missjoker
Tu pati atbildēji uz savu jautājumu, neaizmirsīsi tik ilgi kamēr tas tev būs aktuāli, kamēr tu to sargāsi, kā vērtību. kad spēsi atteikties un atvadīties no tām skumjām (lasīt pieredzes) un ļauties tam, kas notiek ar tevi tagad viss mainīsies. Sirdij ir jādod virziens to es esmu sapratis, bet īstenot līdz galam pats vēl mācos :D :D
Gurri
Sasmējos - atminējos vienu rakstu, par vīriešiem un viņu sievietēm tas esot, kā ar auto - tā pati marka tikai citā krāsa vai nedaudz cits modelis :D :D
Bet arī tiktāl izmisis neesmu, lai saistītu savu dzīvi ar kādu sievieti tikai tādēļ, ka esmu viens, jo vēlos mīļu, iejūtīgu un ļoti sirsnīgu sievieti sev blakus un attiecības, kurās mēs viens otru atbalstītu papildinātu un kurās justos arī nozīmīgs un mīlēts un tai pat laikā mēs būtu labākie draugi. Fiziski, jā mani saista salīdzinoši trauslas miesasbūves sievietes.
Es īstenībā vienkārši esmu diezgan garlaicīgs un pārāk nosvērts, pārāk plānojošs un savā haosā dzīvojošs cilvēks :D Kas ir liels no no attiecību veidošanai vismaz sākumā :) neprotu pēkšņi no prieka iespiegties :D :D