt!
11.10.2013 07:59 |

Reitings 81
Jā,pēdējais komentārs bija Alexxai! :)
11.10.2013 08:00 |

Reitings 7408
Emmanuelle, nezinu, kad pienāks laiks, kad te par to normāli runās. Man te jau ar tēmas autori redz kas sanāca - es vēsā mierā stāstu, ko domāju, viņai liekas, ka tas ir uzbrauciens. Viņai bail arī, ka uz viņu ne tā skatīsies veikalā, kur šādas lietas ikdienā pērk simtiem cilvēku. Tāda ir Latvijas uztvere par šīm lietām. Šeit pat - cik diskusiju nav bijis par to, kā ali pareizāk izstāsta partnerim savas vēlmes? Nu, to visu tā uztver un izskatās, ka nekas nemainīsies. Man ir viena draudzene, kura regulāri lūdz, lai nopērku viņai grūtniecības testu, jo pati kaunās aptiekā to palūgt. Komēdija bija, kad es ar vēderu 7 mēnesi iegāju aptiekā to pirkt. Aptiekāre uz mani paskatījās ar dīvainu sejas izteiksmi un pajautāja :"Vai jūs tiešām vēl neesat pārliecināta?" Es nespēju nesākt smieties.
Tik pat bieži Narvesenos rindā stāvot dzirdu :"Man lūdzu tos, nu tos gumijas, nu..." Lai gan ir gadījies pasakot, ka man vēl arī prezervatīvus, ka pārdevēja sarkst un nomet man tos uz letes tā, itkā tas būtu kaut kas pretīgs. Kā arī ar zaglīgu tvērienu tiek pievienota prezervatīvu paciņa pirkumu kaudzei pie RIMI kases.
Mums padomija nav beigusies, mums joprojām seksa nav.
11.10.2013 08:06 |

Reitings 81
Mademoiselle :) +++++

Tur jau tā lieta - atnāk tāda kā Alexxa, pasaka, ka ir pret un nē tas ir nedabiski un tālāk vnk brūk man virsū, ja nav ko teikt un liekas,ka nedabiski, lai neraksta, es tač jautāju tām kurām ir pieredze un leikas,ka tas IR dabiski un tās kuras piekristu kam tādam un varētuman kaut ko ietekt, nevis bezjēdzīgi atspēkot savis pašas rakstīto! :D Smieklīgi cilvēki, labi, ka es to tā viegli varu uzvert, bet ja būtu savādāk - baigais forums ne ienāk viena nosit apetīti, ja būtu savādāks cilvēks tā arī paliktu neko neuzzinājusi, bet varbūt tomērkāds??? :)

Man gan liekas, ka attiecībās kuras ir harmoniskas, jaukas, bet ilgstošas,viņas vajag atsvaidzināt, jo, manuprāt,par attiecībām ir jārūpējas un par intīmo dzīvi ar!

Esam runājuši par to un mums abiem tas neliekas nekas traks, kā iepriekšlasīju, ka vīrs jūtas apdraudēts, ja jau vajag vibratoru, bet NĒ, tas tikai lai ir interesantāk, tas viss! :)
11.10.2013 08:06 |

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Man, piemēram, tiešām nepatīk vibratori, jo viņi nedabīgi kratās un rūc, man šķiet, ka kkas ar tehniku noies greizi vai elektrība iesitīs. :D
Tāpēc man patīk dildo (cik stulbs vārds :D ), tie, kuri jākustina pašai, kam ir tikai formas.
Man patīk dabīgā izmēra, patiktu tāds ļurgani ciets un melns, noteikti melns. :D
11.10.2013 08:09 |

Reitings 7408
ka es ķiķinot iešu pa veikalim

Es teicu, ka neviens uz Tevi nelūrēs, ja tā nedarīsi. Tas nebija apgalvojums, ka darīsi.

bet vidējs varētu būt tāds, kas atzīts par vidēju 17 - 18 cam garumā, aptuveni kā labs banāns!

Beidzot viens sakarīgs komentārs no Tevis. Vidēja banāna apkārtmērs ir 4-5cm. Tagad Tev ir atbilde, par apkārtmēru.

kurš mīkstāks kurš stiprāk vibrē kurš nē

Mīkstāki būs silikona. Vibrācijas stiprums regulējams visiem virs 15ls cenā. Man nav viņš jāieliek attiecīgā vietā, lai to zinātu - es esmu tādus pirkusi dāvanām, attiecīgi čamdīti viņi ir un uz šiem jautājumiem es atbildēt varu.
11.10.2013 08:11 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
iesaku Lāčplēša/Brīvības krustojumā veikalu, tur liela izvēle un laba apkalpošana!
un iesaku apskatīties no Fifty Shades Of Grey sērijas! tur feinas tās visas lietiņas! ;)
11.10.2013 08:14 |

Reitings 7408
Tāpēc man patīk dildo (cik stulbs vārds ), tie, kuri jākustina pašai, kam ir tikai formas.

Man arī šie patīk labāk + vēl šorīt pa vienu krievu kanālu stāstīja, kādas traumas sievietes no vibratoriem dabū. Ne, ne, ne - man ne.
11.10.2013 08:15 |

Reitings 81
Alexxa : Jā nu runāt tu māki, pati teici,ka tevi komentāri nav no tiem glaimošākajiem - es jau teic,lai domā ko runā, bet jātu tagad pagriez tā it kā es būtu tā kurai liekas, ka uzbrūk, ja jau jūties neapdraēta, kapēc raksti?
Un jāpatiesi,cilvēki ir dažādi un man ir neērti ietpēc dildo intīmpreču veikalā! :)
Bet, manb nav problēmu ar testu pirkšanu vai prezervatīvu pirkšanu kādreiz, ja vajag un neesmu teikusi,ka man nav seks, jo teks mums vēljoprojām Latvijā nav seks ir attiecināms tikai un vienīgi uz mani, zinu,ka kaut ko tādu iegādājoties, vajadzēs iet uz veikalu, bet saku 100to reizi, jau liekas,ka pirms tad domāju, kabūs kāds jēdzīgs ieteikums, bet, cik noprotu, tev jau vairs sen neinteresē sākuma tēma kā vienkārši interpretēt rakstīto, liekas,ka tev šīir spēle un vēlies uzvarēt ne? Jatā nav tad vienkārši neraksti vairāk, jo man tavs viedoklis jau ri skaidrs,palīdzēt tu man nevari, tev tas ir nē, nedabiski vibrē, nu tad nevajag ja nevēlies palīdzēt! :)
11.10.2013 08:15 |

Reitings 7408
Santa, es Tev augstāk atbildēju uz visiem Taviem jautājumiem. Un tas, ka es neglaimošu vibrējošām mantām, tā nav bijis, nav un nebūs. Cita lieta dildo - tie no vibratoriem atšķiras tikai ar to, ka nevibrē, tādi man pašai ir.
Kad ar izmēriem un materiālu ir skaidrība, ko vēl Tev te nav pateikuši? Konkrētu firmu? Tās labāk tiešām ieej iepriekš minētajā veikalā un pajautā. Vēl uz Čaka/Matīsa ir Kupidons. Bet uz Lāčplēša ielas ir pārdevēja sieviete - laipna, pastāstīs, ko cilvēki vairāk ņem.
11.10.2013 08:22 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
diskusijas autore- vislabākos ieteikumusTev sniegs attiecīgā veikala pārdevējas. Tur cilvēki šīs tēmas konsultē ļoti nopietni, galvenais pašam pircējam neķiķināt.
Uz vietas visu noskaidrosi.
Šaubos, ka šeit būs kādai diža pieredze.

Tur-veikalā, būs dažāu pieredžu stāsts, kā arī pieļauju, ka varu teikt- profesionāla konsultācija ;)

veiksmi ;)
11.10.2013 08:36 |

Reitings 81
Laimes Meita - kādēļ melns? :) Un jā re kur reāls ieteikums, tur dildo, kas nevibrē, cilvēkasm ir viedoklis,lai palīdzētu, nevis nē!

Alexxa, ja jau esi pirkusi un esi lietas kurā ko tad nesaki,kas labāk kas sliktāks,pekšņi tevir viedoklis! :)Interesanti!
11.10.2013 08:41 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pačamdīt nevar, bet bildītes vari papētīt.. tāds paliels klāsts te :)
http://www.sexystyle.lv/products/seksa-rotallietas/vibratori.html
11.10.2013 08:47 |

Reitings 7408
Santa, beidzot pieleca, ka esmu tieši pret vibrēšanu? Bet Tu jau tieši to prasīji. Tas, ka man ir viedoklis par dildo, tas ir kas cits, jo Tev tieši to vibrēšanu taču vajag. Un Tu gribi no internetveikala, kamēr es savus pērku reālos veikalos tā iemesla pēc, ka visu uzreiz dabīgi var apskatīties, nav jāzīlē. Ja ir jautājumi, uzdodu tos pārdevējai.
Pie kam, dildo patīk man un vēl dažām, citām patīk vibrējošās mantas un liekas muļķīgi, ka mēs pērkam šos. Man tā trīcēšana un rūkšana nepatīk, citām laikam netraucē.
Bet, ja var komentēt bez rūkšanas, tad viennozīmīgi silikona (vienīgais materiāls, kas kaut cik atgādina dabīgu ādu) un tos, kas nedaudz lokās. Nezinu, kā ir ar vibrējošām mantām, bet dildo labāki man šķiet tie, kas ir līdzīgāki īstai vīrieša mantai, nevis rievaini vai pumpaini. Un obligāti komplektā lubrikantu.
11.10.2013 08:55 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja ņemtu vibratoru, tad laikam ņemtu tādus no vidēji līdz dārgajam galam, un gaumīga paskata :D jo izskatam ar ir nozīme :D Bet principā gribētos tādu no laba materiāla, un nejau kautkādu lēto plasmasas dranķi, protams ar tādu kuram ir kādas opcijas vibrācijā, jo citai vajag spēcīgākas un ātrākas, bet citai atkal lēnas un mierīgas. Vienīgais kas mani uztrauktu pie vibratora iegādes ir tas ka man viņš iepatiktos vairāk nekā man vīrieša gailītis :D

Pašai no dārgā gala ļoti iepatikās http://www.sexystyle.lv/products/seksa-rotallietas/vibratori/klasiskie-vibratori/fun-factory-stronic-eins-click-n-charge.html#variant=5697

Un tads pa vidēji dārgu cenu http://www.sexystyle.lv/products/seksa-rotallietas/vibratori/klasiskie-vibratori/fun-factory-g4-vibe-big-boss-click-n-charge.html#variant=12371

Lai nu kā, ja tiešām pirktu tad vienreiz ar noziedotu naudu un nopirktu ko riktīgu, nevis sāktu ar pašu lētāko, jo ar tiem lētākiem ar var būt tā ka pameiģini, nepatīk un nospried ka ar nevienu vibratoru tad nepatiks.
11.10.2013 10:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits