tagad

Reitings 36
Reģ: 08.07.2013
Sveikas cosmo meitenes. :)
Ar savu vīrieti gandrīz gadu kopā esam.
Šodien, nesen sanāca tā, ka viņš sēž pie datora, es atlaidos gultā, viņš visu laiku cītıgi skype sarakstījās ar čomiem un tad es devos uz virtuvi un pamanīju, ka ne tikai čomi tur ir, bet ir vien a dūda ar, nu ko, gribēju zināt, kas viņa ir un kāpēc mans tā čato, nu es tā neuzkrītoši pajatāju. Nu rakstu tāpēc, ka mani nošokja viņa attksme. Prezīci nepateikšu taču viņš teica-es nesaprotu, kāda tev daļa gar manām sarakstēm, ko daru, ar ko sarakstos, es teicu, ka liela, man interesē, es prom negāju un tad viņš vairs skypu neturēja atvērtu un darīja citas lietas, vēl pajautāju, ko man domāt, ja tu nesaki, kas viņa ir un kāpēc saraksties, viņš teica, lai domāju, domāko gribu. Tagad sēžu un domāju vai pareizi domāju...

Kā jums liekas šī situācija?
Man tāda sajūta, ka viņš parādija, ka viņam vienalga par mani. (vismaz ārēji)
p.s mums nav kašķu, labi saprotamies, viss ir/bija labi, līdz šim.
05.10.2013 18:01 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
oo jauns atklājums :D labs...
06.10.2013 02:12 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
programma, ar ko lasa tās sarakstes http://www.nirsoft.net/utils/skype_log_view.html
06.10.2013 02:14 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
vēl pietam programma sakārto hronoloģiski, so - paņem vienu dienu, un katru ziņu atsevišķi var atvērt:) tikko izmēģināju:)
06.10.2013 02:15 |

Reitings 631
Reģ: 28.12.2010
Manuprāt, tā nav normāla attieksme no vīrieša. Es zinu, ka manējais ar sēž skype un sarakstās, kur ir konferences čats, un tur ir viena meitene. Bet - tā meitene ir "meitene" vienam no citiem puišiem, kas ir čatā. Vnk viņi visi spēlē xbox un runājas. Nav vispār iemesla uztraukties. Bet es varu brīvi paņemt viņa datoru, darīt ko gribu, man nav šādi pārmetumi. Droši vien, jo nav ko slēpt. Zinu visas viņa paroles, ja vajadzētu/gribētu, varētu visu izlasīt.
06.10.2013 10:56 |

Reitings 36
Reģ: 08.07.2013
pēdiņa , viss beidzās labi, viss kārtībā, šodien viss tika izrunāts, un sarakste parādīta un noskaidroti nejaukās attieksmes cēloņi.. Jā, manējais ir tāds, kura "privātajā telpā" man ir ieeja aizliegta, ja gribu ielīst tur un kaut ko zināt, tad ir tāds iznākums. Bet es noskaidroju, ka netieku, ne krāpta i ne kā citādāk.. :)
06.10.2013 17:18 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Nu tad jau labi, ka tā. Tikai skaties neļauj viņam šitā nesmuki izrunāties nākamreiz :D Es dotu mizā, jo šausmīgi neciešu, ka tad, ja pati runāju mierīgi uz mani sāk rūkt.
06.10.2013 23:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits