Zinu, ka šī diskusija ir diezgan veca, bet tieši, tāpēc ka vēlos padalīties ar to pieredzi, kuras dēļ tā staroju, kad atceros, tad uzmeklēju šo diskusiju, lai atbildētu.
Atceros pirmā skūpsta datumu, kuru nekad neaizmirsīšu. Atnācām uz kinoteātri, bija reklāma, apsēdāmies pēdējā rindā, es vienu brīdi aizdomājos, skatoties reklāmu un viņš sāka mani ķircināt, bakstīt, viegli knieba plecā, augšstilbā, kas visai seksīgi, es atriebos viņam pretī, smaidījām, es pat viegli smējos, kas droši vien lika viņā atmosties tādam zvēram ''Jā, es gribu viņu..tūlīt pat noskūpstīt!'', viņš paņēma manu roku, kura viņam bija tuvāk, pievilka sev klāt un tas jau bija nepārprotams aicinājums mūsu pirmajam skūpstam. Tajā brīdī man bija liels ''aaaaa, kas notiek, es staroju'', jo ilgi biju gaidījusi šo brīdi, katru mūsu randiņu tā arī nesagaidīju un iespējams tieši, tāpēc ka šajā nācu nemaz nedomājot par to, vai viņš noskūpstīs mani vai ne, neliku nekādas cerības, viņš to izdarīja. Skūpsts bija maigs, skaists, neaprakstāmi labs, izjusts... prasījās vēl un vēl. Tā kā tas bija mans pirmais skūpsts - par spīti tam - jutos kā meistare - pārliecināta par katru savu darbību un, manuprāt, tas ir pats labākais, kas var būt - pārliecība par sevi pirmā skūpsta laikā. Nākamie skūpsti bija ļoti seksīgi - viņš iekoda man lūpā, sākām spēlēties ar mēlēm...nu seksīgi, man jau ļoti patika. Attiecībās turpinās un ir ilgas.