kā ir ar datoru un mitrumu telpā? Vai nu man ir paranoja vai tagad kad žāvējas drēbes istabā, liekas, ka dators slapjš. Vai mitrums kaitē datoram? Un ja jā, tad kā?
Pastiprināts gaisa mitrums rada koroziju. Tas viens, otrs - elektronika principā mitrumu nemīl. Protams, ka kaitē. Tev vai nu jāžāvē drēbes citā telpā vai jāslēdz ārā kompis uz brīdi, kamēr tā veļa izžūst un gaisa mitrums samazinās. Citādi rezultāti var būt visādi.
Mani īstenībā ieinteresēja, jo man visu laiku drēbes žāvējas istabā, bet man nav nekāda mitruma un vienmēr viss skaisti smaržo. Ja ir tik liels mitrums, ka jāuztraucas par to, lai dators nepaliktu slapjš, vai tad drēbes nesāk smirdēt no tā mitruma?
Ginta, sākumā nesmird. Tas viens. Otrs - ja dzīvoklī šajā laikā nav apkures un ir bēdīgāk ar ventilāciju - mitrums ir reāli iespējams. Trešais - kompi neiesaka arī ziemā, tikko ienestu no āra slēgt iekšā - rezultāts tas pats.
tieši par to, par ko Alexxa saka, es runāju. Nu man tagad kad nav apkures un vispār visu laiku ir liels mitrums. es jau šaubījos kad gribēju mazgāt drēbes. Citur nav kur viņas žāvēt.
bet nu tiešām liekas, ka istabā bišķiņ pārāk-mitrs..
viss vakars sabojāts. Stulbi, ka tā. starp citu man drēbes tā īsti līdz galam tiešām neizžūst.
bet kā īsti ir - cik liels kaitējums tas ir? es vnk nevaru iztēloties.