Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pumpas uz sejas (fotodinamiskā terapija?)

Reitings 56
Reģ: 13.08.2010
Sveikas!

Tā nu izsklāstīšu savu problēmu, varbūt kādai būs, ko ieteikt.
Tātad, pusaudžu gados sejas āda bija pat ļoti laba. Visas nedienas sākās ap 20 gadu vecumu, ik pa laikam uzmetās kāda pumpa, bet nekas traģisks, sadzīvoju. Līdz kādu laiku atpakaļ sāka intensīvi mesties pumpas tieši uz zoda līnijas. Izlasīju internetā, ka tas varētu liecināt par problēmām pa sieviešu līniju. Citu sūdzību nebija, bet tomēr apmeklēju ginekologu, analīzēs viss normāli, izņemot tas, ka tika konstatēts hormonu disbalanss. Daktere teica, ka vienīgais ceļš kā šajā gadījumā atbrīvoties no pumpām, ir hormonālās tabletes.
Esmu pret šādu preperātu lietošanu, tā nu apmeklēju dermatologus, vislabāk patika šajā forumā tik iecienītā Dr. Rozniece. Izrakstīja laikam savu jau tradicionālo terapiju - Differin un Duac gēlus. Uzlabojums bija īslaicīgs, tagad lietojot jau vairāk kā mēnesi situācija nekļūst labāka :( Jūtos draņķīgi un nezinu, ko iesākt... Esmu izmēģinājusi desmitiem dažādus bezrecepšu medikamentus, smēres, maskas, tautas līdzekļus visādus, esmu uzlabojusi ēdienkarti, lietoju vitamīnus ādai, naktsveces eļļu. Naudas summas tērētas iespaidīgas. Bet nekā.. :(
Tā nu, atcerējos, ka Dr. Rozniece kaut ko minēja par fotodinamisko terapiju. Vai kāda zin, kas tieši tas ir, varbūt bijusi pieredze? Kādi rezultāti, izmaksas?
Vai nu arī varbūt, kāda zin, kādu labu homeopātu, kas varētu palīdzēt atrisināt šo sasāpējušos problēmu?
Paldies par atbildi.
05.10.2013 14:43 |

Reitings 56
..
05.10.2013 14:46 |

Reitings 9
Reģ: 16.07.2013
Sveika,
es arī vienmēr pamatīgi cīnijos ar pumpām, ko vien neizdarīju, lai tiktu no tām vaļā. Bet fotodinamisko terāpiju negribejās - tā tomēr ir ķīmija un var palīdzēt vienam, bet kaitēt citam. nesen sāku mazāk ēst saldumus, treknu pārtiku un lietot Herbline ājurvēdisko pūtīšu krēmu. Izskatās, ka pumpas ir mazāk! Pat draugi tā saka :) Veiksmi arī Tev ar tām cīnoties.
05.10.2013 16:00 |

10 gadi
Reitings 2733
Reģ: 29.01.2009
pamēgini hormonālās tabletes. tās vēl neesi mēģinājusi, jo pati atteicies.
05.10.2013 16:03 |

Reitings 89
Reģ: 23.03.2012
biju pie dr.Roznieces uz fotodinamikas procedūru 1x...tik nežēlīgas sāpes,ka pat asara nobira,un pa spaidītajām pumpām viņa mazliet vairāk ar to aparātu padarbojās, tā lai vairāk pasāp:D
nezinu kādam ir jābūt rezultātam, jo 1x tik, gaidu nākamo.
bet sejas āda ir uzlabojusies pēc viņas ieteikumiem!

vēlu veiksmi!
05.10.2013 16:06 |

Reitings 56
Par hormonālajām tabletēm domātu tikai tad, ja hormonu disbalansa dēļ, būtu nopietnākas veselības problēmas.

Paldies, Ramona!

Keona, vai vari, lūdzu, pastāstīt, ko sīkāk par to procedūru? Varbūt zini, cik reizes aptuveni ir jāveic? Cik maksā viena? Kāds ilgums ir vienai procedūrai? Un vai pēcāk ar tādu sakairinātu seju vispār var cilvēkos rādīties, vai nav tik traki?
Internetā nekur nevaru atrast info, vienīgi to, ka šo procedūru izmanto vēža ārstēšanai, kas mani neiepriecināja, jo liekas uzreiz, ka kaut kas kaitīgs dikti.
Vari atbildēt arī privāti. Liels paldies jau iepriekš! :)
05.10.2013 19:53 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Domāju ,ka vienīgais kas varētu uzlabot situāciju būtu tās hormonālās tabletes BET neviens nezin kā tas var beigties.

Reiz viena sieviete stāstīja kā izrakstītas viņai hormonālās tabletes ,kā lietoja viss ok, beidza lietot unnn 30 kg klāt vienā mēnesī, depresija, vecās drēbes par mazu, asaras pa gaisu!

Katrai organisms unikāls un nekad nevar zināt rezultātu. :(
05.10.2013 20:02 |

Reitings 56
Reiz viena sieviete stāstīja kā izrakstītas viņai hormonālās tabletes ,kā lietoja viss ok, beidza lietot unnn 30 kg klāt vienā mēnesī, depresija, vecās drēbes par mazu, asaras pa gaisu!

No tā arī es baidos, jo patlaban nav tik traki, lai riskētu. Ir vienkārši diskomforts.
Vēl variants aiziet pie homeopāta. Varbūt kāda zin kādu labu homeopātu? :)
05.10.2013 20:07 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
ka vienīgais ceļš kā šajā gadījumā atbrīvoties no pumpām, ir hormonālās tabletes.

es mēģināju šo neiesaku,nosūtīšu tev vēstuli kā tiku vaļā.
05.10.2013 20:16 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Jācīnās ir ar iemeslu, nevis sekām. Ja pumpas izraisa hormonu disbalanss, tad no maskām un ziedēm nebūs nekādas jēgas, tās varbūt vienīgi palīdzēs pumpām ātrāk sadzīt, ne novērst jaunu rašanos.
05.10.2013 20:31 |

Reitings 10
Reģ: 14.09.2009
Iesaku homeopātiju - detoksikāciju, t.s. organisma attīrīšanu. Ir iespējams nopirkt DetOx-Kit. Jālieto 4-6 nedēļas, 30 pilieni dienā uz ~0,7-1,5l ūdens. Šobrīd pati lietoju, jau 4.nedēļu. Pēc 2.nedēļas lietošanas sameta vēl vairāk pumpas uz deguna,pieres, zoda. Tā tam arī vajag būt - organisms visus toksīnus vada ārā!
05.10.2013 20:35 |

Reitings 56
Inese, pie kāda homeopāta ej?
05.10.2013 20:39 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Nesaprotu, kur rodas tie dīvainie cilvēki...

Ja ir hormonu disbalnass, tad jāārstējas ar hormoniem, ja pumpmas ir baktēriju dēl, tad jālieto antibiotikas, ja pumpas ir uztura dēl, tad jāmaina uzturus.

Tu rēli zini, kāpēc tev ir sejas ādas problēmas, bet ,nē, taisies tērēt bezjedzīgi naudu terapijia, kura visdrīzāk tev nepalīdzēs.

P.S. Svars tā vienkārši hormonālo tablešu dēļ nevar nākt klāt, jādomā, ko un cik daudz apēd.
05.10.2013 20:45 |

Reitings 10
Reģ: 14.09.2009
Pie homeopāta es neeju. Sākumā biju pie kosmetologa, pateica,ka ar ādu man viss kārtībā, dziļu pumpu man nav, ieteica biodermu-lietoju arī šobrīd, pumpu daudzums ir nedaudz samazinājies uz laiku. Vēl ieteica tējas padzert, arī nekas nemainījās. Internetā salasījos par pumpu atrašanās vietu,ka ir kādas problēmas ar iekšējiem orgāniem ( vairogdziedzeri, aknām u.t.t), gāju pie ģimenes ārsta, saku,ka gribu nodot asins analīzes, nodevu pilno asins ainu, viss ir pat ļoti kārtībā. Tad ģimenes ārste ieteica nopirkt homeopātiskajā aptiekā Detox-kit. Šobrīd ļoti,ļoti ceru,ka pēc šīs terapijas mana piere,deguns būs tīri no sīkajām pumpiņām
05.10.2013 20:47 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Tieši no draudzenēm esmu dzirdējusi, ka hormonālam tabletēm ir briesmīgi blakus effekti, tieši kad tās lieto.Esmu dzirdējusi,ka ir milzīga apetīta,vēdera tūska,libido trūkums utt. Vai,tad tev tās pumpas ir tik briesmīgas?
05.10.2013 20:51 |

Reitings 56
Lexyyy, tur jau tā lieta, ka pumpas ir tikai uz zoda (vienalga, protams, nav smuki), bet pārējā seja ir tīra. Tāpēc arī nevēlos hormonālās tabletes lietot. Pa šo laiku kopš man pumpas intensīvi metas, esmu internetu apgriezusi otrādi, lasot cilvēku pieredzes saistībā ar pumpu ārstēšanu ar hormonālajiem līdzekļiem, un lielākoties cilvēki nožēlo, ka to darījuši, tieši Tevis nosaukto un līdzīgu blakņu dēļ.
Savādāk jau, protams, ir ja kopā ar hormonu disbalansu nāk arī cikla tracējumi u.c. nopietnas veselības problēmas, tad gan var apsvērt domu par hormonālo tablešu lietošanu.
Tāpēc ticu, ka ir vēl līdzekļi, kas palīdz kaut līdz minimumam samazināt pumpu problēmu.
05.10.2013 21:00 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man ir jautaajums - vai tev nepiemiit paradums seedeet pie galva un zodu atblastiit plaukstaa? Ja jaa, visticamaak, pumpas ir no taa.
05.10.2013 21:03 |

Reitings 81
Reģ: 08.03.2013
Ja ir hormonu disbalnass, tad jāārstējas ar hormoniem, ja pumpmas ir baktēriju dēl, tad jālieto antibiotikas, ja pumpas ir uztura dēl, tad jāmaina uzturus.

Jācīnās ir ar iemeslu, nevis sekām.

Nu bet nu tieši tā!!!
05.10.2013 21:07 |

Reitings 624
Reģ: 20.06.2011
Neklausi tik un nesāc dzert hormonālās! Pārtraucot pēctam viņas dzert var palikt vēl trakāk kā bija iepriekš!
05.10.2013 21:09 |

Reitings 56
Krista, nav man tāda ieraduma :D

Meitenes, hormonu līmeni regulēt var arī ar citiem līdzekļiem, tiesa, tas ir grūtāk un ne vienmēr iedarbīgi (bet nav tik kaitīgi un riskanti kā hormonu tabletes).
Tikmēr tomēr nākas cīnīties ar sekām..
05.10.2013 21:17 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Pasaudzē sevi un nesāc ar hormonālajām tabletēm. Ārstēsi vienu, tiksi pie citas kaites.

Padomā dziļāk... problēmas ar hormoniem. Un kas vispār ir sievišķie hormoni. Un kā sievietei ir jājūtas, lai sievišķie hormoni būtu balansā? :)

Zoda līnija un seja ap muti - tā ir ginekoloģija, sekss, apmierinājums, vīrieši, attiecības.
Kā tev vispār ir ar šo jomu? Kā tu vispār jūties kā sieviete?
05.10.2013 21:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits