Pirmais skūpsts.

Reitings 230
Reģ: 01.09.2013
Sveikas meitenes, gribēju uzzināt cik gados bija jūsu pirmais skūpsts un kādas bija jūsu izjūtas. Vienkārši man ir draudzene, ja viņai bērni prasītu šo jautājumu, viņai nebūtu diez ko romantiska atbilde. Jo cik atceros satarp kādiem 12-14 gadiem puisis klasē ik pēc 4min viņu skūpstija, izkatījās pabriesmīgi viņš tur jau muti atvēris, viņa izvairās, tad arī viņa tur ik pa brīdim pat nezinu kā to nosaukt, tajā laikā mēs tur teicām, ka viņi tur ar mēlēm saskarās un fuj cik pretīgi, bet no malas jau izskatijās arī, kaut kāds murgs :D Bet nu man vēl nav bijis savs pirmais skūpsts, bet gribēju mazliet paiedvesmoties :)
03.10.2013 22:04 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
15 gados,kad man bija mans pirmais draudziņš,neskatoties uz to,ka neļavu sev pat peskarties,kur nu vēl skupstit,tomēr pēc laika piekritu un atļavu,bet neko vairāk,tā mēs kopā bijaām 3 gadus,iztiekot tikai ar čubināšanos(man bija principi)aj tagat jau zinu,ka to ko nedevu es viņš dabūja pie citām,bet tad es vēl biju jauna un dumja :D un tgt laimīga,ka beigu beigās pieaugu un kļuvu gudrāka un varēju viņu pamest,bet viņš tad sāka domāt un pārdzīvot...haa,bet tāā bija patīkami..
04.10.2013 09:05 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Es no malas neko patīkamu nesaskatu

Nav jāskatās, ir jādara.
Patīkami ir tad, kad to dara ar cilvēku, kas tevi saista, nevis pilnīgā lopā kkādā krogā ar kkādu nezināmu čali, kurš tev ar mēli skaita zobus...
Mana pirmā buča bija 16 gados ar puisi, kas man ļoooti patika. Mēs runājām un pēkšņi viņš mani noskūpstīja. Es gandrīz sirdstrieku dabūju no pārsteiguma un laimes kopā. Atceros, ka aizturēju elpu ļoti dikti, jo man nedaleca, kā var skūpstīties un elpot vienlaicīgi :D Iekrampējos viņam augšdelmā tik stipri, ka man pat pirkstu gali sāka sāpēt. :)
04.10.2013 10:46 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Es pat neatceros savu pirmo skūpstu, bet atceros pirmo bučiņu uz vaiga, ko saņēmu no puiša kas man ļoti patika. Biju 8 gadīga kautrīga lauku meitene,patiesībā ar puis (9gadi)i kas man patika nebiju runājusi ne vairāk par 10 vārdiem, viņš mācijās pēdējo nedēļu manā skolā, brauuca dzīvot uz citu pilsētu, dienu pirms aizbraukšanas viņš nobučoja mani uz vaiga un aizgaja, tā bija pēdējā reize kad viņu satiku.
04.10.2013 10:54 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Laikam 14 Nevarētu teikt, ka nepatika, bet nebija arī tā, ka patika...

man tāpat.. man labāk patīk atcerēties pirmo skūpstu ar savu esošo draugu (l) tur vismaz ir i taureņi, i romantika, i mīlestība :)
04.10.2013 11:02 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Mans pirmais skūpsts ar savu tagadējo draugu bija drēbju skapī :D
04.10.2013 11:04 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
15 vai 16 - tā pa skaisto,spīdēja saulīte, bija silta vasaras diena, kopīgi ēdām meža zemenītes, kas izvērtās par skūpstu ar puisi, kurš bijis pirmais visās jomās, žēl tikai, ka kopā nepalikām un vēlāk viss diezgan traki izvērtās :)
Amizanti tajā visā bija tas, ka man nāca smiekliņš, kad viņš sāka iesaistīt mēli. Mazliet neveikli, bet ļoti jauki tikuntā.
Ahh..gremdējos atmiņās tagad. ^^
04.10.2013 11:07 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
sidze Ahww..tik skaisti! Kā filmās. Lasot pat skudriņas izskrēja un pēc tam tāds ehh..kaut man tā būtu bijis. :)
04.10.2013 11:17 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Neskaitot tādus neīstos pudeles un patiesība vai risks spēlēšanas laikā, tāds pavisam nopietnais bija tikai 18 gados ar ex, nesen bijām sākuši tikties, bet tā kā dzīvojām tālu viens no otra, viņam pēc tikšanās vēlu vakarā nebija kā tikt mājās un nakšņojām manā vasarnīcā un viss notika pats no sevis..taču patiesībā daudz spilgtāk atceros 1.skūpstu ar tagadējo puisi, labprāt vēlētos lai tas būtu bijis mans pirmais :)
04.10.2013 11:23 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Pirmais īstais skūpsts bija 16 gados. Vēl joprojām esam kopā.
Tas bija sen, bet atceros, kā skudriņas pārskrēja pār visu ķermeni. (l)
04.10.2013 12:53 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Pirmais nopietnais skūpsts bija 13 gadu vecumā. Patika. Pēc tam naktī no satraukuma nevarēju aizmigt.
04.10.2013 13:12 |

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
16 gados, skūpsts bija tāds uhh- kaislīgs un erotisks, kopš tās reizes man ļoti, ļoti patīk skūpstīties. :D
04.10.2013 13:15 |

Reitings 98
Reģ: 01.10.2013
man bija 16 gados, tas bija loti neveikls, jo es negaidiju ka tas calis skupstis mani,biju patiesam uztraukusies...
kad stastiju savai labakajai draudzenei vina neticeja ka 16gados..,jo tolaik biju tusetaja:-D.
04.10.2013 13:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neatceros. laikam tas nebija nekas tik nozimigs par ko naktos velak domat, kur nu vel atcereties visu muzu.
04.10.2013 13:51 |

Reitings 576
Reģ: 06.06.2012
pirmais laikam bija 15, ar pirmo draudziņu, mums ar viņu joprojām ir tādas interesantas attiecības :D bet bija ļooooti ilgs un jā man patika, ārā spīdēja saulīte un bija pavasaris, eh patīkamas atmiņas :D
04.10.2013 16:20 |

Reitings 63
Reģ: 22.09.2013
Bija silta vasaras nakts, debesīs zvaigznes. Mēs gājām pa tukšu un klusu ielu. Viņš teica, ka grib mani noskūpstīt. Tajā brīdī domāju, ko man tagad darīt, jo biju nobijusies nedaudz. Mēs pagriezāmies viens pret otru un viņš sāka mani skūpstīt. Tā kā viņš bija vecāks par mani un zināja ko darīt, tad es vienkārši ļāvos. Sirds sitās, likās, ka sirdstrieku dabūšu. Protams, ka pārskrēja skudriņas. Skūpsts bija ilgs un pirmās sekundes galvā bija pilnīgs tukšums, mudžeklis, vai arī nezinu kas tas bija, bet kaut kas neaprakstāms un nesaprotams. Pēc tam iedomājos, kas gan man jādara? Galvā ieskrēja ainas no filmām. No pirmā skūpsta tā īsti arī nesapratu, kas jādara. Tajā vakarā sekoja vēl 2 skūpsti, kuru laikā es sapratu kā tas jādara un man pat iepatikās. Pirmais puisis un pirmais skūpsts. Jā, bija romantiski un vienmēr to atcerēšos ar patīkamām atmiņām. :)
04.10.2013 19:25 |

Reitings 63
Reģ: 22.09.2013
Ak, jā, pirmais skūpsts bija 14 gados.
04.10.2013 19:25 |

Reitings 67
Reģ: 14.07.2013
Mans 1-ais skūpsts nebija nekāds. Tajā brīdī domāju - nu cik vēl ilgi.
05.10.2013 22:25 |

Reitings 17
Reģ: 02.06.2013
Zinu, ka šī diskusija ir diezgan veca, bet tieši, tāpēc ka vēlos padalīties ar to pieredzi, kuras dēļ tā staroju, kad atceros, tad uzmeklēju šo diskusiju, lai atbildētu.

Atceros pirmā skūpsta datumu, kuru nekad neaizmirsīšu. Atnācām uz kinoteātri, bija reklāma, apsēdāmies pēdējā rindā, es vienu brīdi aizdomājos, skatoties reklāmu un viņš sāka mani ķircināt, bakstīt, viegli knieba plecā, augšstilbā, kas visai seksīgi, es atriebos viņam pretī, smaidījām, es pat viegli smējos, kas droši vien lika viņā atmosties tādam zvēram ''Jā, es gribu viņu..tūlīt pat noskūpstīt!'', viņš paņēma manu roku, kura viņam bija tuvāk, pievilka sev klāt un tas jau bija nepārprotams aicinājums mūsu pirmajam skūpstam. Tajā brīdī man bija liels ''aaaaa, kas notiek, es staroju'', jo ilgi biju gaidījusi šo brīdi, katru mūsu randiņu tā arī nesagaidīju un iespējams tieši, tāpēc ka šajā nācu nemaz nedomājot par to, vai viņš noskūpstīs mani vai ne, neliku nekādas cerības, viņš to izdarīja. Skūpsts bija maigs, skaists, neaprakstāmi labs, izjusts... prasījās vēl un vēl. Tā kā tas bija mans pirmais skūpsts - par spīti tam - jutos kā meistare - pārliecināta par katru savu darbību un, manuprāt, tas ir pats labākais, kas var būt - pārliecība par sevi pirmā skūpsta laikā. Nākamie skūpsti bija ļoti seksīgi - viņš iekoda man lūpā, sākām spēlēties ar mēlēm...nu seksīgi, man jau ļoti patika. Attiecībās turpinās un ir ilgas.
05.06.2014 01:48 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Atceros pirmo buču - ar kaimiņu Robčiku (l) :D Ehh, spēlējām pidagas, šis mani noķēra, nogāza zemē, pieliecās un nobučoja. Pēc tam kaimiņu bērni mūs precināja, uztaisīja mums pat māju uz malkas čupas :D Bet es ātri viņu pametu, jo viņš nenāca ārā un man apnika viņu gaidīt. Man bija 4 gadi.
Pirmais skūpsts bija 6.klasē. Nākošajā dienā likās, ka esmu baigi foršā, jo esmu jau bučojusies :D Kad puisis pateica, ka viņam arī ļoti patika mūsu skūpsts, vispār biju gatava izkust :D
Atceros arī pirmo skūpstu ar savu ex draugu - tā sakodis lūpas man nebija neviens.
05.06.2014 02:07 |

Reitings 4
Reģ: 21.06.2015
-Sveiks , meitenes.. ! :)
Axx.. Man vel nav bijis pirmais skupsts, bet man ir puisis ar kuru catoju diezgan ilgu laiku, un Augusta ar vinu satiksos...
Nezinu ko lai iesak, jo man ir tadas ka bailes, no pirma skupsta. Jo , domaju ka man nekas nesanaks, un pilnigi izggazisos, par to loti uztraucos.. :(
Un nezinu ka to vispar jadara, skupsts galigi sves vards, jo neko tadu neesmu piedzivojusi .. :( Man ir 14 gadi, un ta vai ta tada diena pienaks ka man bus skupsts. Bet drikstu jums pajautat, vai skupsts var nesanak?(t)
21.06.2015 00:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits