Nevaru izlment Jā vai nē

Reitings 14
Reģ: 02.10.2013
Labdien,

Tad nu es arī beigšu tik lasīt un sākšu arī rakstīt !

Lieta ir delekāta.

Mēs ar draugu esam kopā tikai 8 mēnešus, no kuriem 5 dzīvojam kopā. Man ir 21 draugam 28, es mācos pēdējā kursā, viņs strāda labā darbā, alga arī priekš Latvijas virs vidējās.
Attiecībās ir bijuši strīdi, bet nekas nopietns, pirmo reizi esmu iepazinusi cilvēku ar kuru ir tik viegli atrast kopīgu valodu, esam par to jau runājuši, kad arī viņam nešķiet, kad esam pazīstami tikai 8 mēnešusm bet gan 8 gadus, viss plus, minus ir ļoti labi.
Arī caur jokiem, neitrāli esam runājuši par bērniem un laulību, jo par cik neesam tik ilgi pazīstami, vel neviens neuzdrošināmies, tādu soli uzreiz spert.

Tad nu lūk .. tēma ir delekāta.... vienu dienu, kad bija iedzēris nedaudz, viņš laikam bija saņēmies drosmi un pajautājis, ko es domāju par seksu trijātā vai vēl vienu pāri.

Es sēdēju kādas 5 minūtes vienkārši mēma, man nebija iekšās neko atbildēt.

Viņš sāka teikt to, kad par cik es esmu viņam bijusi pirmā, āgrāk vai vēlāk man gribēsies to pamēģināt ar vēl kādu... un tāpēc piedāvāja, kad varētu paņemt vēl kādu meiteni un pēc tam pusi, vai pāri uzreiz.

Es viņam teicu, kad man ar viņu pietiek un pagaidām pat domas nekādas nav bijušas par krāpšanu utml. Bet tad ar atcērejos, ka esmu stāstījusi par draudzenēm un kad viņš par saviem draugiem un viņu sāņsoļiem utt... varbūt tāpēc viņš ar tāds tramīgs palika.

Arī teica, ka daudzveidība seksā nekas slikts nav un labāk, ir kad mēs to darām kopā ar kaut ko nevis, vēlāk meklējam kaut kādus sāņsoļus, lai gan esam tik 8 mēnešus kopā.

Es to diezgan nopietņi ņemu pie sirds, jo man sāk radīties šaubas, vai es viņu vispār spēju apmierināt, un vai esmu pietiekami laba, un varbūt viņam ir radušās šaubas arī par to pašu.

Mums tīri attiecības viss ir +- ideāli, Orgasmu es sasniegusi nēesmu, lai kā viņš pūlētos, bet par sajūtām ar sūdzēties nevaru.

Kad jautāju ar ko tad viņš to ir iedomājies, viņš parādīja portālu, ar līdzigu logo draugiem.lv, bet neatceros, kā sauc, kur teju 100tiem pāru arī meklē pārus un ne tikai.

Bet ar svešiem no vienas puses vieglāk, vairāk nekad neredzēsi, bet no otras puses, ir taču visādas slimības utt, nekad nevar zināt, kas ar viņiem ir un kas ir bijis. To variantu es noraidīju uz reiz, tad viņš piedāvaja, lai es ar savām draudzenēm parunāju un viņš ar saviem draugiem parunās, vai kam ir otras pusītes, bet es nezinu, kā es pēc tam justos ja mana draudzene ar manu draugu vai vēlāk vīru ir to darījusi un kā es skatīšos atcīs pēc tam viņa draugiem.

Bet viņš vēl iepriekš piebilda, kad labāk mēs to darām kopā neviss ejam par kreisi, un tas būtu tīri sekss bla bla bla bla, bez jūtām, vienkārši baudai.

Draugs kā vīrietis ir tiešām super, salīdzinot ar tiem glumajiem tipiem, kas ir pāris manām draudzenēm, viņam ir mugurkauls, vienmēr par mani pastāvēs un nav tāds "tirliņš" kādus es pazīstu no kursa vai citus, arī domāšana laba, izglītiba utt... nu viss ko var vēlēties, bet tas pāru sekss vai sekss 3jatā tagad man visu iespaidu par viņu sabojā... var jau būt, un tā arī ir, kad ir cilvēki ar atvērtu domāšanu un kas vienkārši skatās uz dzīvi savādāk... tas man arī viņā patīk tik šis.......

Var jau būt, kad arī man vēlāk gribēsies ko jaunu pamēģināt, katrai no mums to ir gribējies vai darījusi, bet pašlaik mani tas nevelk, bet pazaudēt viņu sakot nē arī nevēlos, lai gan nav jau teikts, ka pazaudēšu...

Varbūt arī man pēc tam tas liksies pieņemams, kaut kādā veidā... bet varbūt es esmu pārāk jauna vienkārši un to nesaprotu, par cik viņam jau ir 27 un domāšana un dzīves skats savādāks.

Lai nu kā, es esmu priecīga par to, ka viņš nekrāpj, bet piedāvā, bet zināms aizvainojums ir. Bet nu vīriešu loģika ir vienmēr šķitusi neloģiska :D

Vēlējos jums jautāt varbūt esat saskārušas ar kaut ko tādu, vai jūsu draudzenes, paziņas ?

Es zinu, ka lēmums ir man jāpieņēm un viedokļi šijā lietā atšķirsies vienmēr, bet pieredzi varbūt varat padalīties.

Paldies !!!
02.10.2013 17:14 |

Reitings 14
Paldies visām un pāris otrajam dzimumam par komentāriem !

Bet savu lēmumu esmu izdarījusi, dzīvosim redzēsim, kāds būs iznākums...
02.10.2013 23:29 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Bet savu lēmumu esmu izdarījusi, dzīvosim redzēsim, kāds būs iznākums...

Ja nav noslēpums, kā rīkosies? :)
02.10.2013 23:31 |

Reitings 1012
Tad tu gribetu, lai viens tevi barotu, un otrs kaut kur apakšā, vai tevi vairāk interesē, lai abi apakšējie porti būtu aizštepselēti?

Vot, topinambūrs Tu! :D Es rakstīju, ka mani personīgi tas vispār neinteresē, bet ja Tev liekas pretīgi, ja ir vēl kāds vecis, tad sievietei arī varētu būt tik pat pretīgi, ja ir vēl kāda sieviete...
02.10.2013 23:33 |

Reitings 226
Reģ: 22.11.2010
Fui ku pretigi! Ka var ko tik pretigu pat piedavat! Pasuti dirst un muc prom! Vins ir izvirtulis,ja jau tagad fantaze sis,to ari izdaris. Vot kretins un jaklis Tavs puisis!!!!! Pat saitus sis zinot kur meklet! Fuiiiiii!
02.10.2013 23:37 |

Reitings 1012
Tas nav iespējams, visas sievietes ļoti dziļi zemapziņā ir biseksuāles!

Atradies sieviešu pazinējs :D Tur jau tā lieta "ļoti dziļi zemapziņā"... Un vīrieši vrbt arī...
02.10.2013 23:38 |

Reitings 14
Inese

Piekritu.
02.10.2013 23:39 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
tad jau var paredzēt nākamo diskusiju..... :D
02.10.2013 23:40 |

Reitings 1012
Nav gan, tas ir pretdabiski

Nē, ļoti dziļi zemapziņā Tu esi biseksuāls :D
02.10.2013 23:41 |

Reitings 14
peekaboo

Cerēsim, ka nē :D
02.10.2013 23:42 |

Reitings 14
Štanks

Tu gan esi ar humoru apveltīts :)) Nē, to gan nē, tas būtu tas pats, kad tu aizsūtītu, kas būtu to darījis ar savu draugu ! :))
02.10.2013 23:43 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Runāt par šādām tēmām pēc 8 mēnešu ilgām attiecībām ir stipri par ātru. Vismaz man.
Es noteikti nepiekristu nekam tādam (vismaz tuvāko gadu laikā), esmu pārāk privātīpašnieciska, nevarētu vienkārši noskatīties, kā draugs manu acu priekšā apmierina citu sievieti. Nē, nē.
Un vispār, ja man draugs pēkšņi ieminētos par tādu vēlmi, šķiet, ka man sagrautu pašapziņu, jo šķistu, ka ar mani nepietiek, neesmu gana laba.
02.10.2013 23:45 |

Reitings 14
Valencia

Nav jau vēl teikts, kad kāda no manām draudzenēm ar viņu piekritīs :))
02.10.2013 23:47 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Sanchoma stāsts vnk briesmīgs.Tā, taču ir izvarošana :O
03.10.2013 01:20 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Tu laikam esi pamatīga neglītene, ka tev bailes šitadu jākli pazaudēt.Katra normāla sevis cienoša meitene pagrieztos un aizietu.
03.10.2013 01:32 |

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
nevajag visu uztvert saasinati. noverte to, ka vins godigi ar tevi izruna to, kas vinam prata un uz sirds.

ja es butu tava vieta, man noteikti agri vai velu sagribetos to pameginat ar kadu citu puisi. nekad neemsu sapratusi tas sievietes, kas apprecas ar savu pirmo virieti... man tas leikas passaprotami, ka gribas izbaudit citus, iekarot no jauna, un zinat, ka butu ar citiem, jo citadi nemaz navr tacu pateikt, vai savejais ir gana labs vai nav, jo NAV TACU AR KO SALIDZINAT!!!!

es tava vieta noteikti piekristu... raugies uz to ka uz iespeju mileties ar citu puisi :) izbaudi!!!
03.10.2013 06:40 |

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
iespejams, tu tos cilvekus vairs sava muza nesatiksi, un labi vien bus. tavs puisis bus priecigs, un tu pati ari apmierinata. tas ir TIKAI UN VIENIGI SEKSS. un iespejams, LOTI LABS SEKSS.
03.10.2013 06:42 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Labrīt!
Izlasīju diskusiju.. man šķiet, ka puisim, kas izsaka šādu piedāvājumu, meitene īsti līdz galam nerūp..
Tīri no higiēnas viedokļa.. pat ja lieto prezervatīvu, šaubos ka puisis to mainīs, mainot partneri.. Tā Tu varu iedzīvoties maksts mikrofloras problēmās.. varbūt pat ne sifiliss, bet hroniska piena sēne, herpes var dzīvi padarīt nepatīkamu.

Un ja vīrietis domā dibināt ar Tevi ģimeni, bērnus.. viņam būtu jāsatraucas par Tavu veselību.

Manuprāt, šādas perversijas ir aktuālas un aizraujošas bezperspektīvās attiecībās (iespēams kļūdos)
03.10.2013 08:00 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vīrietim būtu tevi jāciena par to, ka viņš tev būs pirmais, nevis jāpiedāvā vēl citus vīriešus. bet varbūt viņš tikai grib pamēģināt citas sievietes vienlaikus ar tevi? katrā ziņā man tas nešķiet normāli. viņam būtu jāsaprot, ka tā jau tev tās pieredzes nav, un galu galā tā vienīgā reizes tev var visu sabojāt...ir pāri, kas šo te piekopj. nu lai viņi piekopj, bet es savās attiecībās to neatbalstītu.
zinu, ka vienai manai draudzenei ir draugs, kurš arī vēlējās pamēģināt trijatā. tikai nez kāpēc viņš nekad nepiekrita, ka tas trešais varētu būt arī vīrietis vai ka vsp varētu būt pāris. kā arī viņš šo piedāvājumu bija izteicis un par piemēru ņēmis mani. pēc tam viņš pats personīgi arī to man piedāvāja. protams, ka es atteicos un mēs abas nespētu iedomāties, kā mēs tur ko vsp varētu darīt..tik daudz draudzene zina, bet viņa nezina to, ka viņas draugs centās vienreiz izmantot situāciju, kad viņas nebija klāt. es biju diezgan piedzērusies un mājās pavadot, man centās uzmākties. es, protams, neko tādu nepieļāvu, bet, ja es vsp nebūtu bijusi pie apziņas, kas tad būtu noticis? atceros, ka tovakar nemaz tik daudz neizdzēru, lai es būtu tādā stāvoklī. pēc tā atgadījuma viņš man centās vēl uzmākties ar saviem piedāvājumiem telefoniski, bet viņš atšuvās pēc tā, kad es pateicu, ja vēl tādi piedāvājumi sekos, tad visu izstāstīšu viņa draudzenei. bija klusums. mūsu it kā draudzīgās attiecības arī tik pārtrauktas. acīmredzot, no viņa puses jau draudzībai sen nebija nemaz tik tīri nolūki, bet es vairāk vnk nespēju ar viņu ilgstoši uzturēties vienā sabiedrībā. tā kā, redz, kur lūk ir otra stāsta puse - tas, ka puisis it kā nevainīgi piedāvā, tas nenozīmē, ka viņš aiz muguras neko nedara. es šaubos, ka viņš nav pārgulējis ar kādu citu meiteni. bet savu muti vērt vaļā, domāju, ka nebija jēgas ļoti daudz un dažādu apsvērumu dēļ.
03.10.2013 08:54 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
viņam ir 28 (vai 27, nevar saprast)

nav jau lielas nozīmes 27 vai 28 gadi

manuprāt, ja pēc 8 mēnešiem ,kaut ko tādu piedāvā,tad negribu domāt ,ko piedāvātu pēc 3 gadiem.
ja negribi neko,tad neko tādu nedari. tā kā pēdējā laikā esmu ļoti tieša savos tektos,tad jautātu- ja es nepiekritīšu šim variantam,tad tu taisies iet pa kreisi ,meklēt mīļāko? vai esmu slikta seksā, apnikusi? ko tu ierosini pamainīt (pozas, situācijas, lomu spēles,uzvilkt,kaut ko super neķītru utt), lai tev nenāktu tādas domas galvā? kas tev pietrūkst attiecībās?

es sāktu šaubīties par attiecībām,ja man ,kaut ko tādu piedāvātu
03.10.2013 09:03 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
manuprāt, puisis grib kko pamēģināt ar citu sievieti vai arī, tā teikt, atklāti tevi krāpt. viņš to tā viltīgi pasniedz, ka tev, redz, gribēsies ko jaunu, lai gan īstenībā pamēģināt ar citiem cilvēkiem viņš grib, nevis tu. tas tevi nemulsina nemaz? viņš tevi vnk cenšas piečakarēt'. ja viņš tik ļoti rūpējas par tevi, lai tev nerastos vēlme krāpt vai lai jums neizjuktu attiecības, tad lai jums ir sex trijatā, bet tikai ar vīrieti. tad es saprastu viņa rūpes par tevi (lai gan te droši vien lielākā daļa padomātu, ka tavs draugs ir gejs vai vēl lielākām psihiskām novirzēm). piedāvā viņam šo variantu kā pašu pirmo. un skaties, ko viņš atbildēs. ja viņš tam piekritīs, iespējams, ka viņš tiešām ir ļoti atvērts cilvēks visam un viņa domāšana kardināli atšķirās no sabiedrības standartiem.
03.10.2013 09:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits