Hey.
Šonakt nosapņoju ļoti dīvainu sapni..
Esmu ballītē ar jauno draugu, kurš īpaši nepievērš uzmanību ballītes laikā un tad uzrodas viņa bijusī draudzene, kas ir ļoti draudzīga pret mani, savukārt, es viņu ignorēju. Viņa no muguras man pienāk klāt un sāk citu priekšā skūpstīt kaklu.. Es viņu atgrūžu.
Ko tas varētu nozīmēt?
Reālā situācija.
Esmu kopā ar patiešām, sajūta, ka savu mr.ideālo. Esam gan kopā tikai mēnesi, bet nevaru teikt ,ka ir rozā brilles, jo viss kas notiek ir saprotot visu. Ar to es domāju, ka nav tā, ka redzu tikai visu ideālo utt. Redzu gan visus plusus cilvēkā , gan mīnusiņus. Bet ņemot visu vērā, pirmo reizi varu teikt, ka esmu tik laimīga. Tāda piepildījuma sajūta nebija pat 3 gadus ilgās iepriekšējās attiecībās. Esmu patiešām laimīga.! :))
Viņš mani patiešām ļoti lutina. Ir ļoti mīļs, ciena sievietes, ir tik romantisks..
Bet.. laikam man visu laiku jauc domas viņa bijusī.. itkā vairs nav nekāda kontakta viņam ar viņu.. bet laikam tas vien, ka viņš ar viņu ir bijis kopā 4 gadus, dzīvojis kopā, daudz pieredzējis.. tas mani beidz nost. Pirmo reizi mūžā jūtos greizsirdīga.. Viņš bija iztīrijis kompi no bildītēm, bet kad skatījos viņa bildītes kompī, netīšām uzdūros uz bildēm, kuras nu galīgi negribēju redzēt.. Pusplika bijusī.. Saprotu, ka nejau speciāli glabā vai kā. Protams, nedusmojos. Nelieku arī neko dzēst, jo tās tomēr ir atmiņas. Nejau visas ir sliktas. Pati zinu kā tas ir.
Par viņa bijušo.
Galīgi nestabila.. Vārija daudz sūdus. Galīgi nepieaugusi.. Visu laiku viņu krāpa. Viņam viņa bija pirmā, tādēļ laikam bija tik grūti palaist vaļā. Viņa visu laiku ar viņu manipulēja, jo zināja, ka viņš piedos.. Aizskrēja pie cita, pēc tam atgriezās pie viņa. Nevaru teikt, ka puisim nav raksturs, bet viņas rokās bija viegli manipulējams. Tagad gan ir uzaudzējis sev biezāku "ādu". Nevaru saprast kādēļ mani tik ļoti tas viss uztrauc.
Pati skaidroju ar to ,ka kautkādā ziņā baidos, ka kkas var neizdoties, jo pirmo reizi jūtos.. iemīlējusies?
Nezinu..