Kad ir īstais laiks attiecībām?

Reitings 193
Reģ: 05.06.2013
Vakar bija tāda jauka pasēdēšana draugu lokā un aizgāja sarunas par to, kad tad vajadzētu sākt veidot attiecības. Viedokļi protams dalījās, bet bija 2 tādi izteikti viedokļi.

1. Līdz 20 gadiem noteikti nevajag attiecības. Vajag izbaudīt studentu dzīvi, nakts dzīvi, ballītes, alkoholu bez KUR TU BIJI? AR KO?

2. Līdz 20 jau vajag uzsākt attiecības, jo esi jau pietiekoši nobriedis un saprātīgs. Esi spējīgs rēķināties arī ar citu cilvēku un jau ieplūst "lelajā dzīvē"

Kāds ir jūsu viedoklis šajā jautājumā?

Līdz cik gadiem ir normāli tusēt? Kad jau vajadzētu sākt uztraukties, ja nav bijušas nekādas saistības? Un vai vispār vajadzētu?
06.10.2013 15:10 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Kad būs, tad būs. Nevados pēc šāda veida ierobežojumiem. Nav jēgas kaut ko steidzināt vai vilkt garumā, lai iekļautos ''pareizajā'' vecumā, kad sākt attiecības.
Man nekad nav bijuši skaidri tie komentāri - neesmu attiecībās, jo gribas pabaudīt brīvību, pabaudīt dzīvi, nebūt sasietam utt. Izklausās, ka attiecības ir briesmīgs, spiedīgs ikdienas darbs, kurš uzreiz iedzen būrī, nelaiž ārā, elpot nevar, dzīvot nevar, kā attiecības tā viss skaistais dzīvē beidzies.
Es esmu attiecībās un nejūtos ierobežota, joprojām varu baudīt dzīvi(protams, es neizprotu dzīves baudīšanu kā drāzienus pa svešām gultām).
06.10.2013 15:45 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
es neizprotu dzīves baudīšanu kā drāzienus pa svešām gultām

Ir paari, kur abi vienojas, ka gan kopaa gan atsevishkji baudiis dziivi arii sveshaas gultaas. Taa ka "attieciibas" principaa nekavee arii to.
06.10.2013 15:47 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, un vai tad nevar tusēties kopā? Manas tagadējās attiecības sākās, kad man bija 19. Bieži gājām kopā uz ballītēm, koncertiem utt. Vienīgais, kas "jāzaudē" - nevar katrā tusiņā būt ar citu čali, bet nu baigā bēda :D
Es jau nesaku, ka visiem vajag padsmit gados mesties nopietnās attiecībās. Bet, ja pārāk ilgi to lietu novelk, tad rodas visādas realitātei neatbilstošas prasības un nervozitāte par to lietu, jo visi pārējie pa lielam ir pieredzējušāki. Nez, es labāk izvēlētos pieļaut pirmās kļūdas diezgan jaunā vecumā, kad tām ir mazākas sekas gan emocionālajā, gan finansiālajā ziņā.
06.10.2013 15:49 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Es nezinu, ar kādām meitenēm/sievietēm kas satiekas un kādi kam ir tēriņi, bet gooby pls komentāros bieži lasu, cik sievietes dārgi maksā, bet man nedalec, par ko tu tik šausmīgi daudz maksā? Kas ir tas, kas maksā tos simtus? Ko viņas no tevis prasa?

Ēdiens, elektrība, ūdens, benzīns, kkādas izklaides, apģērbi utt.
06.10.2013 16:32 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ēdiens, elektrība, ūdens, benzīns, kkādas izklaides, apģērbi

ja sievietei ir pieņemami, ka vīrietis pērk viņai apģērbu, tad tā ir cita runa. Izklaides.. tas ir atkarīgs no tā, kādas izklaides un ko sieviete uzskata par nepieciešamu viņai izmaksāt.
Bet pārējais - ūdens, elektrība, ēdiens, benzīns? WTF? Vīrietim būtu jāapmaksā mani komunālie? Kas tas par sviestu? Vai arī, kas tā par slimu sievieti? :)
06.10.2013 16:39 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Šeit tak visas saka ka vīrietis ir tas kas visu apmaksā, bet sievietes alga paliek viņai. Nejau es to izdomāju.
06.10.2013 16:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits