Drauga bijusī skūpsta kaklu..

Reitings 206
Reģ: 26.06.2013
Hey.

Šonakt nosapņoju ļoti dīvainu sapni..

Esmu ballītē ar jauno draugu, kurš īpaši nepievērš uzmanību ballītes laikā un tad uzrodas viņa bijusī draudzene, kas ir ļoti draudzīga pret mani, savukārt, es viņu ignorēju. Viņa no muguras man pienāk klāt un sāk citu priekšā skūpstīt kaklu.. Es viņu atgrūžu.

Ko tas varētu nozīmēt?

Reālā situācija.
Esmu kopā ar patiešām, sajūta, ka savu mr.ideālo. Esam gan kopā tikai mēnesi, bet nevaru teikt ,ka ir rozā brilles, jo viss kas notiek ir saprotot visu. Ar to es domāju, ka nav tā, ka redzu tikai visu ideālo utt. Redzu gan visus plusus cilvēkā , gan mīnusiņus. Bet ņemot visu vērā, pirmo reizi varu teikt, ka esmu tik laimīga. Tāda piepildījuma sajūta nebija pat 3 gadus ilgās iepriekšējās attiecībās. Esmu patiešām laimīga.! :))
Viņš mani patiešām ļoti lutina. Ir ļoti mīļs, ciena sievietes, ir tik romantisks..
Bet.. laikam man visu laiku jauc domas viņa bijusī.. itkā vairs nav nekāda kontakta viņam ar viņu.. bet laikam tas vien, ka viņš ar viņu ir bijis kopā 4 gadus, dzīvojis kopā, daudz pieredzējis.. tas mani beidz nost. Pirmo reizi mūžā jūtos greizsirdīga.. Viņš bija iztīrijis kompi no bildītēm, bet kad skatījos viņa bildītes kompī, netīšām uzdūros uz bildēm, kuras nu galīgi negribēju redzēt.. Pusplika bijusī.. Saprotu, ka nejau speciāli glabā vai kā. Protams, nedusmojos. Nelieku arī neko dzēst, jo tās tomēr ir atmiņas. Nejau visas ir sliktas. Pati zinu kā tas ir.
Par viņa bijušo.
Galīgi nestabila.. Vārija daudz sūdus. Galīgi nepieaugusi.. Visu laiku viņu krāpa. Viņam viņa bija pirmā, tādēļ laikam bija tik grūti palaist vaļā. Viņa visu laiku ar viņu manipulēja, jo zināja, ka viņš piedos.. Aizskrēja pie cita, pēc tam atgriezās pie viņa. Nevaru teikt, ka puisim nav raksturs, bet viņas rokās bija viegli manipulējams. Tagad gan ir uzaudzējis sev biezāku "ādu". Nevaru saprast kādēļ mani tik ļoti tas viss uztrauc.

Pati skaidroju ar to ,ka kautkādā ziņā baidos, ka kkas var neizdoties, jo pirmo reizi jūtos.. iemīlējusies?
Nezinu..
03.10.2013 22:51 |

Reitings 206
Reģ: 26.06.2013
Missjoker, muļķīgākais, ka es pati to apzinos. Pati arī šad tad ieminos par bijušo draugu, jo atmiņas ir un paliek. Saprotu, ka ne velti tie cilvēki ir bijušie nevis tagadējie.. Bet tomēr ir tāda kā baile.

Neesmu nekad atraidīta. Vienmēr ir veicies šajā jomā. Bet varbūt tādēļ ir bail. Tā teikt, pārāk labi, lai būtu taisnība. :)
04.10.2013 00:34 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu man ar sākumā bija bailes kad es ierunājos pati par to bijušo, bet tas bija jo baidijos pašreizējo puisi aizbaidīt. Bet kā viņš pats teica, viņš saprot ka tā bija liela daļa manas pagātnes kas man bija svarīga un to neuztver tā, protams es viņam to ar atgādināju laiku pa laikam ka tā ir pagātne un negribētu to visu velreiz atkārtot nemaz.

Es domāju ka nevajag uztraukties par to pārāk, pašā sākumā jebkuras attiecības ir nestabilas, un tur pat nevajag lai pastāvētu bijušie, jo vienkārši attiecībām vajag laiku lai pilnveidotos un stabilizētos un tu ku, kā ar viņš sāktu justies pilnīgi droši viens par otru ka neviens pie pagātnes neatgriezīsies. Es domāju ka ar laiku viņš runās mazāk par bijušo, jo tad varēs vairāk runāt par jums abiem kopā un par kopīgām lietām/pasākumiem. Pašlaik vienkārši trūkst viņam par ko runāt kas nebūtu saistīts ar bijušo ļoti.

Pati kad runāju, gribēju sev sist ka atkal pieminu to bijušo, bet nu kā nevarēju tā nevarēju, bet mans puisis pie tā pierada ātri, kā ar viņam ar gadijās uz mana vecā datora atrast failu ar bildēm kur biju es ar bijušo, lai gan tur jau viss bija skaidrs pēc faila nosaukuma "mana pagātne" kā tas ir jāsaprot. Bet viņš man pat tai laikā neteica neko ka atrada bildes, tik nesen mums kopīgi iznāca tā aiziet līdz tādai tēmai un viņš smejoties teica ka atrada tās bildes, par kurām es sen jau kā biju aizmirsusi un pat nemācēt vairs atrast :D Prasiju viņam ko viņš par to domāja, viņš tik teica ka apskatijās un izgāja laukā, labāk nemeiģināja iedziļināties tajās bildēs, jo tad gan tās varētu mazliet iesēsties prātā, lai gan lūk pēc gada viņš vel aizprojām atceras ka tādas man tur ir.

Bet es zinu uz visiem 100 % ka tiešām pašreizējo cilvēku nenodotu, un zinu ka viņš mani ar nē, jo ja kas mums noietu greizi, tad abi laikam būtu neatgriezeniski salauzti un nevarētu vairs normāli dzīvot (abiem pagātnē līdzīga un ļoti sāpīga pieredze bijusi...) Mēs viens otram esam kā plāksteris kas dziedē.
04.10.2013 00:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Galvenā doma, neņem tās bildes un runas galvā, vai pat iedomājies ka tā nevis ir viņa draudzene bet piemēram viņa māsīca, itkā viņš runātu tik par parastu cilvēku/draugu/radu, jo vissdrīzāk apmēram tā viņš ar runā par viņu, nemaz negribot tevi aizvainot/sāpināt.

Uzaudzē mazliet biezāku ādiņu un saņemies :D Un vēlu jums tik visu to labāko :)
04.10.2013 00:52 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Sapņus tulkot ir viegli. Ir vienkārši jāiztulko sajūtas un simboli, ņemot vērā reālo dzīves situāciju. Tātad:
kas ir ļoti draudzīga pret mani, savukārt, es viņu ignorēju
- tu jūti viņas klātbūtni jūsu dzīvē, jo zini, ka tāda meitene eksistēja puiša dzīvē pirms tam. Tu centies to ignorēt, bet nevari, jo šīs domas ir uzmācīgas.
Viņa no muguras man pienāk klāt un sāk citu priekšā skūpstīt kaklu.. Es viņu atgrūžu.
Uzmācīgās domas pastiprinās. Ieraudzītie kailfoto tevi samulsina vēl vairāk. Tu viņu centies izgūst no domām, bet mulsinošā sajūa paliek.
04.10.2013 11:55 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nav pilnīgi visiem sapņiem jāmeklē tulkojums.
labāk tiec galā ar problēmām reālajā dzīvē un mazāk pievērsies šiem sapņiem. tad arī varbūt no tiem tiksi vaļā.
un tas ir normāli, ja attiecību sākuma tev sagādā bažas viņa bijusī, kuru viņš vnm pieņēma atpakaļ. labāk sāc domāt, kā ar šīm savām domām cīnīties un nodarbojies ar jūsu attiecību stiprināšanu.
04.10.2013 12:16 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Pirmajā brīdī likās, ka autore ir vecis :D
12.10.2013 20:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits