heey,
es vērsīšos pie jums un tad nu centīšos pieņemt lēmumu. OK lietoju kādu gadu, esmu saklausījusies un salasījusies šausmu stāstus - par to, ka pēc tam jāgaida gads, kad atsākas mēnešreizes, ka nevar tikt pie bērniņa, ka pēc OK pārtraukšanas visa seja var pumpās izmesties utt. protams, saprotu, ka puse no visiem faktoriem ir labi ja 5% gadījumos, bet nu mani riktīgi sākušas biedēt manas slimās garastāvokļa maiņas. es varu vienkārši sākt raudāt jebkurā brīdi un par jebko, visu laiku jūtos nomākta utt., tā jau kādu laiciņu ir. protams, nav jau mirstamā kaite un var gadīties kā ''dzīves melnais posms'', bet kad saprotu, ka tas ir smagi ieildzis, problēmu sāku meklēt OK.
lai vai kā, citas tabletes mainīt es negribu, jo negribas tos visus čakarus, ja nu tām būs vēl kāda blakusparādība utt. tā kā bērniņu pagaidām noteikti neplānojam, riskēt ar pārtraukto arī bail, kaut gan pirms lietoju OK, gadu piekopām arī to. pat īsti nezinu kā būtu pareizāk rīkoties. labprāt, pārtrauktu dzert tabletes, bet efektīvāku metodi pašlaik nevaru atrast. kādai ir bijis līdzīgi? kā rīkojāties? ko ieteiktu?