Sveikas mīļās dāmas ,šis būs mans pirmais raksts forumā :)
Ceru ,ka nenosodīsiet un sapratīsiet.
Ir tāda lieta ,ka pēdējā laikā ēdu visu ,kas pagadās -vairāk to saistu ar stresu un ar muļķīgo apziņu ,ka neesmu jau no tiem cilvēkiem ,kas pieņemas svarā :I -tā jau arī apmēram ir -svaru diez gan ātri uzņemu un nometu ,taču uzskatu ,ka mans ķermenis nav sajūsmā par apēstajiem n-tajiem pārtikas(tai skaitā ļoti daudz saldumu) daudzumiem.
Varbūt varat ieteikt ,kā cīnīties ar emocionālo vai vienkārši garlaicības ēšanu -drīzāk gribēju uzzināt kādu saudzīgu diētu ,kuru pašas ieturat ,jo man parasti pēc diētu ieturēšanas ir diez gan viegli NEEATGRIEZTIES pie sliktajiem ieradumiem .jo no saldumiem diētas laikā atradinos un viss sliktais no puņča paspēj iziet ārā .Līdz šim reizi pa reizei -apmēram vienreiz gadā ieturēju greipfrūtu diētu ,taču ar šīs diētas palīdzību nometu pārāk daudz svara :D .
Ceru ,ka nenosodīsiet ar to ,ka diētas ir sliktas utt ,jo pati diez gan daudz par veselīgu uzturu zinu ,bet šoreiz ir sanācis tieši tā ,ka diēta pagaidām ir vienīgais variants -vajag stingru ēdienkarti pie kā pieturēties ,savādāk līdz šim nekas nav izdevies.
Ar cieņu,
LauruLapa