izmisums.

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Smagi saņemties un pat uzrakstīt...

Gandrīz gadu biju kopā ar vīrieti, diemžēl, atklājās, ka ir atkarīgs no alko un zālītes uzpīpēšana. Plus tam visam daudz un dažādu tarakānu, kas viņa izpratnē bija kaut kas īpašs un visu laiku viņš uzskatīja, ka ir tāds perfekts,ipašais vīrietis... tur varētu rakstīt, stāstīt daudz, bet neizvērtīšos... attiecības pasliktinājās un es izlēmu pārtraukt visu. Pēc ciemošanās ārzemēs, atgriezos un izvācos no dzīvokļa. Pēc tam, uzzināju, ka esmu stāvoklī un pat termiņš jau bija krietni virs jebkādiem maniem aprēķiniem - 15 nedēļas... (Tagad lai nesāk blaut visas gudrienieces - nebija nevienas pazīmes, arī menešreizes neiztrūka un tests mēnesi pirms ārsta apmeklējuma, t.i. 15 ned, - negatīvs... ) bet fakts kā tāds... Viņš protams, vēlās attiecības atsākt, saglabāt, bērnu kopā audzināt un tamlīdzīgi... bet šis vīrietis man ir kļuvis pretīgs... Viņš nav izdarījis neko no solītā, no viņa esmu saņēmusi tādus vārdus, kādus man dzīvē neviens nav atļāvies pateikt, un vēl pie tam alkohols no viņa dzīves nepazūd, lai gan sola un sola kodēties un vēl nez ko... vienu brīdi bija tā,ka sarunājām, ka viņš atbalsta materiāli, nekādu tiesu, nekā un līdz ar to neliedzu viņam tikties ar bērnu, vest pie vecākiem un tml... bet viņš ir agresīvas dabas, kā kaut vārds nepatīk, atkal pār manu galvu nāk visi pārmetumi un tā tālāk... Kādu laiku viņš dzīvoja ārzemēs, bija miers vismaz tik daudz, ka nevar visu laiku zvanīt, bombardēt ar sms un nedod dievs - atbraukt negaidīti ciemos uz mājām. Bet tagad viņš argriežas lv un ar tādu pārliecību, ka es viņu gaidu, un ka patiesībā arī mīlu, tikai meloju viņam ka tā nav. Vispār, sāk likties, ka slims cilvēks, bet es nevaru atteikties arī no naudas, jo man ir jāpabeidz studijas, un vismaz vēl gadu strādāt nevaru. Dzīvesvieta un tml gan ir nodrosināta no manas puses, tāpat kā visas zāles, vitamīni, kas nepieciešami grūtniecības laikā.
Bet dažu brīdi liekas, ka neizturēšu un nezinu vairs kā pat saņemties... it kā tik maz palicis, līdz bērniņš piedzims un tad kaut kādā ziņā būs vieglāk, bet es nezinu vairs kur meklēt motivāciju dzīvot. Tas''vīrietis'' man ir noēdis visus nervus, vainojot pie visām viņa dzīves nelaimēm un noniecinot, pilnīgi pretīgi paliek, kad saņemu kādu vēstuli, vai kad redzu, ka zvana.Patiešām, vemt gribas.
07.10.2013 22:46 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
piekritu kristai par to naudu. nu audzinasi bernu viena, bus gan jau viss ok.
10.10.2013 00:40 |

Reitings 281
Reģ: 29.01.2009
nu bet tur jau tā lieta - ja prasīsi viņam naudu un palīdzību, viņam ir visas tiesības tikties ar bērnu.
Gribi viņu ārā no savas dzīves, neprasi neko, audzini savu mazo un ja viņš kautko ļerkstēs par tiesām un vēl nez ko,man domāt,ka tev būs viegli pierādīt,ka viņš dzerstās un pīpē zālīti..

Galvenais nestreso tagad..laiks rādīs.
10.10.2013 00:41 |

Reitings 554
Reģ: 08.05.2013
Tomēr šķiet, ka nauda Tev ir ļoti svarīga, visu laiku uzsver to, ka pieprasīsi jebkādiem līszekļiem.
Cik Tev īsti liels grūtniecības laiks?
10.10.2013 00:41 |

Reitings 2797
Turklāt, Grecia, tu nesaprati konkrēto citātu... Es jautāju, kas ir labāk... Es viena un viss ir nodrošināts vai es viena pati un nav nekā...
Jo nekur nav teikt, ka ja mēs būtu kopā, ka ģimenē būtu nauda, jo šobrīd viņš ir pliks un bez nekā, kā arī bija pēdējā gada laikā...
10.10.2013 00:43 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Jebkurā gadījumā es ieteiktu pa labam ar vīrieti sadzīvot. Kašķi izraisa kašķa pretreakciju. Kaut kā arī neticu, ka pēkšņi vienā dienā viņš tā izmainījās. Gan jau bija pazīmes arī iepriekš ...

Var taču bērnu audzināt kopā, dzīvojot atsevišķi, vismaz skaidrā prātā vīrietim likt saprast - ja viņš grib dzert, lai dzer, bet ne tajā brīdī bērna klātbūtnē. Nāc viņam soli pretim un pagaidi viņa reakciju. Normālas sarunas, konstruktīva diskusija, piedāvājumi, runāšana par bērna, nevis tikai Tavām interesēm - ja viņš nav psihiski slims, tam vajadzētu dot kādu pozitīvāku rezultātu.
10.10.2013 00:43 |

10 gadi
Reitings 2587
Bet es saku, ka bērnam pa lielam nākotnē būs vienalga, cik materiāls nodrošināts viņš bija, ja izaugs nepilnā ģimenē, kur māte būs i mamma, i apgādnieks.
10.10.2013 00:46 |

Reitings 281
andie - kāds sakars te ar mani? tika apspriesta situācija,kur meitenes bērna tēvs ir dzērājs un pīpmanis un izklausās,ka mazliet ne pie pilna prāta. prichom te es?? pakasīties gribās?
10.10.2013 00:47 |

Reitings 281
194 - pag, bet ja jau viņam tagd nekā nav, tad kādu materiālo nodrošinājumu tu no viņa sagaidi? tur jau pat alimentus piedzīt nevarēs..
10.10.2013 00:49 |

Reitings 2797
Jau vairākas reizes esmu ar viņu to visu izrunājusi, pretī lielākoties saņemot kārtējos centienus izraisīt konfliktu un izsaukt mani uz kādu pretreakciju viņa daudzstāvīgajiem lamuvārdiem, lāstiem un tā tālāk.
Es vēlētos, kaut viņš spētu saprast, ka es viņam neliegšu par bērnu rūpēties, ja viņš vismz sāks censties ārstēties no atkarībām un palīdzēs mums materiāli, kā arī sāks savaldīt savas dusmas un citas nelīdsvarotības noslieces.
10.10.2013 00:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu ja vinjam naudas nav un nebuus un beernu audzinaat negribees, tad ievelc tak to striipinju dzimshanas aplieciibaa un miers.
10.10.2013 00:51 |

Reitings 2797
Problēma ir tajā, ka to visu sola, bet paiet laiks un dusmu uzplūdos atkal sākas... turklāt, nejau es tos izraisu.
Ne reizi neesmu viņam ko rupji atbildējusi uz visiem šiem centieniem izsaukt manu kaut kādu reakciju. Vienkārši saprotu, ka tam nav jēgas, tāpat kā runāt kaut ko, viens no tiem cilvēkiem, kam uz vārdiem ir pilnīgi vienalga.
10.10.2013 00:52 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Nu tad vienkārši nozūdi un viss no viņa radara .
10.10.2013 00:54 |

Reitings 2797
Krista, paskaidrošu, ka, ja es dabuju viņa vārdu un uzvārdu apliecībā, daudz vienkāršāk ir tiesāties. Un tagad, kam man tas vajadzīgs - skaidrošu pēdējo reizi... piedzenot alimentus, kurus viņš protams var arī nemaksāt, maksās valsts. Tomēr tie ir 55ls (ja pieņems jauno likumu), un tai pašā laikā es attiesāju viņam aizgādniecības un aprūpes tiesības, jo naudu viņš nemaksā, kā arī ir visi pierādījumi par dzeršanu, agresīvu uzvedību dzērumā un tml. Tātad, naudu es saņemu, bet viņam ir liegta iespēja tikties ar bērnu. Viss.
10.10.2013 00:54 |

Reitings 2797
Ā, laiks jau ir ap 30 ned...
10.10.2013 00:56 |

10 gadi
Reitings 2587
Kā var tik ilgi kaut ko tādu noslēpt?!

Nezinu, kā citām, bet mani kaut kā aizskar stāsti par bērniņiem, kuri ierodas pasaulē pēc šķiršanās. Negribu te saukt karmas negatīvākās lietas, bet acīmredzot vai nu Tev vai nu mazajai dvēselītei kaut kas ir jāiemācās. Aizķēra arī Tavs citāts

Pietiekami esmu satikusies ar vīriešiem, kuriem tēvi ir bijuši dzērāji/narkomāni, un turpinājums tam ir nabadzība un kautiņi, strīdi.

Iespējams, pēdējais laiks pārvērtēt savu dzīvi un pieņemt citas, garīgākas vērtības. Arī šobrīd Tu spītīgi turies pretim, naudu liekot priekšplānā, nevis bērniņa intereses.
10.10.2013 00:56 |

Reitings 9169
Problēma ir tajā, ka to visu sola, bet paiet laiks un dusmu uzplūdos atkal sākas... turklāt, nejau es tos izraisu.
Ne reizi neesmu viņam ko rupji atbildējusi uz visiem šiem centieniem izsaukt manu kaut kādu reakciju. Vienkārši saprotu, ka tam nav jēgas, tāpat kā runāt kaut ko, viens no tiem cilvēkiem, kam uz vārdiem ir pilnīgi vienalga.

Es atvainojos, bet kaapeec tu turpini tad ar atpleestu muti klausiities vinja tukshajos vaardos un kaa viena mulkje ceri uz sazin kaadu briinumu, ja jau pati ljoti labi zini, ka vinja soliijumi nav ne grasha veerti? Cik ilgi ljausi sev karinaat makaronus uz ausiim un sev nervus bojaasi? Ja nav tai kazai piena, tad nav. Tas viirietis nemainiisies ne shodien, ne riit un visticaak, ne arii peec 40 gadiem, tik kljuus sliktaak.
10.10.2013 00:58 |

Reitings 2797
Vēljoprojām daudzi nezin, ka gaidu mazo un no malas to nemaz nevar redzēt.
Neticu ne tevis piesauktajai karmai, ne baznīcai, ne kam tamlīdzīgam, ko te vēl varētu pieminēt kāds. Ticu tam, ka cilvēki ir dažādi - lielākoties, liekulīgi... jo ilgu laiku viņš slēpa tik daudzas savas negatīvās puses... un diezgan pārliecinoši arī pēc tam ''cīnijās'' ar tām.

Savā dzīvē esmu centusies darīt tikai labu, palīdzēt visiem kas lūdz, cik vien bijis manos spēkos, reti no manas puses var dzirdēt ko sliktu par apkārtējiem un vispār, vienmēr esmu bijusi no tiem cilvēkiem, pie kā vēršās,kad ir slikti,kaut vai tikai lai parunātu.Nekad neesmu bijusi skopa, mantkārīga...
Un par attiecībām, ne visiem vīriešiem šādas ģimenes ir viņus ietekmējusi negatīvi. Daži tieši otrādāk no bērnības ir veiksmīgi un centīgi cilvēki, un iepazīstoties taču nejautāsi uzreiz, klau, tev tēvs nav bijis dzērājs?

Es īsti jau arī nemeklēju padomu kā rītoties šādā situācijā, drīzāk kā tikt pāri draudošajai depresijai...
10.10.2013 01:05 |

Reitings 2797
Krista, jau kādu laiku neticu ne vārdam no viņa teiktā. Manas atbildes uz viņa solījumiem ir no sērijas, kad izdarīsi, parunāsim. Un nav iespējams viņu vienkārši izmest no dzīves, jo atrod tomēr kā atrastmani... nobloķēju dr.lv raksta caur citiem prof, nobloķēju vēstules no svešiem, raksta uzaicinājumus, skype raksta no dažādiem profiliem, tel arī zvana no dažādiem nr un šobrīd man nav iespējas nomainīt numuru. Tā kā...
10.10.2013 01:07 |

Reitings 9169
Tomēr tie ir 55ls (ja pieņems jauno likumu), un tai pašā laikā es attiesāju viņam aizgādniecības un aprūpes tiesības, jo naudu viņš nemaksā, kā arī ir visi pierādījumi par dzeršanu, agresīvu uzvedību dzērumā un tml

Esi domaajusi, kas buutu tad, ja neattiesaatu?
10.10.2013 01:09 |

Reitings 2797
Jā, bet man ir cilvēks, kurš šajās lietās saprot ļoti daudz ko un tāda iespēja ir 1%. Turklāt, viņam būtu ļoti jāpacenšās. Un tas, ka viņam nebūtu par to 40ls ko dot bērnam praktiski arī nodzēš to 1%.
10.10.2013 01:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits