Mūžīgais jautājums -kāpēc?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Kāpēc ir tik grūti izdarīt kaut ko , par ko vēlāk zini -varētu priecāties un lepoties ar sevi?
Kāpēc dažreiz pat tad ,kad liekas dzīve ir salīdzinoši veiksmīga, es tomēr nejūtos laimīga?
Kāpēc cilvēki uz kuriem visvairāk gaidījām un likām cerības pazūd pavisam un nekad vairs nedzirdam pat ne vārdu no viņiem?

Beztēma. Kādi jums "Kāpēc" šobrīd sēž prātā?
09.10.2013 18:41 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Gurri

Laikam jau tie vīrieši un sievietes meklē tos līdzīgos saviem "pirmajiem" vai "īstajiem" mīļotajiem, protams kā jau zināms, nav divi vienādi cilvēki uz planētas.
10.10.2013 00:06 |

Reitings 17203
cormeum

Es divus ar pus gadus koncentrēju sevi uz citām domām, cenšoties atbrīvoties no tās pagādtes, gan mierīgā ceļā, gan caur meditēšanu, gan samierināšanos, gan asarām, gan prieku un vispār AR VISU KO VIEN VARU IEDOMĀTIES LOĢISKI, arī darbos ieslīgstot, un atrodot partneri ar kuru man viss ir tiešām super, pat spiežot sevi nedomāt, bet kā netieku no tām domām prom tā netieku, un nogurums ar ir jau censties no viņām tikt prom. Un galvenais ka tās atmiņas ir tik pat svaigas kā būtu vakar notikušas. Man laikam ir pārāk laba atmiņa.
10.10.2013 00:10 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009

Laikam jau tie vīrieši un sievietes meklē tos līdzīgos saviem "pirmajiem" vai "īstajiem" mīļotajiem, protams kā jau zināms, nav divi vienādi cilvēki uz planētas.

Nu īsti nepiekritīšu.
Vīrieši tāpat kā sievietes meklē savus sapņus ( sievieti/vīrieti kāds/kāda ir izsapņota ), ja neatrod ir apmierināti ar to kas ir, bet meklē alternatīves.
10.10.2013 00:17 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
missjoker

Tu pati atbildēji uz savu jautājumu, neaizmirsīsi tik ilgi kamēr tas tev būs aktuāli, kamēr tu to sargāsi, kā vērtību. kad spēsi atteikties un atvadīties no tām skumjām (lasīt pieredzes) un ļauties tam, kas notiek ar tevi tagad viss mainīsies. Sirdij ir jādod virziens to es esmu sapratis, bet īstenot līdz galam pats vēl mācos :D :D

Gurri

Sasmējos - atminējos vienu rakstu, par vīriešiem un viņu sievietēm tas esot, kā ar auto - tā pati marka tikai citā krāsa vai nedaudz cits modelis :D :D
Bet arī tiktāl izmisis neesmu, lai saistītu savu dzīvi ar kādu sievieti tikai tādēļ, ka esmu viens, jo vēlos mīļu, iejūtīgu un ļoti sirsnīgu sievieti sev blakus un attiecības, kurās mēs viens otru atbalstītu papildinātu un kurās justos arī nozīmīgs un mīlēts un tai pat laikā mēs būtu labākie draugi. Fiziski, jā mani saista salīdzinoši trauslas miesasbūves sievietes.
Es īstenībā vienkārši esmu diezgan garlaicīgs un pārāk nosvērts, pārāk plānojošs un savā haosā dzīvojošs cilvēks :D Kas ir liels no no attiecību veidošanai vismaz sākumā :) neprotu pēkšņi no prieka iespiegties :D :D
10.10.2013 00:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
missjoker, ja jau tas labais tik spilgti atmiņā... kas tad jums bija tas negatīvais? Kāpēc neesat kopā?
10.10.2013 00:20 |

Reitings 298
Aaa un vēl slikti labās īpašības :D Esmu nenormāls mīļums un nebeidzams romantiķis :D :D Kas arī pat īsti labi nav, bet nu ko, kāds esmu tāds esmu :D :D
10.10.2013 00:21 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Aaa un vēl slikti labās īpašības Esmu nenormāls mīļums un nebeidzams romantiķis Kas arī pat īsti labi nav, bet nu ko, kāds esmu tāds esmu

Brīvās cosmo dāmas, sarosās!!! :)
10.10.2013 00:23 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Nepratīgs -tu te sevi kādai baigi centies noreklamēt ?:D
10.10.2013 00:26 |

Reitings 17203
Neprātīgs

Bet es jau ar laidos jaunās sajūtās un pieredzēs, bet pat pēc viss labākajām pieredzēm un izjūtām, es agri vai vēlu atkal atgriežos pie tās pagātnes, tā itkā es izbaudu to skaisto mirklī, bet ilgtermiņā tomēr atkal zemapziņa atgriežas pie iepriekšējā.

Vienīgais variants kā es varu iedomāties tikt vaļā no tām atmiņām ir ja ar savu mīļoto ātrāk ievāktos kopā dzīvot un apprecētos un izbaudītu sen gaidīto ilglaicīgo kopā būšanu, bet bail ka pat tad varētu būt tā kad atgriežos pie pagātnes. Lai nedomātu par to pagātni man visu laiku jābūt darbībā, bet man tas nav iespējams, nav tik daudz visa ko varētu iesākt lai tik nepieķertu kaut vai vakarā ielienot gūltā un aizverot acis neiedomātos kādu atmiņu.

Vai tā var būt ka ir tādi cilvēki pagātnē bijuši kuri tiešām visu mūžu paliek atmiņās? Jo es pat varu iedomāties ka man ir 70 gadi un es saviem mazbērniem stāstu ka jaunībā bija tas viens cilvēks kas lūk manu dzīvi ļoti izmainīja. Bet vienu gan es zinu, lai gan tās atmiņas man galvā ir, tas mani neattur no dzīvošanas tagadnē, vienkārši viņas visur nāk līdz man kā ēna.
10.10.2013 00:27 |

Reitings 298
Ja ir iespēja tad kādēļ nē :D Slikta reklāma arī ir reklāma :D :D Laba būtu, ja tēlotu slikto zēnu :D :D :D :D :D

Bet ja nopietni, tie pastarpinātie jautājumi vienam īsajam kāpēc jautājumam un šo portālu kā iepazīšanās portālu gluži neuztveru, vienkārši patīk te parunāties :)
10.10.2013 00:28 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Lasot jūsu "kāpēcīšus", aizdomājos par to, kāpēc mēs tik daudz prasām no citiem, bet tik maz no sevis.

Vienu lietu gan esmu iemācījusies savā dzīvē līdz šim - paļauties varam tikai un vienīgi 100% uz sevi. Patiesībā mums nav pat tiesību kaut ko pieprasīt no otra un par kaut ko apvainoties. No paļaušanās uz sevis izriet nepieciešamība kļūt/būt pašpietiekamam ar savu laimi, neatkarīgu no citiem. Ja šie citi ir blakus, ļoti labi, bet lielākoties viņu nav vai arī ir uz kādu brīdi un tad dodas tālāk meklēt savu laimi. Mēs nebūt neesam kāda cita laimes iemiesojums (ģimenes lietas te nejaukt iekšā), nebūsim naivi.
10.10.2013 00:31 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Nē ,nē ,Nepratīgs, reklāma ir laba ,pārmaiņas pēc pozitīva ,bet zini , tie kas tēlo labos patiesībā tiešām ir tālu no tāda ,vismaz mana pieredze tā rāda,bet es vari arī kļūdīties:D Pēc sevis spriežu ,esmu vnk fking apburoša un jaukā ,kā kaķēns ,bet tad es sāku dīrāt tapetes nost, protams , tā ir metafora.
10.10.2013 00:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nepratīgs tiešām sev uztaisīja baigo reklāmu :D.
10.10.2013 00:34 |

Reitings 17203
cormeum

Godīgi sakot, tas ļaunais pat nebija tik ļauns kā tai laikā likās, un es no savas puses varu teikt ka mēs ļoti stūlbi izšķīrāmies, jo vienkārši tai laikā bijām viens otram par jaunu un nemācējām viens otru līdz galam izprast. Mums nebija tā attiecību pieredze kas bija vajadzīga lai spētu būt kopā. Lūk kā tagad, esmu ar vīrieti kurš ir tik pat labs cilvēks kā mans ex, pat dažās jomās daudz labāks, un es to novērtēju, bet kādreiz ne es nevarēju novērtēt savu bijušo ne viņš mani. Kā jau zināms, cilvēki attīstas ar pieredzi, ja man nebūtu bijusi tā kādreizējā pieredze, tad tagad es nespētu būt tik saprātīgs cilvēks kāda nu lūk esmu (pēc savām domām).
10.10.2013 00:34 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
1.Kapec vienmer tas dreebes kuras es tieshaam ,tieshaam gribu uzvilkt, taja momentaa ir netiiras?
2.Kapec skapis/maaja/veljas mashiina apeed otru draudzinju zekjiitei :( ?
3.Kapec,pareizaak butu KUR paliek visas manas matu spraadzes un gumijas?
4. Kapec nezinaams skaits meitenju no shii portaala neapmekle googli pirms veido diskusiju? :)
10.10.2013 00:36 |

10 gadi
Reitings 497
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc es lasu šo diskusiju? :D

Ja nopietni - Kāpēc jāsūdzās par lietām, ko nav iespējams mainīt?
10.10.2013 00:37 |

Reitings 17203
Uz mani tā Neprātīgā reklāma tīri labi iedarbojās :D Kā lai saka, vismaz viens normāls vīrietis šai forumā ar ir (cerams) :D Cosmo dāmas tiešām nākiet un ņemiet kamēr vel piedāvājums spēkā :D
10.10.2013 00:37 |

Reitings 17203
4. Kapec nezinaams skaits meitenju no shii portaala neapmekle googli pirms veido diskusiju?

Varbūt latviešu valodā grūti atrast, bet angļu/krievu valodu labi nepārzin :D

Ja nopietni - Kāpēc jāsūdzās par lietām, ko nav iespējams mainīt?

Tāpēc ka tad ir vieglāk pārvarēt tās lietas un dzīvot tālāk.

Kāpēc ir jau 0:40 un es vel neguļu?
10.10.2013 00:40 |

Reitings 298
missjoker

Nē viss bija pareizi, ja likās, ka pareizi tad noteikti arī bija. No tās informācijas, ko redzu, tu to cilvēku ļoti idializē. Jā tev viņš bija, kas jauns un sniedza, ko neaizmirstamu, bet kam ir sākums tam arī ir beigas. Ja tu tā ietekmē kļuvi labāka, tad dāvā savu labestību tam cilvēkam kurš tiešām tev šobrīd ir blakus, ne atmiņām un neizsapņotam sapnim.
10.10.2013 00:40 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
kam ir sākums tam arī ir beigas

Šo uzrakstīšu sev uz pieres, varbūt beidzot sanāks ielāgot...
10.10.2013 00:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits