Santa, bet kā Tu pati uzvedies? Tu nespēj pateikt, ko īsti meklē. Vibratoru? Nu un kā Tu domā, kas sekos, ja es atvēršu diskusiju, ka vēlos iegādāties auto, bet nepateikšu neko vairāk? Būs arī manā dārziņā jautājumi, kāpēc neesmu pateikusi neko vairāk, būr arī tie, kas teiks, ka viņiem riebjas braukt.
Ja Tu uztver manus komentārus ar negatīvismu, Tava problēma - es zinu, ka neizsakos īpaši glaimojoši, bet tas ir nevis tāpēc, ka uzskatītu par ķertu pašu ideju, ka vēlies to iegādāties, bet tāpēc, ka man rodas sajūta, ka Tu tiešām nezini, kas tas ir.
Neesmu teikusi, ka Tu obligāti ķiķini veikalos, pārlasi to teikumu vēlreiz.
Tas, ka mani nesaista vibratori, nenozīmē, ka es uzskatu par slimu pašu ideju, ka vēlies tādu pirkt, bet būtu pareizi, ja Tu atvērtu diskusiju ar jautājumu, kurš no Tevis izvēlētajiem ir labāks, nevis paņēmusi miljonu kategoriju un pajautājusi, kas der tieši Tev, ja mēs par Tevi neko nezinām.
Un palīdzēt es Tev mēģināju jau pirms tam - aprakstot, kādas ir sajūtas turot ko tādu rokā. Ja Tevi tas apmierina, bet lūdzu. Tāpēc bija arī piebilde, ka nemēģinu atrunāt. Bet Tev jau bail no pašiem intīmpreču veikaliem, kur nu vēl no tā, ka kāds šādi ataino to, ko par to domā. Tās ir reālās sajūtas - nenormāls troksnis un vibrē kā zobubirste. Jāizlemj jau ir Tev nevis man. Bet nevajag mani te par maitu pataisīt, ja pašai slimīga uztvere pret to visu.