Sveikas, gribeju parunat. Sodien kartoju skapi, izvilku ara visu kas taja ir un biju shoka par cik daudz apgerba gabaliem biju piemirsusi. Un aptveru, ka valkaju labi ja 15% no visa kas man ir, nopietni. Pa majam ir kadi 5, 6 komplekti kurus sava starpa varieju un valkaju, bet ir vel vismaz 10 citi komplektini kurus varetu valkat, bet laikam slinkumam virsroka un pieradums dara savu. Es vispar nesaprotu ko ar tam drebem lai dara, atdot protams nevelos, ne par to stasts, es vairak par to ka lai piespiez sevi atverot skapi piepulet smadzeni un uzvilkt ko citu. Parasti atnaku majas, pakeru bikses, kautkadu maicinu vai dzemperiti un viss. Bet man ir tik jaukas majas jacinas, kreklini, topini, sorti un ertas bikses kuras pelee kaudzee. Es pat godigi sakot neaizdomajos kad kartejo reizi uzvelku to pasu. Varetu ta forsi, bet taja pasa laika erti sagerbties, bet to biezi nedaru, ipasi tagad kad ir aukstaks, vasara tas ir savadak. Protams majas drebes man vienmer tiras, pati tira un smarziga, bet man tagad paskatoties atpakal, garlaiciibaaaa
Ka ir ar jums? Es viena tada?