Viņam vajag uzmanību (vai tiešām vajag?)

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Sveikas! Aiz neko darīt ,kaut reāli ir ko darīt, bet drīzāk negribas... :P

Jautājums jums. :) Ja vīrietis saka ,ka vēlas saņemt uzmanību un veido situācijas ,lai viņam paskrietu pakaļ (pašā attiecību sākumposmā) vai jūs tā darītu? Khmm... redziet es esmu pilnīgi pretēji domājoša. Man gribas saņemt uzmanību no vīrieša, esmu arī pieradusi ,ka tas ir normāli un ,ja viņš visu laiku pieprasa uzmanību ,man liekas ,ka viņš tikai grib pierādīt ,ka var panākt ,ka skrienu viņam pakaļ. Nu vismaz pašā sākumā. Viņam IR jāpacenšas. Ne tikai uzzināt manu vārdu, bet arī nepazaudēt MANU interesi.

Kā jūs domājat? Esmu egoiste? Vai domājat līdzīgi man?
08.10.2013 16:43 |

Reitings 2829
Jūs bišķīt pārpratušas esat. Viņš sākumā man burtiski skrēja pakaļ. Dzīvē. Strādājām zem viena jumta. Izspieda no manis kā atrast mani draugos, šaubījos sākumā vispār vai teikt... Bet tad sāka rakstīt. Un tā jau mazliet ilgāk par mēnesi sarakstamies.

Un nav puisim nemaz tik maz gadu. 26.
Priekš manis pat viņš ir vecs. :D
08.10.2013 17:09 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Sākumā man viņš pavisam nepatika. Es neatbildēju uz viņa vēstulēm, dzīvē parunājos, tad citu brīdi vēsi pagāju garām. Un viņš pats sākumā rakstīja ,ka tas viņu uzkurbulējis.

Kas tie par, es atvainojos, stulbiem gājieniem? Tā tāda, tavuprāt, normāla rīcība vai es kaut ko ļoti nesaprotu no komunikācijas "mākslas"?!
Kas tie ir par iemesliem, lai cilvēku, ko pazīsti, pēkšņi nepazītu un ignorētu, paaejot garām un, lai cilvēkam, ar kuru saraksties, pēkšņi neko neatbildētu?

Izskadrojiet man, lūdzu, varbūt ko jaunu uzzināšu.
08.10.2013 17:09 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
"Man nevajag tādu ,kas mani pabaksta ,bet tādu ,kas par mani rūpējas un mīl."

šis nozīmē, ka grib, lai viņam uztaisa ēst :D
08.10.2013 17:10 |

Reitings 2829
womankind nu es strādāju darbā. Viņam staigāju garām. Zini kā sākumā kā puišelis šo to pasaka un tā ,brīžiem uzsmaidu, brīžiem atbildu, brīžiem darīju savu darāmo un pagāju vnk garām. Un tā bija pirmā diena ,kad "iepazināmies".
08.10.2013 17:12 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
:D sāķumā likās čalim putni galvā, izrādās, ka tev. viņš vnk atdara tpt kā tu sākumā darīji.
08.10.2013 17:20 |

Reitings 2829
Kāpēc uzreiz putni galvā, nepārspīlē taču. Tas ,ka meitene grib lai viņai sākumā paskrien pakaļ ,nevis uzreiz - caps. Čau ,jā varam satikties! Jā ,atbildēšu, jā braukšu.

Dīvainākais no manas puses drīzāk būtu tas ,ka es pagājušo nedēļu viņam pēkšņi pateicu ,ka "nekādu emociju man pret viņu nav un vai nu tiekamies kā draugi vai beidzam jokoties. " :D

Tad viņš jau lika saprast ,ka viss. Un es sāku viņam rakstīt ,negribēju pazaudēt viņa interesi un viņš panāca ,ka atvainojos par to visu un tad bija no manas puses tāds pazemošanās brīdis. Un pateicu ,ka "Tā bija pārbaude. Nedomāju nemaz tā. "

Bet vairs gan neesmu viņam ne piedošanu parādā neko, laikam tiešām viņš tagad tipa atriebjas. Bet šoreiz es nepiekāpšos. :D
08.10.2013 17:34 |

Reitings 2829
Ok ,tagad saucat mani par jocīgu ja gribat! :D Bet gadās (vismaz man) dzīvē dažādas muļķīgas un neloģiskas situācijas! :P
08.10.2013 17:35 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es skiet vieniga so diskusiju izlasiju savadak. Neredzu neko sliktu taja, ka virietis velas uzmanibu, rupes, sajutu, ka vinu grib un iekaro, ka vins ir svarigs un interesants. Domajat, ka tikai sievietei ir tada privelegija to gribet un sanem?! Ari virietis ir tikai cilveks.
08.10.2013 20:56 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu iesākumam skriešana pakaļ un uzmanības izrādīšana, rūpes nav viens un tas pats.
sākotnēji es domāju, ka tu vnk viņam īsti nepievērs uzmanību vai arī to dari ļoti virspusēji, neiedziļinoties vsp viņa vēlmēs vai to, ko viņš saka.
palasot ko vairāk, es sapratu, ka tas ir kkāds murgs un, iespējams, spēle.
ieteiktu ar viņu runāt skaidru valodu. manuprāt, viņš izskatās pēc tāda kā apkārtskrējēja. tavu uzmanību iekaroja, aiziet - nākošā. var jau būt, ka es kļūdos, bet nu viņa puses neko vairāk kā par iekarošanu sākotnējā stadijā neredzu. tālāka turpinājuma tur vsp nav.
skriet pakaļ noteikti neskrietu. no sākuma pavērotu viņa reakciju uz dāžādām situācijām (ja to gribētu) vai vnk runātu ar viņu skaidri un gaiši. izskatās, ka viņš nezina ko grib. pateiktu, ka neskriešu viņam pakaļ un nespiegšu kā maza meitene ieraudzījusi popzvaigzni. ja viņš vēlas uzmanību, viņš saņems to kā vīrietis, kurš man patiktu, bet ne tādā veidā, kā tas notiek pašlaik. nu kaut kā tā...
09.10.2013 09:38 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja godīgi, tad par šādiem gājieniem (pats čīkst, ka nav uzmanības, bet pēc tam pats neatbild, neliekas ne zinis) es vēl viņu, rupji sakot, padirsinātu.
09.10.2013 09:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits