Vakariņas bija garšīgas,tagad jau otro dienu ēdu paštaisītu ābolkūku, ttagad domāju vai no viņām arī var palikt resns , tāpat kā ēdot makdonaldā. :D katru dienu.
Pa tv6 beidzās mans raidījums "Ekstrēmie tālbraucēji",slēgāju kanālus un uzgāju tv3 JTF,skanēja forša portugāļu dziesmiņa,tiešām patika kā tā meitene dziedāja,nu ok,domāju paskatīšos tālāk,un tagad man rodas jautājums-Kur atrodas Japānija?
Madonna es tev rītā uzsitīšu e-pastu beidzot(!!!),paņēmu brīvdienu,būs laiks sadrukāt ko vajag. :D Ok,es ņemu brīvu,jo man vajag 3dienai kārtīgi sagatavoties,nav tā,ka es bastoju. :D
Eu, meitenes, es tiešām kaut ko esmu riktīgi palaidusi garām - Vai tiešām,TIEŠĀM nākamgad no 1. janvāra deklarētie iedzīvotāji Rīgā maksās krienti mazāk par sabiedirsko transportu, bet ne-rīdzinieki dubultā? (http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/481626-ridziniekiem_sabiedriskais_transports_klus_letaks_parejie_maksas_dubulta) es sapratu,ka tas ir tikai kārtējā stulbā ideja, bet liekas, ka tomēr tas ir tiešām nopietni??? Un neko tur vairs nevar mainīt/ietekmēt utt?