Laba diena!
Jautājums - vai kādai ir bijis tā,ka esat bijušas kopā ar kādu cilvēku, jauki mirkļi,bet tad izšķiraties, tad saprotat,ka tomēr gribat atpakaļ šo cilvēku?
Šobrīd esmu tādā situācijā. Izšķīrāmies, bet tagad sāk uzjundīt vecās atmiņas un gribas šo cilvēku redzēt sev blakus. Saprotu,ka neesmu izbaudījusi visu,ko ar šo cilvēku vēlējos. Bet atkal otra puse - es arī apzinos,ka es ar šo cilvēku nevarētu būt kopā un mums nav nākotnes,jo viņš negrib ne kāzas, ne bērnus,neko no tā visa. Man tomēr tas viss nākotnē ir ieplānots. Lūk,mazliet dumja situācija - neredzu un nav mums kopīgas nākotnes,bet tomēr vēl kādu brīdi šo cilvēku gribētos sev blakus.
Jā,no vienas puses viņš atzīst,ka nedabūs raksturā tādu meiteni kā mani,bet,kad ierunājos-ko tad izdarīji tādu lēmumu par šķiršanos,tad viņš pasaka,ka es tiešām esmu pelnījusi labāku un es ar viņu nākotnē nekur tālu netikšu.Viņš jau iepriekš esot pamazām jutis,ka tam visam jāliek punkts un tad tā reize arī pienāca un tagad vnk vispārīgi uzturam tikai kontaktus (jā,tos gan mēs netaisamies abi pārtraukt).