Katerina, normāli būtu pašai saprats vai tas priekš viņas ir pieņemami vai nē.. Ja Tu teiksi: "trakā ko Tu dari?!" tad viņa to nedarīs, pat ja pašai būs interese par to?! (vai arī otrādāk..)
Jēziņ,nabaga vīrieši,tiklīdz kā nenotiek-tumsā,zem sedziņas,vienā pozā,tā uzreiz-man vienīgajai liekās,ka viņai no viņa jābēg... Stulbums. Savai draudzenei pasaki,lai izaug un tad sexojās..
Tas ir vienkārši smieklīgi. Ja ir iedvesma,var taču aiziet,smuki tur visu safrizēt un nokrāsot rudu..Nu,un kas tur TĀDS??? Tā it kā viņš nezin ko lūgtu. Ir meitenes,kas tur krāso varavīksnes krāsas un kādās tik vēl nē.. Tās jau vispār ir mega-izvirtules,laikam.
Sekss un lielpilsētā gadījumā nebija, ka viņa gribēja paslēpt sirmos un viņai vienkārši sanāca riži? :D Es pati to nedarītu, taču mani tas nepārsteidz. Un, ja draugs pajautātu es pasmietos par viņu un tad liktu viņam saprast, ka tas nekad nenotiks. :D
Nu ja liekas šis piedāvājums tik stulbs, nerātns ka pilnīgi jābēg no vīrieša, nākotnē ieteiktu tavai draudzenei iepazīties ar vīriešiem tikai kādā no kristiešu draudzēm.