motivacijas vestule

Reitings 18
Reģ: 10.07.2012
Sveikas! Vai kādai ir paraugs, kā būtu jaizskatās motivācijas vēstulei, ja kandidē uz darbu apģērbu veikalā? Varbūt kāda ir izveidojusi savu veiksmīgu motivācijas vēstuli? Internetā piedāvatie paraugi liekas neinteresanti un vairāk piemēroti ofisiem.
03.10.2013 13:41 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Es gribēju pajautāt tām meitenēm, kas te teica par to savu stāstu. Es paskatos motivācijas vēstules paraugu, kurā minēts, kurā pusē KAM norādīts, adrese bla bla, pārējais jau viss ir savs, mana pieredze tādā un tādā sfērā, manas labās īpašības, kāpēc es derētu utt.
Tas arī skaitās copy paste, ko nav interesanti lasīt?
Kādam tad ir jābūt tam savam stāstam? Kā literārai pasakai?
Man atkal šķiet, ka nopietnā iestādē diezin vai kads tādu lasītu, bet varbūt kļūdos.
03.10.2013 21:51 |

Reitings 136
Reģ: 08.04.2013
Jebkurā gadījumā tev ir sava mieniere, kādā raksti, veido teikumus. Tas veido koptēlu vēstulei. Svarīgs, protams, ir pamatdoma, un, ja spēsi pateikt kaut ko sakarīgāku par: "man ir pieredze šajā sfērā, tāpēc es šeit deru un uzņēmums būs liels ieguvējs, ja paņems mani darbā", tad tu jau būsi izcēlusies no bara, tici man. Runājot par to, kurā pusē kam ir jābūt, tas ir tāpat kā likt komatus teikumā.
03.10.2013 22:04 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Paldies!
Vēlreiz pārlasīju savējo un vienīgais, ko nolēmu pamainīt ir beigas, pašas pēdējās rindiņas, jo atzīstu tās tiešām tādas copy-paste no piemēra, noteikti var uzrakstīt gaumīgāk :)
03.10.2013 22:08 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nedzaudz ne par tēmu, bet atcerējos, ka kaut kādā visai normālā un klasiskā CV pie sadaļas "papildus spējas" bija ierakstīts "1 minūti gatavojamo putru varu sagatavot 59 sekundēs". :D Lika pasmieties!
03.10.2013 23:43 |

Reitings 18
Reģ: 10.07.2012
Autore, ja tev ir problēmas uzrakstīt motivāijas vēstuli šai darba vietai, tad es uzskatu, ka tev nemaz nav vēlēšanās un nekāda pamatojuma tur strādāt, labāk pameklē kaut ko, kas tev varētu patikt.

Man nav nekādu problēmu, un iesaku tās nemeklēt katrā teikumā, ko citi raksta. Man ir darbs, bet tas neliedz man interesēties par citām jomām un jautāt citu cilvēku viedokļus.
04.10.2013 13:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)