Jūsuprāt, kādi apavi piestāvētu pie šāds parkas? :)
Esmu rudens apavu meklējumos, bet nevaru saprast kādus apavus pirkt, ņemot vērā arī to, ka pārsvarā nēsāju džinsas, kas ir gaišākas par attēlā redzamajām. :)bildes studijā. :)
Man vienalga ar ko to velk kopā. Vienīgais par ko man nav vienalga ir fakts, ka visi veikali ir piemēsloti ar šāda tipa "parkām" un briesmīgajiem zābakiem, kas augstāk salikti attēlos. Tādos tiešām tikai uz laukiem braukt govis slaukt.
toties man tie zābaki, ko ielika Friederike Brion vienmēr saistīsies ar jāšanas zābakiem. nu man pašai tādi ir jau ntos gadus, bet kā izejamos tādus nezinu vai vilktu. ne jau t'[apēc,ka nepatīk, bet asociējas ar zirgu sportu. bet teikšu-ļoti ērti :)
Man vienalga ar ko to velk kopā. Vienīgais par ko man nav vienalga ir fakts, ka visi veikali ir piemēsloti ar šāda tipa "parkām" un briesmīgajiem zābakiem, kas augstāk salikti attēlos. Tādos tiešām tikai uz laukiem braukt govis slaukt.
+++
Lai meitenes neapvainojas, bet šādās jakās tiešām staigāt, manuprāt, ir bezgaumības kalngals... Visi veikali pilni un kaut ko normāli sievišķīgu ar uguni jāmeklē.