Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Drauga bijusī skūpsta kaklu..

Reitings 206
Reģ: 26.06.2013
Hey.

Šonakt nosapņoju ļoti dīvainu sapni..

Esmu ballītē ar jauno draugu, kurš īpaši nepievērš uzmanību ballītes laikā un tad uzrodas viņa bijusī draudzene, kas ir ļoti draudzīga pret mani, savukārt, es viņu ignorēju. Viņa no muguras man pienāk klāt un sāk citu priekšā skūpstīt kaklu.. Es viņu atgrūžu.

Ko tas varētu nozīmēt?

Reālā situācija.
Esmu kopā ar patiešām, sajūta, ka savu mr.ideālo. Esam gan kopā tikai mēnesi, bet nevaru teikt ,ka ir rozā brilles, jo viss kas notiek ir saprotot visu. Ar to es domāju, ka nav tā, ka redzu tikai visu ideālo utt. Redzu gan visus plusus cilvēkā , gan mīnusiņus. Bet ņemot visu vērā, pirmo reizi varu teikt, ka esmu tik laimīga. Tāda piepildījuma sajūta nebija pat 3 gadus ilgās iepriekšējās attiecībās. Esmu patiešām laimīga.! :))
Viņš mani patiešām ļoti lutina. Ir ļoti mīļs, ciena sievietes, ir tik romantisks..
Bet.. laikam man visu laiku jauc domas viņa bijusī.. itkā vairs nav nekāda kontakta viņam ar viņu.. bet laikam tas vien, ka viņš ar viņu ir bijis kopā 4 gadus, dzīvojis kopā, daudz pieredzējis.. tas mani beidz nost. Pirmo reizi mūžā jūtos greizsirdīga.. Viņš bija iztīrijis kompi no bildītēm, bet kad skatījos viņa bildītes kompī, netīšām uzdūros uz bildēm, kuras nu galīgi negribēju redzēt.. Pusplika bijusī.. Saprotu, ka nejau speciāli glabā vai kā. Protams, nedusmojos. Nelieku arī neko dzēst, jo tās tomēr ir atmiņas. Nejau visas ir sliktas. Pati zinu kā tas ir.
Par viņa bijušo.
Galīgi nestabila.. Vārija daudz sūdus. Galīgi nepieaugusi.. Visu laiku viņu krāpa. Viņam viņa bija pirmā, tādēļ laikam bija tik grūti palaist vaļā. Viņa visu laiku ar viņu manipulēja, jo zināja, ka viņš piedos.. Aizskrēja pie cita, pēc tam atgriezās pie viņa. Nevaru teikt, ka puisim nav raksturs, bet viņas rokās bija viegli manipulējams. Tagad gan ir uzaudzējis sev biezāku "ādu". Nevaru saprast kādēļ mani tik ļoti tas viss uztrauc.

Pati skaidroju ar to ,ka kautkādā ziņā baidos, ka kkas var neizdoties, jo pirmo reizi jūtos.. iemīlējusies?
Nezinu..
03.10.2013 22:51 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Sapnī viņa Tev skūpstīja kaklu vai puisim? :D
03.10.2013 22:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tev pashai pirms tam ir bijushas attieciibas, taa kaa tu nevari iisti dusmoties par to, ka vinjsh ir ar citu sievieti daudz ko pieredzeejis, jo tu daudz ko pati esi pieredzeejusi ar citu viirieti. Jo vecaaka paliksi, jo ieteicamaak ir iemaaciities saprast, ka pagaatne ir tikai pagaatne, jo viirieti bez pieredzes nedabuut un diez vai gribeesi izveeleeties sev liigavaini starp 9.klases skolniecinjiem.

Reitings 206
MAN :D tas jau ir tas dīvainākais...

Reitings 63
Reģ: 03.10.2013
MAN tas jau ir tas dīvainākais...

Teicu, ka visas sievietes ir biseksuāles :P
03.10.2013 22:58 |

Reitings 206
krista- ar prātiņu to visu es saprotu.. Bet tas nemaina faktu, ka es patiešām tik ļoti palieku greizsirdīga līdz ko saskaros ar kko kas saista viņu.. Viņam tā ir vienīgā pieredze, līdz ar to kādreiz netīšām kaut ko salīdzina vai piemin. Varu piebilst, ka mūsu gadu starpība ir 6 gadi. Viņš ir vecāks. Līdz ar to pieredzējušāks. To gan es uztveru kā plusu. Jo ir jau stabils, ar karjeru.
03.10.2013 23:00 |

Reitings 206
Štanciņš - bet es to cilvēku neieredzu... Tad jau būtu kāda cita. :D:D:D
03.10.2013 23:01 |

Reitings 63
bet es to cilvēku neieredzu... Tad jau būtu kāda cita.

Tieši ši iemesla dēl tu viņu gribi, tā ir pikantāk :D
03.10.2013 23:06 |

Reitings 206
Štanciņš -stipri šaubos. Man tomēr laikam vīrieši piesaista. :D
03.10.2013 23:21 |

Reitings 206
Kāds nezin, kāds varētu būt sapņa tulkojums?
03.10.2013 23:23 |

Reitings 9169
Taads, ka tu par daudz par to bijusho domaa. Sapnis saka, ka ir jaasaak dziivot shodienai un atstaat pagaatni tur, kur tai ir jaabuut.
03.10.2013 23:25 |

Reitings 63
Kāds nezin, kāds varētu būt sapņa tulkojums?

Es tak tikko paskaidroju... 0_o
03.10.2013 23:28 |

Reitings 248
Reģ: 07.06.2010
Nu tak nedomā par viņa bijušo, tu lieki sevi terorizē, ka jau sapņos rādās. :D (omg)
Cik Tev ir gadu? Ja jau viņa viņam pieriebusies, neuztraucies, nav uz ko iespringt.:)
03.10.2013 23:41 |

Reitings 206
Reģ: 06.11.2011
Woooww!! Vakar, izskatās, bijusi maģiska nakts vai arī mēs esam uz viena viļņa, haha. Un visu dienu par to domāju. Bet man bija daudz trakāk- tā viņa meitene mani pavedināja un pat apmierināja (lesbiskas fantāzijas līdz šim nav saistījušas). Kas ir jocīgi- dzīvē šķiet tāda atturīga, bet sapnī uzvedās tā, ka nespēju kārdinājumam pretoties.

Viņa gan nav bijusī, bet tagadējā VIENA NO šim vīrietim, kurš lenc arī mani. Tā kā man tas citādāk, jo, iespējams, zemapziņā vēl joprojām cīnos par šo vīrieti.. Nespējot pieņemt, kā gan ar mani vienu varēja būt par maz :)
03.10.2013 23:58 |

Reitings 63
Bet man bija daudz trakāk- tā viņa meitene mani pavedināja un pat apmierināja

Štankam vienmēr taisnība :D
04.10.2013 00:02 |

Reitings 9169
Es te taa iedomaajos... Ljoti ceru, ka neviena sieviete neredz mani savos erotiskajos sapnjos. Brrrr....
04.10.2013 00:03 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Tev, mīļā, vēl bijis salīdzinoši jauks sapnis salīdzinājumā ar tām šausmām, ko es vakar redzēju. Pamodos brēkdama, visu māju pamodināju un tagad bail aizmigt... :(
04.10.2013 00:05 |

Reitings 206
Reģ: 06.11.2011
Ko es tev varu ieteikt- nesaceries daudz, tā kā esat kopā tikai mēnesi. Centies apslāpēt to greizsirdību, kas rodas kaut vai no to bilžu uziešanas viņa kompī. Jūs esat kopā tik maz..

Domāju, sapņiem apakšā ir mūsu pašapziņas trūkums, piekrīti. Tāpēc satraucamies par tām draudzenēm, cenšoties viņas salīdzināt ar sevi. Es arī pārāk daudz par to meiteni domāju, nu kas viņā bija tāds..

Bet pats svarīgākais - ar laimi nevajag mētāties.
04.10.2013 00:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man liekas la tas sapnis vienkārši izteica to ko pati domā.
bijusī tev kaklu skūpsa = viņa tev cenšas tikt zem ādas, jeb drīzāk tu sev ļaujies tikt iespaidotai ar to ka viņam ir bijusi tāda meitene, un to vel pastiprina tas ka viņš runā par viņu.

Es pati ar savu tagaadējo puisi ik pa laikam ieminos ko par savu bijušo un viņš arī par savu ex, bet tas man liekas ir tāpēc ka tas cilvēks pagātnē ir nozīmējis ļoti daudz, nevajag to uztvert tā ka pie pirmās izdevības viņš skrietu pie viņas, jo ja jau viņi izšķīrās tad tam bija pamatojums. Un lai gan es runāju ar par savu bijušo, es nemaz nevarētu iedomāties ka jebkad ar viņu atkal būtu kopā, drīzāk es vienkārši stāstu tas vecās atmiņas, jo tas bija tai laikā man kas ļot svarīgs un īpašs, un vienkārši ir iesēdies atmiņā. Bet manas atiecības ar tagadējo tas neiespaido ka mēs ierunājamies kaut ko par savu pagātni. Protams pašā sākumā kad runāju par bijušo, es domāju ka mani pametīs dēļ tā jo pārāk daudz runāju, bet nu ja es nerunātu par tiem laikiem kas vienkārši man bija tad man laikam tik pat kā tai laikā nebūtu nekas par ko ar cilvēku parunāt, jo svarīgu daļu savas dzīves biju nodzīvojusi lielākoties kopā tik ar to cilvēku, un nevar jau kaut ko par pagātni stāstīt nepieminot to ka tur bija ar bijušais.

Neņem pie sirds ka puisis tev par viņu stāsta, tās ir tik atmiņas kuras viņš pastāsta, nevis secinājumi ka viņš nav ticis pāri vai gribētu ar viņu būt kopā, tās ir tikai atmiņas no kādreiz viņam svarīgas dzīves daļas.
04.10.2013 00:25 |

Reitings 206
Man ir 18. Tūlīt uzreiz visas brēks, ka maz utt. Ka vel neko nesaprotu no dzīves. Bet nu.. Tomēr uzskatu, ka nemaz TIK maza neesmu un kaut ko jau saprotu. Kā vecākā māsa teica. Varbūt neesmu gudra ciparos un matemātikā, bet dzīves gudra gan. Labi, bet tas ne pa tēmu.

Laikam tad man patiešām paveicies ar ne tik provukatīvu sapni.. ;D

Nevarētu teikt, ka man ir zema pašapziņa, bet šajā gadījumā, man laikam ir bail būt kaut kur sliktākai par viņa bijušo. Tur ir tā problēma. Puisis ir ļoti saprotošs, tādēļ esam par to runājuši. Viņš uzsver, ka esmu daudz labāka un, ka beidzot esot atradis meiteni, kas ir bijis kā neizsapņots sapnītis. Pazīstam viens otru krietni ilgāk nekā to mēnesi. Bet tas ir laiks, kopš mūs saista romantiskas jūtas. Iepriekš mums bija katram sava otrā pusīte.
04.10.2013 00:28 |

Reitings 206
Flowerbomb, es nemētājos ar laimi. Ja es tā pašlaik jūtos, kādēļ nevaru teikt? :)
Nesaskatu tajā ko sliktu.
04.10.2013 00:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits