Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pilsētas diskriminācija

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Kpc Latvija pa pilsetu uzskata tikai un vienīgi Rīgu un pārējās pilsētas ir lauki?!
Kas pa sakaru!?!?
07.10.2013 19:41 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Īstie rīdzinieki ir iedomīgi un iespēju daudzveidības izlutināti. Viss ir uz vietas, viss pieejams, tāpēc raksturi ir kaprīzāki un prasīgāki. Tieši tāpēc viņiem pārējā Latvija ir lauki - jo tur viss ir mazākos mērogos.
08.10.2013 11:45 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man pašai Rīga ir par šauru, un es šo pilsētu uztveru kā tādu maziņu provinci. Par mazu, par šauru. Tādēļ nespēju iedomāties, kas varētu notikt Bauskā vai Balvos. Tie priekš manis ir lauki , kur patiešām nav ko darīt, kā tikai atpūsties kādā vasarnīcā, un pat tad vasarā, max 2 dienas.

++ Es laikam esmu no tam, kas mazliet tomēr uzskata, ka visas pilsētas nav pilsētas, bet tas nav ļauni domāts, mazpilsētam ir savs šarms. Bet Rīgu es mīlu, dzimusi, augusi, nu kā nemīlē, viss pa rokai, viss notiek, dzīve kūsā - bet to tā dara noteikti arī citās, mazākās pilsētās, taču mani nepamet sajūta, ka ramāk tomēr. Šobrīd Rīga man ir perfekta, kad būs ģimene, tad Pierīga. Par lauķiem gan nevienu nesaucu, pareizi jau saka, Rīga taču sastāv no iebraucējiem pa lielam.
08.10.2013 11:53 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Daugavpils jau arī nav nekads mazais ciematinš:D
08.10.2013 12:58 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja administratīvais iedalījums Rīgai, Jelgavai, Cēsīm,Siguldai, Ventspilij utt ir pilsēta, tad tā tas arī ir. Rīga atšķirās ar to, ka ir Latvijas galvas pilsēta, nevis vienīgā pilsēta Latvijā. tie cilvēki taču mēdz būt tumsonīgi :D
08.10.2013 15:49 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Pirmkart, kurs ta uzskata?:)

Smiekligi, palasot dazu meitenu komentarus, ka Riga nav sakopta, nekur talak neesat bijusas, ja Rigu uzskatat pa wow pilsetu.
Esmu bijusi loti daudzas pilsetas Latvija un daudz daudz citas pilsetas arpus Latvijas robezam. Riga ir loti skaista pilseta. Tgd prieks saktities kaa ta maina uz labako pusi. Es nezinu, kadiem tarakamniem jasez galva, lai domatu, ka Riga ir kkas nothing special un jaslepj savi maki bikses un jaiet ar nodurtam galvam, lai kkas nenotiktu- ta tiesam tadu lauku logika.

Starp citu, darba loti daudz turistu ir sajusma par Rigas sarmu.

Manuprat, loti skaistas pilsetas ir Ventspils, Liepaja, SIgulda, Dobele ( maza, bet loti sakopta), Jelgava jau izskatas daudz labak...nu vsp daudz ta var nosaukt. :)
08.10.2013 21:30 |

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Secinājums ir viens,tomer vairums meiteņu Rīgu neuzskata vienīgo pa pilsētu..

Manis pēc Tu vari nākt no "pilsētas" Rīgas,piemēram "laukos" Grobiņā vai Cēsis pa muti var atrauties jebkura gadījuma,un būs pie vienas vietais vai Tu nāc no Rīgas un kāds ir Tavs akcents..
10.10.2013 14:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits