Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Spert pirmo soli

Reitings 213
Reģ: 26.01.2013
Ir viens vīrietis darbā, kurš man ļoti simpatizē un liekas, ka es viņam arī, tikai mēs nekad nevaram noķert brīdi, kad esam divatā vai vismaz nedaudz privātākā gaisotnē, jo visapkārt vienmēr ir cilvēki. Parasti saskatamies gaiteņos un viss. Esmu radījusi par sevi droši vien arī "aukstas" sievietes stereotipu, jo man ir tik ļoti grūti pasmaidīt viņam pretī, kaut gan ļoti gribas :D. Tātad esmu nolēmusi lauzt ledu un kkādā mistiskā veidā uzsākt sarunu. Ceru saņemt dūšu. Jautājums: Kā jūs skatāties, ja meitene ir pirmā, kas sper soli un kādi ir bijuši panākumi šajā gadījumā? Vai būtu prātigi sākumā lūgt viņam nelielu palīdzību, kas iekļautu mana telefonnumura iedošananu :D.
Un ja nu jums blakus gadās kāds vīrišķis, kāds ir viņu viedoklis?
06.10.2013 17:34 |

Reitings 213
Hopā!!
06.10.2013 17:42 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
vsp noskaidro vai viņš ir brīvs, lai nav totāls fail
06.10.2013 17:44 |

Reitings 213
Es to nekādi pagaidām noskaidrot nevaru, bet žopai čuju, ka brīvs :D
06.10.2013 17:45 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Esmu radījusi par sevi droši vien arī "aukstas" sievietes stereotipu

Nevis "aukstas", bet gan nepārliecinātas sievietes iespaidu. Vīrieši tak nav muļķi, no acīm ne to vien var visu pateikt. Sievišķi savas simpātijas nespēj noslēpt, tas nu ir fakts.

Man vispār ir līdzīgi ar vienu lēdiju, bet tas jau velkas veselu mūžību. Nevienu vārdu neesamu pārmijuši, bet katru reizi, kad viņa mani negaidīti ierauga ir tāda neveikli pauze, kurā viņa it kā sastingst un truli blenž manās acīs.

Vizuāli sieviete pat ļoti ok, bet tā nespēja pasmaidīt padara to lietu tādu nopietnu... saspringtu. (Iemesli, kāpēc es neesmu ne pirkstiņu pakustinājis gan laikam ir citi (3ā iesaistītā persona)).

Anyway. Relax... take it easy.
06.10.2013 20:43 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pati virsū nebāztos.. bet mēģinātu izdarīt tā, lai viņam būtu jāsper pirmais solis. galu galā viņš var izrādīties pavisam savādāks, nekā tu biji iedomājusies. bet vēl kas - attiecības ar darba kolēģi nav tās pašas labākās, ņemot vērā, ka pāri arī mēdz sastrīdēties. bet nu tas tā..pārāk tālā nākotnē..
ja viņš pilda līdzīgus darba pienākumus kā tu (vai arī kādreiz ir ko līdzīgu pildījis), varbūt vari palūgt viņam palīdzību (ko tu jau pati minēji). katrā ziņā uzmanītos, lai tas beigās neizrādītos pilnīgs fiasko.
kur jūsu kolektīvs ietur pusdienas? ja tas ir ārpus darba, varbūt aizej pāris reizes turpat, kur viņš?
07.10.2013 08:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits