Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kas jūs piesaista?

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010
Nesen runāju ar draudzenēm un 2 teica, ka viņām nepatīk skaisti vīrieši, ka priekšroku dod vienkāršākiem un jaukākiem vīriešiem. Kā ir ar jums, kad iepazīstaties?

Man personīgi ļoti patīk skaisti un ar gaumi apveltīti vīrieši, bet jā, laimīgas attiecības nav izdevušās ar tādu man :)
04.10.2013 09:32 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Ja kada pasaka, ka nepatik skaisti viriesi, venmer gribas pajautat, ko tad tiem skaistajiem cilvekiem darit?! Nu nav vinji vainigi, ka piedzimusi tik izskatigi.

Beibe.Marta, nu taču skaistums ir tik relatīvs jēdziens! Vienam tas, kas ir skaists, citam var šķist neglīts un atbaidošs. Un tas tieši ir labi,ka pasaule ir tik daudzveidīga, jo katrs var izvēlēties sev tīkamo. Savādāk būtu garlaicīgi dzīvot, ja visi būtu vienādi skaisti kā kloni pēc vispārpieņemtajiem "skaistuma standartiem", vai ne!
06.10.2013 10:35 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Man ir viens kolēģis - tievs, gara auguma, gaišiem matiem. Pilnīgi pretējs manam iedomu sapņu princim, bet tas raksturs-pieklājīgs,izpalīdzīgs, gudrs, ar lielisku humoru izjūtu. Ahhh, žēl,ka esam kolēģi,citādi ņemtu ciet. :) Tā kā nemaz nezinu, patīk dažādi puiši :)
06.10.2013 12:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits