stellaglmr
labi,ka vismaz ciesa gimene esat, vnm esmu apbrinojusi gimenes milestibu,jo ne visiem tada ir ari man kka ta milestiba berniba nebija isti , tpc laikam loti piekeros cilvekiem. Bet labi,ka jums viss tasbeidzies ir. Tie ,kas izgajusi cauri kam tadam, jaunie telefoni vaivai vel kas modernais neskiet svarigs, jo bez tam tomer var iztikt.
Endy*
esmu interesejusies, bet nevienam nevajag,jo visi tikai savejie ir , jo pasiem gruti esot, nezinu vai nu vini vnk negribeja mani vai tiesam gruti pasiem esot.
Marilyn
sodien runaju ar vienu pazistamo, kartupeljus kkad dabusot, nezinu tikai cik daudz un darzeni esot tik prieks vina pasa vederiem izaugusi, kka ar razhu nepaveicas sogad.
vecaki ir arzemes atsutija naudu, bet samaksajot rekjinus un saperkot est neka nepalika pari. Masa ir vel, pie vinjas jau eju, bet ari nejau katru dienu, jo vinai tomer divi berni pasai jabaro un sanaca izteret lielu naudu neparedzetu iemelu delj, kka jau censos, needu jau arii nezin kadas lielas porcijas, bet sada auksta laika prasas tomer est, jo organisms salst, censos vairak teju dzert.
vabut kada zin no kadam tejam var apmanit organismu,lai uz kadu bridi negribetos est? majas man ir liepziedu un pipermetru.