pērc tādu, kura sastāvā nav alkohols, piemēram, keune care line, echos line, rich serumu. vienīgais, cena varētu būt augstāka, nekā pantene. starp citu, jau sašķēlušos galus tie nesalabos, bet novērsīs tālāku šķelšanos.
protams, labs, un protams, lietoju, citādi pati neieteiktu. tagad ir no sērijas krāsotiem matiem (rozā), šim ir vieglāka konsistence, bet sarkanajam (bildē) smagāka. jārēķinās, ka konsistence, kā barojošam roku krēmam, tāpēc sausos matos nav ērti lietot, lietoju mitros matos pirms fēnošanas.
+1 par Macadamia, tagad man mājās gozējas 300 ml pudele, vienkārši nevaru bez tās dzīvot :D var lietot visur un vienmēr - visā matu garumā, mitros, sausos matos, matu maskās, likt iekšā matu krāsās - mati paliek spīdīgi, mīksti, elastīgi, zīdaini un paklausīgi. bet galus gan neārstē :D
Ja mati jau ir sašķēlušies, ej pie friziera un apgriez. Tikai tad ir jēga mēģināt visus šos līdzekļus, kas ir nevis sašķeltiem matu galiem, bet gan pret matu galu sašķelšanos.
man tā Gliss Kur eļļa arī ir, nopirku, jo pēc sastāva tā esot tāda pati kā Schwarzkopf Oil Miracle prof. eļļa. Ar šo mati nav sākuši šķelties mazāk, pretstatā viņu solījumiem. Diemžēl man palīdz tikai prof. kosmētika :/
Ja mati jau ir sašķēlušies, ej pie friziera un apgriez. Tikai tad ir jēga mēģināt visus šos līdzekļus, kas ir nevis sašķeltiem matu galiem, bet gan pret matu galu sašķelšanos
+++
Es arī te lasu un brīnos, ka tik daudzas iesaka kaut ko un ar pilnu pārliecību saka, ka palīdz, jo sašķēlušiem matu galiem vairs nekas nelīdzēs, tikai šķēres. Toties profilaksei gan daudzi te ieteiktie ir izcili! Bet te vairāk runāju par prof. kosmētiku
Man pēdējais atklājums. Matu gali vnk perfekti paliek. Biju apdedzinājusi ar taisnotāju, šis līdzeklis visu nogludināja un turklāt mati tiiik spīdīgi un mīksti
bet vēl mani favorīti, par kuriem esmu sajūsmā un lietoju pārmaiņus ir šie