Beerns un teevs

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Meitenes, kuras jau ir mammas, pastastiet ludzu kadus smiekligus atgadijumus par bernu teviem un berniem. Tikko salasijos forsus gadijumus FB, gribas dzirdet kko no jusu pieredzes, kko jautru.

Ka piemeru mineshu vienu stastinu.
Sieva ar viru atnak uz usg un daktere saka, ka isti vel nevar noteikt, kas ir, bet puisitis laikam nebus. Tad atnak uz atkartotu usg dzimuma noteiksanai un daktere prasa: ko es jums soliju? sieva atbild: teicat, ka puisitis nebus. sieva baigi laimiga smaida, jo gribeja meitinu. Un virs pec ilgas pauzes prasa - A KAS TAD BUS?

Un vai tiesam ta ir tasiniba, ka viriesi nejedz bernu noemali sagerbt un sanak visadi brinumi, ka piemeram zekubikses pa virsu pidzamam utt?
02.10.2013 20:04 |

Reitings 8272
nē nu manam prātam nesaprast, kā vecāki var nemācēt apģērbt bērnu. bļin, pats taču māk apģerbties. tad kāpēc nevar apģērbt bērnu? :D
03.10.2013 09:11 |

Reitings 4298
Man šķiet, ka visvairāk dzirdētais vēlamais ģimenes modelis ir - dēls un meita. un tieši šādā secībā. Lai lielais brālis var aizstāvēt mazo māsu. Lai tēvam ir dēls, kuram mācīt vīriešu lietas un lai mammai ir meita, kurai mācīt sieviešu lietas.
Atzīšos, ka arī mans ideālais ģimenes modelis būtu tieši šāds :)
03.10.2013 09:36 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Katra vīrieša sapnis ir dēls. Manējais aiz laimes nezināja kur likties,kad mums pateica,ka puika būs. ,

Tici man -nav! Vienu piemēru varu minēt pavisam konkrēti!
ļoti vēlējās meitu, bet pirmie divi sanāc dēli.
Pamatojums- vieglāk audzināt + rūpes var nogrūst sievai, bet par dēliem pašam jauzņemas atbildība.
03.10.2013 09:48 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
stāsts, par bērniem:

Maršruta taksometrs pilns ar pasažieriem, visi klusē un savā nodabā kaut ko domā.

Pieturā atbrīvojas vieta uzreiz aiz vadītāja un tajā apsēžas jauna sieviete, apmēram 22-23 gadus veca ar savu 4 gadus veco meitiņu. Viņa sēž ar muguru braukšanas virzienā, ar seju pret visiem pārējiem pasažieriem. Tikko maršruta taksometrs izkustās, mazā meitenīte sāk činkstēt: "Mammu, nu nopērc man bārbiju.. Lūdzu, nopērc.." Pie tam, dara to neatlaidīgi un visdažādākajās tonalitātēs. Visiem pasažieriem šī īdēšana jau krietni bija līdz brošai, kad beidzot māmiņa neiztur un asā tonī atcērt: "Nu priekš kam tev bārbija? Tev mājās jau ir trīs bārbijas!"

Šajā brīdī meitenītes stratēģija mainījās. Viņa sapūtās un apklusa. Vēl pēc pāris pieturām dusmīgā balsī ierunājās: "Ja tu nenopirksi man bārbiju, es par tevi kaut ko pastāstīšu vecmāmiņai!"
Māmiņa – nu ko tad tu tādu viņai par mani pastāstīsi?..
Meita – pastāstīšu, pastāstīšu. Es kaut ko redzēju.

Visi pasažieri saausījās un ar aizturētu elpu sekoja, kas notiks tālāk.

Māmiņa – nu un ko tad tu redzēji?
Meita – es redzēju kā tu vakar tētim bučoji pincīti!

Maršruta taksometru pāršalca smieklu vētra, sieviete apturēja taksometru, piesarkusi paķēra meitu padusē un izleca ārā no busiņa.

Domājiet ar to viss beidzās? Ne tuvu! Viņas vietā iekāpa vīrietis ar savu apmēram 8 gadus veco dēlu. Visi pasažieri turpināja mocīties smieklu konvulsijās, vīrietis, protams, neko nesaprata un tikai dumji smaidīja.

Pēkšņi dēls ierunājas: "Tēti, nu nopērc man zaldātiņus.."

Taksometra pasažieri ierēcās ar divtik lielu jaudu, šoferim bija jāaptur taksometrs, jo viņš no smiekliem nevarēja pabraukt.
Kad šoferis bija atguvis elpu un varēja jau parunāt, viņš pagrieza pret salonu savu piesarkušo seju un ar smieklu asarām acīs paziņoja: "Vecīt, tu labāk viņam nopērc tos zaldātiņus – tici man, tā būs labāk!"
03.10.2013 09:52 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man ar visādi joki ar bērna tēvu ir bijuši. Uzreiz nemaz tā nevar atcerēties. Bet piekrītu, ka tie vīrieši drīzāk izliekas par stulbiem, lai viņiem nebūtu jāņemas. Man šitas kaitināja :D

Vienu pērli atceros, bet to gan neteica mana bērna tēvs, bet viens topošais tētis - tātad manam bērnam bija kāds mēnesis un mēs bijām ciemos pie topošajiem vecākiem. Bērns sāka raudāt, jo vēdersāpes bija. Un tad tas čalis teica - "tie mazie bērni jau neprot neko pateikt, varbūt viņš raud, jo ir priecīgs! :D kā tu zini, ka viņam vēders sāp? Viņš jau neko citu nevar pateikt, ka tikai raudāt, tāpēc moš viņš vnk ir priecīgs?" :D
03.10.2013 10:04 |

Reitings 180
Reģ: 12.02.2010
Mums pirmajās naktīs bijis tāds atgadījums:
Vīram visu laiku bija bail, ka es mazo naktī ielikšu lielajā gultā un viņš nejauši nospiedīs! Kaut gan es nekad neņēmu mazo pie sevis gultā, jo baidījos... Tad nu bija pāris naktis, kad vīrs cēlās barot mazo, ņēma savu spilvenu bērna vietā un nesa uz virtuvi gatavot pudeli :D Iedomājaties manu šoku šo redzot?! Galvenais, ka es par vinu smējos, bet vēlāk arī pašai tā bija sanācis :D Nezinu kas tas bija, kaut kas uz noguruma un stresa pamata sagājis sviestā laikam...
Citādi man ir ideāls vīrs un tēvs - pirmos mēnešus cēlās naktīs un baroja mazo. Kad vien varēja, ļāva man ilgāk pagulēt un dara to arī tagad, kad mazajam 7 mēneši :)
10.10.2013 23:49 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Man ir shis tas no draudzenes stastita, nezinu vai smiekligi, bet amizanti ir.

Pirma nakts majas no slimnicas. Pulkstens 2 nakti, zidainis sak raudat, draudzene celas lai ietu barot. Virs saka - tacu guli, no rita pabarosi, lai lidz ritam paciesas. Es ar naktis neeju ledusskapi raknaties.:D

Pirmo reizi mainija pampi ar gazmazku uz sejas un tapat ristijas lidz zals palika :D

Iesana pastaiga, viram uzdevums pagerbt. Draudzene gaida, gaida un nevar saprast, ko tik ilgi. Izradas pusstundu grozijis zkubikses rokaas jo nevarot saprast kura prieksa, kura aizmugure :D Ar zekitem tapat ir gadijies.

Vienreiz panemis zidainisa cimdinu rokas un nopietna neizpratne prasijis, ko tik mazu cepuriti pirkusi. Vai tiesam domajot, ka vinja izmera vecim tik mazs berns busot :D
02.11.2013 14:13 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
atcerejos vel vienu kautkur lasitu :D nedaudz intimu :D virietis bijis shoka kad ieraudzijis sava tikko dzimusa delina intimo zonu, precizak, seklniekus. Tie esot miiiiiiiiiiilziiiiiiiiiiiiiigi. Diezgan ilgi draugu loka lielijies :D
02.11.2013 14:17 |

Reitings 13
Manam vīram arī sapnis bija meitiņa, un to viņš arī dabūja, par ko ir sajūsmā, un atkārto to katru dienu. Kā viņš paskaidroja, pirmo viņš gribēja meitiņu, jo viņu varēs lutināt un žēlot, bet dēlu esot jāaudzina kā īstu vīrieti- nekādas ucināšanas un lutināšanas :) redzēs, pēc pāris gadiem, kā viņam izdosies pieturēties pie sava plāna ( ja vien otrs bebis atkal nebūs meitiņa) :D
02.11.2013 14:32 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Vienreiz panemis zidainisa cimdinu rokas un nopietna neizpratne prasijis, ko tik mazu cepuriti pirkusi. Vai tiesam domajot, ka vinja izmera vecim tik mazs berns busot

shoka kad ieraudzijis sava tikko dzimusa delina intimo zonu, precizak, seklniekus. Tie esot miiiiiiiiiiilziiiiiiiiiiiiiigi. Diezgan ilgi draugu loka lielijies

nu vāks, īsts vecis :D

Zinu vīrieti, kurš kategoriski aizliedza bērna mātei vilkt dēliņam zeķubikses, tas esot meiteņu apģērbs un puiks tādu nekādā gadījumā nedrīkst valkāt :D
02.11.2013 15:00 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Katra vīrieša sapnis ir dēls. Manējais aiz laimes nezināja kur likties,kad mums pateica,ka puika būs.
Nerunā visu vārdā. Manējais ļoti meitu gribeja, traks gandriz no laimes palika kad dabūja meitiņu.
02.11.2013 15:05 |

Reitings 700
Reģ: 03.03.2013
Neko tādu īpaši amizantu par savu vīrieti un bērnu neatceros, jo zīdaiņus viņš jau bija redzējis un pamperus mainījis. Ir, protams, kaut kādas specifiskākas lietas, ko viņš nezināja, bet nekādas ekstra smieklīgas lietas neizstrādāja. Kaut gan viņam gadījās tādas ne visai foršas neuzmanības kļūdas, piemēram, bērns vēl nemācēja pats stāvēt, man kaut kā bija palikusi vaļā kumode, mazais pie viņas turoties uzslējās kājās, draugam tas traucēja un viņš aiztaisīja kumodi ciet, bērns palika stāvot ... bez atbalsta un, protams, nokrita.
Toties mans tētis, kad man bija gandrīz 2 gadi, braucot pie mammas uz dzemdību namu (bija piedzimusi māsa) ļoti smuki mani saģērba- gumijas zābaki, ziemas cepure... karstā vasaras dienā :D
02.11.2013 15:28 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Atklāti sakot, daži no minētajiem vīriešiem izklausās nereāli stulbi :D
03.01.2014 15:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits