Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par vai pret kažokādām

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Tikko nopirku sev ziemas jaku-no abām pusēm velkamu,no vienas puses parasta jaka ar truša spalvas detaļām ap kaklu un rokām.No otras puses viscaur trusis. Loti klasiska un eleganta,visu Rīgu izmeklēju un pārsvarā ir tik tādas krieviski paskata jakas ar visādām liekām detaļām un protams ne labākās kvalitātes.Lidz beidzot atradu kas loti patika Ivo nikkolo.
Tad tāds jautājums vai esat pret vai par kažokādām?
07.10.2013 19:22 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Ļoti žēl man pūkaino susuriņu, bet, tā kā parasta āda man iet pie sirds, būtu liekulīgi teikt, ka esmu pret kažokādām.
08.10.2013 11:14 |

Reitings 46
Reģ: 28.09.2013
PRET
08.10.2013 11:28 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
kerija, tu arī esi VEĢETĀRIETE un ādas aksesuārus/apavus NENĒSĀ? :D
08.10.2013 11:32 |

Reitings 110
Reģ: 29.06.2013
Liekulis - 1. Tāds, kas izturas, rīkojas, runā neatbilstoši saviem uzskatiem, jūtām (parasti savtīgos nolūkos).

Troy,

1) kurā vietā cilvēki, kas neatbalsta un nevelkā kažokādas ir pretrunā starp rīcību un uzskatiem? Vai arī tu gribi implicēt, ka, ja cilvēks ir pret kažokiem, tad noteikti tāpēc ka iestājas pret vardarbību kā tādu? Tādā gadījumā liekuļi ir arī tie, kas nav veģetārieši vai neēsā ādas apavus, bet tajā pašā laikā neatbalsta, piemēram, bērnu izvarošanu vai holokaustu.

2) kas, tavuprāt, ir lielāks ļaunums būt liekulim vai arī mocīt un slepkavot kažokzvērus?
09.10.2013 11:00 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
PRET!!!

1. Nepatīk, kā izskatās - pārāk masīvi.

2. Kažokzvērus audzē un nogalina tieši tikai šim mērķim - kažokam. Tāpēc nav taisnība tām, kas te piesauc gaļas ēšanu! Kažokzvēru gaļu tālāk neizmanto pārtikā! Tāpēc man tas šķiet dubultā ļauni, jo no gaļas lopiem tomēr izmanto visu - pat nagus un ragus... Un gaļa ir nepieciešama cilvēka izdzīvošanai, kamēr kažoki - nē.. :|
09.10.2013 11:23 |

Reitings 110
Un gaļa ir nepieciešama cilvēka izdzīvošanai

Šī, protams, ir pilnīga aplamība, kas ir pretrunā ar uzturzinātnieku atzinumiem.
09.10.2013 11:26 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
well, zinātnieku viedoklis, kā it visā, dalās.
to es saku pēc savas pieredzes, jo pēc tam, kad kļuvu par veģetārieti, iedzīvojos nopietnās veselības problēmās. un vismaz ģimenes ārsts uzskata, ka tieši tas kļuva par iemeslu imūnsistēmas sačakarēšanai.
09.10.2013 11:30 |

Reitings 110
well, zinātnieku viedoklis, kā it visā, dalās.

Ja? Daudzi zinātnieki uzskata, ka Zeme ir Visuma centrs? Protams, gandrīz jebkurā jautājumā atradīsies zinātnieki ar savu subjektīvo viedokli, kas konfliktēs gan ar ekspertu vairākumu, gan ar evidencēm, tomēr oficiālos atzinumos, kādus ir izplatījusi, piemēram, Amerikas dietalogu asociāija, vadās pēc nopietna konsensusa panākšanas.

to es saku pēc savas pieredzes, jo pēc tam, kad kļuvu par veģetārieti, iedzīvojos nopietnās veselības problēmās. un vismaz ģimenes ārsts uzskata, ka tieši tas kļuva par iemeslu imūnsistēmas sačakarēšanai.

Veselības problēmas rodas, ja netiek uzņemts adekvāts nepiciešamo uzturvielu daudzums, kas, protams, ir iespējams gan veģetērā, gan neveģetārā diētā. Bet tā kā nav NEVIENAS tādas uzturvielas, kuras nevarētu adekvāti uzņemt ar veģetāru diētu, tad tāds izteikums tikai parāda tava ģimenes ārsta nekompetenci vai arī nepārvaramu vēlmi savus ēšanas paradumus uzspiest citiem tā vietā, lai dotu ieteikums, kas jāmaina veģetārā uztura ietvaros, lai novērstu radušās veselības problēmas.
09.10.2013 11:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits