man ne ir, ne nav. es vispār nepievēršu tam īsti uzmanību. ģērbjos neitrāli, bet, lai kaut ko baigi saskaņotu, ģērbtos pasteļos vai krāsotu sarkanas lūpas - nu nē. man vispār patīk minimālisms un vienkāršība it visā, modei arī nesekoju.
Man gan nešķiet,ka gaume ir katram. Tā ir vai nu nav, to ļoti var pamanīt apģērbā,aksesuāros un visā kopskatā. Un gaume nav atkarīga no maciņa biezuma-arī ne tik turīga jaunkundze var apģērbties ļoti skaisti un gaumīgi neiztērējot par to simtus,tūkstošus,bet var iztērēt tūkstošus,bet izskatīties sliktāk kā mana kaimiņiene dārza drēbēs!
Kā uznāk! :D Biežāk jau domāju, ka ir. Ir izteikti arī komplimenti tieši par gaumes izvēli.
Dažreiz uznāk melnie un nesaprotu - kā kaut ko tādu varēju uzvilkt :D
Sniegbalte, esi dzirdējusi vārdu salikumus "dīvaina gaume" un "manā gaumē" ? Gaume ir katram. Mēs šeit nerunājam par stila izjūtu - tās gan vienai daļai nav.
Kā saka par gaumi nestrīdas, par gaumi pasmejas. (vai kaut kā tml). Un pēdējā laikā to arvien vairāk esmu sapratusi. Jo ir man 2 paziņas, kas pašas uzskata, ka viņām ir ļoooti laba gaume, bet reāli ir cilvēki, kas domā pilnīgi pretēji.
Par sevi- daļēji. Gadās arī reizes, kad jādomā, kā es vispār kaut ko tādu varēju kādreiz nopirkt, kur nu vēl valkāt!
Un kaa tu vari buut drosha, ka tiem dazhiem cilvekiem,kuriem nepatik to 2 pazinu gaume,ir ar labaaku gaumes izjutu? Varbut tiesi otradak taam nav gaumes, bet taam 2 pazinaam ir.
Pavisam noteikti man nav. Dažreiz uznāk nenormālākā dusma uz sevi, ka nevaru saskaņot apģērbu, vai pilnīgi nav ne jausmas, kas jāiepērk, lai varētu izskatīies skaisti un ar rozīnīti. Un apkārt tik daudz meiteņu prot atrast skaistas lietas un sakombinēt...
Ikdienā tāpēc velku kaut ko neitrālu, lai neiebrauktu auzās :D Tas gan rada pelēķu iespaidu, bet labāķ tā, nekā galīgi greizi.
Nav nekādu problēmu saskaņot apģērbus, turklāt, piemeklēt tos arī citiem. Nekad neviens nv sūdzējies.
Nezinu, cik man tā gaume laba,bet esmu apmierināta. Turklāt, tā kā bieži dzirdu lūgumus pēc padoma, tad laikam jau ir ok.
Par ko es visvairāk priecājos ir tas, ka man gandrīz simtprocentīgi izdodas pēc acumēra noteikt izmēru un vai drēbes derēs.
Un kaa tu vari buut drosha, ka tiem dazhiem cilvekiem,kuriem nepatik to 2 pazinu gaume,ir ar labaaku gaumes izjutu? Varbut tiesi otradak taam nav gaumes, bet taam 2 pazinaam ir.
Pirmkārt, tās visas nav "tās". Otrkārt, varbūt tā arī tas var būt. Bet ir atsevišķi iemesli, kāpēc tomēr uzrakstīju to augšējo komentāru.