Satikos ar gadu jaunāku. Bet 17 un 18 tomēr ir atšķirība.
Ir tā sajūta ,ka tu vari darīt visu ko gribi ar viņu, psiholoģiski viņš ļauj visu ko teikt un izlemt man kā vēlos un pats neko neuzņemās ka tāds bailīgs kucēns, vienīgais ,kad nebaidās, ja runa iet par seksu. Un ja tik bieži par to runā ,tad tas tikai atgādina par viņa jaunumu. Sekss nebija. Bet patiesībā vizuāli man viņš likās seksīgs un simpatisks. :D
Esmu kopā ar jaunāku (ok, ok, pāris mēn. :D) un nekad nav bijusi sajūta, kka esmu vecāka :) Tāpat, manuprāt, vecumam ir nozīme tikai tad, kad skolā mācaties :D "Es no 9.klases, bet mans vīrietis no 8.".
Jā. Un satiekos. Draugs ir gadu jaunāks par mani. Pat ja būtu divus vai trīs gadus jaunāks - nekādu problēmu man nebūtu. Ja mums saskanētu domas un viņš būtu tāds, kādi man patīk, tad man nebūtu problēmu. Galvenais, lai pilngadīgs :D Netiktos ar nepilngadīgo, bet tas jau pats par sevi saprotams.
es sapratu jautajumu pareizi, vai satiktos ar 1.klasnieku? :O tas bik slimi izklausas, jo 12 klase 1. klase,tas nav normal, bet ja vins butu pilngadigs un es par kadiem 4 gadiem gadiem vecaka , tad vel jaa,ja protams, nebutu bernu prata, bet nobriedis.