Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā Jūs uzzinājāt?

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Vēlējos uzzināt, kā Jūs sapratāt, ka Jūsu vīrietis ir aizgājis pa kreisi?
Pats pateica? Atradāt sms? Zvanus? Aizdomas bija? Kāds pateica?
Vai vienkārši intuīcija strādāja, ka kkas nav labi un tad ķērāties pie izmeklēšanas.

Jo patiesībā, uz draugu diezgan ļoti strādā intuīcija, reiz intuīcija teica, ka nu kkas bija ne tā, izrunājāmies un izrādījās, ka tik tiešām bija neliels incidents un vienkārši bijusi plika buča.... tad sirds nomierinājās... bet ir bijis tā, ka intuīcija ko saka, tad viņš pastāsta un viņa vēljoprojām ir nemierīga un tad es jautāju vēlreiz to pašu un tad viņš atzīstas..
03.10.2013 18:31 |

Reitings 63
Reģ: 03.10.2013
Pirmo reizi redzu žirafi ar ekstrasensa spējām! :o
03.10.2013 18:34 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Man patīk Štanka humora izjūta :D
03.10.2013 18:40 |

Reitings 259
Reģ: 16.07.2009
Es uzzināju tā,ka viņs pazuda.... 3 dienas.
Bst tur cits stasts,es pati teicu,lai iet mekle citu,jo man vins piegriezies utt... ilgi kladzinaju,kamer ta ari notika... tikai tad sapratu,ka to negribeju nemaz :D
03.10.2013 22:39 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Pirmais puisis nolaida ar sava drauga meiteni. Tas draugs man pazvanīja un pateica.
Otrs puisis pats nemaz neslēpa.. Tusējās pa citu pilsētu un tad jau dr.lv parādījās teksti par to, kā viņš viņu mīl..
Ar tagadējo ir visilgākās attiecības un nekas tāds nav noticis.
03.10.2013 22:48 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
manejais nav to darijis, jo daudz laika esam kopa un kad neesam vai nu vins ir savas majas vai sporta zale :)
03.10.2013 22:50 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Pieķēru.
03.10.2013 22:50 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Mans bijušais nebija tik gudrs, lai papūlētos savu krāpšanu noslēpt. Iegūglēju viņu un man uzrādījās viņa vārds un profils iepazīšanās portālā. Sapratu, ka tas ir tikai laika jautājums, ka attiecības tiks izbeigtas no manas puses. Tālāk sekoja iespējama daudzu meiteņu rīcība piereģistrējos, izveidoju viltus profilu, sāku saraksti, aicināju uz tikšanos, kurai viņš piekrita. Aizgāju uz satikšanos es pati, izliekoties, ka esmu viņam nejauši uzkrējusi virsū. Bija interesanti pavērot kā viņš nervozēja. Lai nu kā, ar to notikumu vēl kaut kā sadzīvoju, meklēdama vainu arī sevī. Bija viena reize, ka viņš nozuda uz pāris dienām.. spontāni aizbraucu uz citu pilsētu draudzenes satikt. Ejot garām vienam veikalam, pēkšņi aiz stikla ieraudzīju savu draugu ar citu meiteni pie sāniem.. Sapratu, ka vaina īsti nebija manī, kā tajā, ka šis cilvēks ir tāds, kurš nespēj būt ar vienu sievieti. Es tā nevēlējos un aizgāju.
Tagad, kad pašam jau ir sieva un 3 gadīga meitiņa, nekas nav mainījies. Kopīgie paziņas uzņemas vēstnešu lomu, domādami, ka mani vēl interesē viņa gaitas. Žēl to meiteni, kas ir ar viņu, jo gluži laimīga viņa nav..
03.10.2013 22:58 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Tas gan bija ak vai, cik sen, bet man bija tas burvīgais gadījums, kad nošļūciens notika ar manu karsti mīļoto sirdsdraudzeni.
Uzzināju tā, ka man to pateica cita mūsu abu kopējā draudzene. Gadu pēc notikšanas brīža.

Varu teikt, ka tas tik bija pagātnes notikumu kaleidoskops, kas man tajās dienās ņirbēja acīs! :D Tik daudz kas saslēdzās, izveidoja loģiskas virknes un secīgas sakarības tā laika notikumos. Man piešķīlās lietas, par kurām es iepriekš sevi kušināju, ka esmu prātu izkūkojusi, jo tā tak nevar būt! Ja vēl viņš varētu būt ruksikons, ne jau mana mīļā! Izrādās, ka varēja gan, kvī, kvī! :D

Jāsaka gan, ka tas man nav licis zaudēt ticību labajam cilvēkos. Mācībstundiņa bija, pa nierēm atrāvos, dzīvoju tālāk. :)
04.10.2013 11:26 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Beidzu darbu. Sagaidīja mani pēc darba, devāmies mājās - viss ļoti ikdienišķi, viss kā parasti. Atbraucam mājās. Iekāpju gultā, paņemu kompīti, viņš uzreiz saka, lai es izejot no viņa skypa. Es saku, ka man taču viņa skype netraucē. Viņš jau uzstājīgāk saka, lai izeju, vēl mazliet un sāk bļaut, izbesījās, aizgāja vakariņas sildīt. Man tas viss šķita ļoti aizdomīgi, tvēru mirkli un ieskatījos skypā, uzgāju neseno saraksti ar kādu meiteni, pāris scroll up and down un tad - "man kavējas mr", "esmu tev dzīvi sabojājis" un vēl dažādas frāzes, kas nepārprotami lika saprst, ka viņiem bijis sekss mūsu dzīvoklī, mūsu gultā. Kaut kā tā. :)
04.10.2013 11:39 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ui, nu tas it pa sapigo, kaa pride and prejudice-ka ar sirds draudzeni, bet vispar man ari ir bijusi tadi tricky momenti, ka draudzenes draugs loti divaini uzvedas, tuvak neklastisu, bet nu es teloju, ka neredzu, nejutu neko no ta visa, noteikti negribetu, lai dzive rodas tada situacija, draugi nemetajas pa labi un pa kreisi, lai tas butu viena seksa verts.
04.10.2013 14:59 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nekad neesmu bijusi šādā situācijā , un ceru tur arī nenon''akt ;)
04.10.2013 15:06 |

10 gadi
Reitings 465
Reģ: 09.04.2009
Puisis, kuram es patiku, bija skolas salidojumā redzējis un manu puisi ar to citu meiteni krāpjot mani, protams, viņš laiku netērēja un izstāstija to manai draudzenei, kura tālāk man. Dīcu ilgi draugam, līdz viņš atzinās. Pēc nākamās nedēļas nogales, atbraucot no vecāku mājām uz Rīgu, nomazgātas stāvēja divas šampanieša glāzes, manas mantas pārkrāmētas savādāk. Centās iestāsīt,ka ar draugu pasēdējis (cik reāli, ka puiši divatā dzer šampi? :D). Bet visam punktu pielika,ka aizgāju uz toleti un misenē ieraudzīju tamponu...vai draugam arī mr ir? Cirks pamatīgs, bet labs,kas labi beidzies.
04.10.2013 15:09 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Kaut kāds bizdings iešāvās galvā un izdomāju paskatīties viņa draugiem.lv vēstules, kas bija atstātas vaļā, kamēr pats gulēja iedzēris. Tālu nekur nevajadzēja rakāties, izlasīju apmēram tā... cik labi tu paņem mutē, tik dziļi mana draudzene neprot, noteikti atkārtosim.
04.10.2013 15:14 |

10 gadi
Reitings 465
Reģ: 09.04.2009
kordelia, es izlasīju un pirmais iešāvās prāta,ka viņam čalis to rakstījis, bet tās laikam bija izsūtītās vēstules :D
04.10.2013 15:16 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
To tekstiņu rakstīja manējais draugs tai čiksai :)

Godīgi sakot, man dēļ šī un dēļ tā, cik bieži viņš mani nosaucis par nulli gultā, ir baigie kompleksi seksā izveidojušies. Es pat nezinu, kā ar jauno mīļāko lai sasniedzu orgasmu tagad gultā.
04.10.2013 15:19 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Jutu, ka jāpārsteidz viņš ar negaidītu apciemojumu un tur jau visa aina pavērās manu acu priekšā. 8. martā, ja kas.
04.10.2013 15:19 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Bet visam punktu pielika,ka aizgāju uz toleti un misenē ieraudzīju tamponu

Vajadzēja aiziet pie viņa un paprasīt:"Zaķīt, tev sākās? Tad jau šodien seksa nebūs, ne?":D
04.10.2013 15:20 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Izlasīju skypā, ka viņš grib viņu anāli :D Un vēl to, ka es viņam nedodot šādi :D Pretīgi
04.10.2013 15:21 |

Reitings 156
Reģ: 20.03.2011
mani vispār fascinē daži vīriešu dzimtas indivīdi.
man viens tāds bija 5 gadus pie sāniem. pēc horoskopa jāklis un domāja viņš ar mazās galvas smadzenītēm.
atlika vien paskatīties viņa skaipā. ko tik es tur neuzzināju. pārgulēja viņš ar sava labākā drauga bijušo draudzeni. un pats labākais, ka tas viņa labākais draugs to zināja. viņi kopā pie viņas brauca. un tam draugam nebija nekādu iebildumu, ka viņa labākais draugs guļ ar viņa bijušo draudzeni. abi draugi sastrīdējās un viņa draugs piedraudēja, ka visu izstāstīs man. tā kā nācās vien manam ex pašam izstāstīt to, kā esot paņēmis priekšā savā ģimenes mājā šo super jauko dūdiņu. esot iepazīstinājis ar ģimeni. tas protams notika trešajā mūsu draudzības gadā. un mēs vēl nodraudzējāmies 2 gadus. 2 gadus es par to nezināju un beigās jutos tik stulbi, jo to zināja pat viņa ģimene. visi vienā maisā bāžami... it kā skaitās inteliģenti un sabiedrībā zināmi cilvēki, bet tas, kas patiesībā notiek viņu ģimenē ir kkas pretīgs.
04.10.2013 15:23 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es biju pamatīga lupata. Es zināju,ka krāpj ar daudzām un bieži, bet neko nedariju. Viņš zināja,ka es zinu un turpināja krāpt. Es muļķe tāā mīlēju, nu tā mīlēju, ka nespēju pamest viņu.
Dzīvojām mazā pilsētā, cilvēki runā, stāsta man visu ko, viņa dzīvoklī arī acīmredzemi ir regulāri citas sieviete, ne tikai es.. Phee briesmīgi tas bija .
04.10.2013 15:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits