Sveikas!
Tā nu izsklāstīšu savu problēmu, varbūt kādai būs, ko ieteikt.
Tātad, pusaudžu gados sejas āda bija pat ļoti laba. Visas nedienas sākās ap 20 gadu vecumu, ik pa laikam uzmetās kāda pumpa, bet nekas traģisks, sadzīvoju. Līdz kādu laiku atpakaļ sāka intensīvi mesties pumpas tieši uz zoda līnijas. Izlasīju internetā, ka tas varētu liecināt par problēmām pa sieviešu līniju. Citu sūdzību nebija, bet tomēr apmeklēju ginekologu, analīzēs viss normāli, izņemot tas, ka tika konstatēts hormonu disbalanss. Daktere teica, ka vienīgais ceļš kā šajā gadījumā atbrīvoties no pumpām, ir hormonālās tabletes.
Esmu pret šādu preperātu lietošanu, tā nu apmeklēju dermatologus, vislabāk patika šajā forumā tik iecienītā Dr. Rozniece. Izrakstīja laikam savu jau tradicionālo terapiju - Differin un Duac gēlus. Uzlabojums bija īslaicīgs, tagad lietojot jau vairāk kā mēnesi situācija nekļūst labāka :( Jūtos draņķīgi un nezinu, ko iesākt... Esmu izmēģinājusi desmitiem dažādus bezrecepšu medikamentus, smēres, maskas, tautas līdzekļus visādus, esmu uzlabojusi ēdienkarti, lietoju vitamīnus ādai, naktsveces eļļu. Naudas summas tērētas iespaidīgas. Bet nekā.. :(
Tā nu, atcerējos, ka Dr. Rozniece kaut ko minēja par fotodinamisko terapiju. Vai kāda zin, kas tieši tas ir, varbūt bijusi pieredze? Kādi rezultāti, izmaksas?
Vai nu arī varbūt, kāda zin, kādu labu homeopātu, kas varētu palīdzēt atrisināt šo sasāpējušos problēmu?
Paldies par atbildi.