Nevaru izlment Jā vai nē

Reitings 14
Reģ: 02.10.2013
Labdien,

Tad nu es arī beigšu tik lasīt un sākšu arī rakstīt !

Lieta ir delekāta.

Mēs ar draugu esam kopā tikai 8 mēnešus, no kuriem 5 dzīvojam kopā. Man ir 21 draugam 28, es mācos pēdējā kursā, viņs strāda labā darbā, alga arī priekš Latvijas virs vidējās.
Attiecībās ir bijuši strīdi, bet nekas nopietns, pirmo reizi esmu iepazinusi cilvēku ar kuru ir tik viegli atrast kopīgu valodu, esam par to jau runājuši, kad arī viņam nešķiet, kad esam pazīstami tikai 8 mēnešusm bet gan 8 gadus, viss plus, minus ir ļoti labi.
Arī caur jokiem, neitrāli esam runājuši par bērniem un laulību, jo par cik neesam tik ilgi pazīstami, vel neviens neuzdrošināmies, tādu soli uzreiz spert.

Tad nu lūk .. tēma ir delekāta.... vienu dienu, kad bija iedzēris nedaudz, viņš laikam bija saņēmies drosmi un pajautājis, ko es domāju par seksu trijātā vai vēl vienu pāri.

Es sēdēju kādas 5 minūtes vienkārši mēma, man nebija iekšās neko atbildēt.

Viņš sāka teikt to, kad par cik es esmu viņam bijusi pirmā, āgrāk vai vēlāk man gribēsies to pamēģināt ar vēl kādu... un tāpēc piedāvāja, kad varētu paņemt vēl kādu meiteni un pēc tam pusi, vai pāri uzreiz.

Es viņam teicu, kad man ar viņu pietiek un pagaidām pat domas nekādas nav bijušas par krāpšanu utml. Bet tad ar atcērejos, ka esmu stāstījusi par draudzenēm un kad viņš par saviem draugiem un viņu sāņsoļiem utt... varbūt tāpēc viņš ar tāds tramīgs palika.

Arī teica, ka daudzveidība seksā nekas slikts nav un labāk, ir kad mēs to darām kopā ar kaut ko nevis, vēlāk meklējam kaut kādus sāņsoļus, lai gan esam tik 8 mēnešus kopā.

Es to diezgan nopietņi ņemu pie sirds, jo man sāk radīties šaubas, vai es viņu vispār spēju apmierināt, un vai esmu pietiekami laba, un varbūt viņam ir radušās šaubas arī par to pašu.

Mums tīri attiecības viss ir +- ideāli, Orgasmu es sasniegusi nēesmu, lai kā viņš pūlētos, bet par sajūtām ar sūdzēties nevaru.

Kad jautāju ar ko tad viņš to ir iedomājies, viņš parādīja portālu, ar līdzigu logo draugiem.lv, bet neatceros, kā sauc, kur teju 100tiem pāru arī meklē pārus un ne tikai.

Bet ar svešiem no vienas puses vieglāk, vairāk nekad neredzēsi, bet no otras puses, ir taču visādas slimības utt, nekad nevar zināt, kas ar viņiem ir un kas ir bijis. To variantu es noraidīju uz reiz, tad viņš piedāvaja, lai es ar savām draudzenēm parunāju un viņš ar saviem draugiem parunās, vai kam ir otras pusītes, bet es nezinu, kā es pēc tam justos ja mana draudzene ar manu draugu vai vēlāk vīru ir to darījusi un kā es skatīšos atcīs pēc tam viņa draugiem.

Bet viņš vēl iepriekš piebilda, kad labāk mēs to darām kopā neviss ejam par kreisi, un tas būtu tīri sekss bla bla bla bla, bez jūtām, vienkārši baudai.

Draugs kā vīrietis ir tiešām super, salīdzinot ar tiem glumajiem tipiem, kas ir pāris manām draudzenēm, viņam ir mugurkauls, vienmēr par mani pastāvēs un nav tāds "tirliņš" kādus es pazīstu no kursa vai citus, arī domāšana laba, izglītiba utt... nu viss ko var vēlēties, bet tas pāru sekss vai sekss 3jatā tagad man visu iespaidu par viņu sabojā... var jau būt, un tā arī ir, kad ir cilvēki ar atvērtu domāšanu un kas vienkārši skatās uz dzīvi savādāk... tas man arī viņā patīk tik šis.......

Var jau būt, kad arī man vēlāk gribēsies ko jaunu pamēģināt, katrai no mums to ir gribējies vai darījusi, bet pašlaik mani tas nevelk, bet pazaudēt viņu sakot nē arī nevēlos, lai gan nav jau teikts, ka pazaudēšu...

Varbūt arī man pēc tam tas liksies pieņemams, kaut kādā veidā... bet varbūt es esmu pārāk jauna vienkārši un to nesaprotu, par cik viņam jau ir 27 un domāšana un dzīves skats savādāks.

Lai nu kā, es esmu priecīga par to, ka viņš nekrāpj, bet piedāvā, bet zināms aizvainojums ir. Bet nu vīriešu loģika ir vienmēr šķitusi neloģiska :D

Vēlējos jums jautāt varbūt esat saskārušas ar kaut ko tādu, vai jūsu draudzenes, paziņas ?

Es zinu, ka lēmums ir man jāpieņēm un viedokļi šijā lietā atšķirsies vienmēr, bet pieredzi varbūt varat padalīties.

Paldies !!!
02.10.2013 17:14 |

Reitings 14
Neons

Paldies par padomu :)

Hone

Nu nē, es pat vairs nezinu ko domāt, vienkārši, ka jau iepriekš rakstīju man praktiski viss kurss ir pilms ar vīriešiem un es redzu viņu patiesās sejas, jo pret mani izturas, kā pret savējo, bet padomu viņiem jau šādās lietās neiešu prasīt, lai kā būtu.

Vienkārši ir tā, kad man tas ir pirmais draugs un man nav tādas pieredzes ar vīriešiem, nu ir bet ne intīmās lietās tik daudz, un cilvēki kas man apkārt, piemeram, draudzenes , vairākas ir krāpušas savus puišus, situacijas kuras varetu vienkarsi izrunaat... bet iet pēc kaut kā jauna puse saprot , ka butu bijis labāk to nedarīt, bet bija par vēlu, citas atkal izdarīja un tas lika saprast , ka viņu puiši tomēr ir labāk un palika pie viņiem, jo tie neuzzināja.

Kursa biedri, pret meitenēm vispār attiecas, ka pret lellēm, es nesaprotu kā cilvēki, kas pat ir ar augstu intelektu, gudri par dzīvi, var pret savām meitenēm attiekties tik zemiski.

Var jau izklausīties, ka es aizstāvu viņu, vai puišus vai meitenes kas vēles pamēģināt, vai pati pamēģināt... taa nebūt nav, es tikai cenšos izprast un uz to skatīties, ne tikai no tā, ko es vēlos redzēt, bet arī no otra cilvēka puses vai no citu cilvēku puses un to labāk izprast, un tieši tāpēc arī lūdzu padomus :) un par to paldies par tavu viedokli :)
02.10.2013 17:52 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Tas vismaz šobrīd noteikt nav man, vai tas der tev, zini tikai tu.

Neuzskatu, ka tā ir kaut kāda norma - oi, nodzīvoju 20 gadus kopā, man tagad vajadz pagulēt ar citu. Jā, mēs esam dzīvnieki, bet nu vai tiešām nevar kaut kā savādāk? Un it īpaši, viņš tev to piedāvā pēc mazāk kā gada - es saku, viņam ir mentālas novirzes uz to lietu, jo ja tas būtu pec minētajiem 20 gadie, nu vēl kaut kā saprastu, bet šis laika periods ir ļoti īss.
02.10.2013 17:56 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Ir ok izprast un gribēt izprast, nav jau jāmetās virsū uzreiz un jāsauc par cūku :) Bet es ceru, ka viņa teiktajā (ja tas, ka uzrakstīji šeit bija tiešām tas, ko viņš teica), ka tā nav gluži cieņas pilna atklātība - tas tik tiešām ir jau ultimāts. Zinu, ka ir grūti uzticēties, īpaši, ja zini, kādi vispār puiši mēdz būt mērgli, bet liekot roku uz sirds varu teikt, ka ne visi ir tādi :) Tas ir labi, ka viņš tev atklāti pateica, ko vēlas, protams, bet tomēr...
02.10.2013 17:56 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
ja tas būtu pec minētajiem 20 gadie, nu vēl kaut kā saprastu, bet šis laika periods ir ļoti īss.

++++ Nesaprotu, kāpēc viņam TIK ātri jau pēc attiecību sākuma prasās citas meitenes.
02.10.2013 17:58 |

Reitings 14
Nerea

Nu es viņam to neprasīju, varbūt ir bijusi pieredze ar citām, kuras ir gājušas par kreisi, es par viņa iepriekšējām nevēlos zināt ne santīma.

Hone

es pārteicos, jo es šo ierakstu centos 3x pievienot, bet divas iepriekšējās, par cik pārāk gari rakstīju man nepievienoja, un dabuju pieslēgties no jauna un visu pārākstīju 3 x :D Daudz kļūdu var būt :)

Var jau būt, ka viņš tā domā, jo es tiešām domāju tik daudz, ka pati esmu sapinusies domās

Dionysus

tu esi vīrietis vai sieviete ? Ja vīrietis, tad spēj varbūt, man palīdzēt izprast to vīrieša "loģiķu", ja sieviete, tad tiešām novērtēju padomu :)
02.10.2013 17:59 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Vīrietis
02.10.2013 18:01 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tu, meitenīt, attaisno slikto puisi, un tā ir ļoti slikta zīme. Tas nozīmē, ka tev nav augstu prasību pret vīrieti, tu nejūties pelnījusi uzticību, būt princesei, tai vienīgajai, kuru viņš dievina. Ja tu esi tā nostādīsi, nebrīnies, ka pret tevi tā arī izturēsies - kā pret aitiņu, kuru var izmantot.
02.10.2013 18:02 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
nē, nē, nē. nebojā savu jaunību ar šitādu veci, lūdzu.
02.10.2013 18:10 |

Reitings 14
Dionysus

Visi vīrieši jau nav vienādi, un sievietes arī nē. Bet vai tu spētu savai draudzenei kaut ko tādu piedāvāt ?

Ja varētu un arī ja nevarētu, kāpēc ?

Norea

Varbūt nedaudz, bet viena īpašība jau nesaka, kad uz reiz ir tik slikts, es piemēram smēķēju, viņš nesmēķē, tad jau arī es esmu tā sliktā meitene.

Nu jā es saprotu to, bet es jūtu to balanci, kad arī manas draudzenes ir rīkojušās slikti un tas visai lielu iespaidu arī uz mani atstāj, tieši tāpēc dzimumu kā tādu nolikt nevienu nevēlos, tā pat kā tautības
02.10.2013 18:12 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Šitos es saucu par NEVĪRIEŠIEM, ne jau kkas kas ir starp kājām pierāda to, ka tas ir vīrietis.
02.10.2013 18:13 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Jana, slikts ne slikts, bet kā Tu dzīvotu tālāk, kad būtu redzējusi, kā Tavs vīrietis ņem priekšā citu veceni? Varētu tā vnk aizmirst to skatu?
02.10.2013 18:18 |

Reitings 3551
Attiecību sākumā (1-3 gadi) nē. Pēc kopā nodzīvotiem 5-7 vai vairāk gadiem - varbūt. Jāskatās kāda ir situācija ar attiecībām un kā kurš to uztver.
Ja tu spēj savai otrai pusei atklāti pastāstīt par savām sex famtāzijām, kas kā patīk un kas patiktu, nenosodot un nekritizējot otru - tas ir liels sasniegums.
Mums ir bijusi līdzīga situācija.
02.10.2013 18:20 |

Reitings 14
Dionysus

Paldies :) Bet vai esat mēģinājuši ko līdzīgu ?

Inese

Nu tas gan, bet arī viņam būtu jasadzīvo ar to pašu, jo ja piekristu, tad ne tikai tam, kad viņš ar meiteni. Tik naiva es neesmu. Lai nu kā, ir pagājušas apmeram 2 nedēļas un par cik viņš brauc uz 3 dienām komandējumā, vajadzētu viņam dot kādu atbildi, par cik arī dzimšanas diena ir pēc pāris dienām. Vajadzētu tikai izdomāt, vai sabojāt vai nesabojāt viņam garastāvokli
02.10.2013 18:31 |

Reitings 3350
Ne, nu tiesam, kas tas par fantazijam tik jaunam chalim? Es saprotu, ka nodzivo attiecibas dekades un tad asuminam gribas kko pameginat ar veco sievu, bet 21 gadigai meitenei kko tadu piedavat? Es neesmu pret, bet tada vecuma man tas liekas vulgari un piedauzigi.

Un vispar ta ir neciena pret meiteni, kapec tev peksni butu jalezbojas ar kadu, jo tavs draugs ta grib?
02.10.2013 18:43 |

Reitings 3551
Ir gadījies
02.10.2013 18:47 |

Reitings 2336
Tā ir pavisam cita dzīves filozofija, nobriedušu cilvēku attiecībās man tas šķiet pieņemami. Bet ja Tev tas nav pieņemami, tad nevajag to darīt. Lai cik skarbi neizklausīties, iesaku nomainīt vīrieti.
02.10.2013 19:08 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nesaprotu kāpēc tu savā dzīvē iepin kaut kādus kursabiedrus un draudzenes? Tā ir tava dzīve un tev nav jāskatās uz kaut kādu konkrētu cilvēku grupu, kas tev ir apkārt. Tu saki,ka tie puiši tavā klātbūtnē izturās tā, bet ar draudzenēm savādāk... kā tu vari zināt, ka arī tavs vīrietis nav tāds pats? Kā tu vari zināt, ko viņš saka, dara draugu kompānijā... nevajag pēc dažiem spriest par visiem. Izskatās, ka tu esi no tām, kas pacietīs jebko, tikai lai vīrietim labi, jo baidies palikt viena, domā, ka nevienam citam nebūsi vajadzīga un visi ir tik slikti, bet tavs vīrietis ideāls. Nu navviņš no tiem labākajiem...
nepieredzējušai meitenei, ar kuru ir tik īss attiecību laiks piedāvāt kaut ko tādu, jo pretējā gadijumā būs jākrāpj...nu pēc kā tas izskatās?! Es saprastu, ja piedāvātu dažādas rotaļļietas, kaut ko pakāpeniski, jo es saprotu, ka apmierināt līdz galam viņš tevi nespēj... tad piedod, atvaino, ko viņš taisās darīt ar divām sievietēm uzreiz?
02.10.2013 19:11 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Ja viņš tevi nespiež un tiešām tā arī nesaka: "Ja nebūs sekss 3atā, krāpšu", tad pārējais ir atkarīgs no jūsu abu personībām.
Man liekas, ir normāli attiecībās runāt par fantāzijām un piekritīšu Dionysus, ka tā ir jau cita tuvības pakāpe, kad ne tev, ne otram nav jādomā - nē, šito nevaru viņam/viņai teikt, padomās, ka es nez kāda/-s perversā/-ais esmu.
02.10.2013 19:24 |

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Man ja kaut ko šādu piedāvātu, es pagrieztos un ar visām savām mantām aizietu prom.

Manos uzskatos sekss ir kaut kas intīms, tas ir pats intīmākais, kas vispār ir. Tu ļauj savu ķermeni redzēt un izbaudīt aiz slēgtam durvīm savam partnerim, tu uzticies... Neuzskatu, ka tavā gultas dzīvē būtu jāienāk vēl kādam, tīri tikai lai pamēģinātu, tas nav labi....
Manuprāt, tas nav pareizi.
02.10.2013 19:45 |

Reitings 3
Pārgāju mazlietiņās ātri cauri rakstam un komentiem... mazliet esmu šokā :D

Nu sievietes, loģiski aizstāv tikai savu dzimumu :D

Es tev ieteiktu vienu, man gan nav 27 vai 28 cik vinam tur, katrā komentraaraa kaut kas cits sarakstiits :D kada tam tur isti nozime. Es gan esmu tuvāk skaitlim 24, bet dzīves pieredze visai liela, daudz kur dzīvots, daudz redzēts, iepazīti cilvēki no +- vismaz 100 valstīm.
Taka ko teikšu ņem galvā, un nenoniecini manu viedokli, tikai tāpēc, kad šeit sievas bļauj vienā laidā, lai nedari to :D

Taaatad, no vienas puses jaaa, ja tev ir 21 vinam cik 27, tev vins ir pirmais, protams, ka vins tev var spelet uz to, ka kaa buus jaa buus pec paris gadiem vai velaak, vai negribeesi pameeginaat kadu citu virieti, tas jau ir tikai logiski, ja tu katru dienu ed vienu un to pasu edienu vai brauc to pasu masinu vai da jeb ko citu, ar laiku tas jau var apnikt un gribeesies kaut ko jaunu, kaut ko tadu kas nav bijis, respektivi, citu virieti.

tik kas jasaprot, un tas ir svarigi, vai vins tevi izmanto gadu del vai vins domaa par tevi ( un ari sevi, ja kraapsi veelaak, un gribesi citu ar pameginat) vai abus :D

ir viriesi cukas, ir sievietes kazas... ir kas izmanto, sastastiis tev brinumus ausiis, lai tikai tevi gultaa dabutu, vai ari visspretigakais variants, tadi, kas tevi ies un mierinaas, kad busi sastrideejusies ar savejo un elementari izmantos situaciju lai dabutu tevi uz paris reizeem un tad viss, ies pie citas.

esat kopaa 8 menesus, gan jau vins negrib tevi tikai rotaļām ar citām, tam tiešām var vienkarsi atrast meitenes internetaa un vienkarsi panemt vairakas, jo tadu netruukst.

Es ka virietis vinu protams varu saprast, kuram tad no mums sirds dzilumos negribetos ar 2 meiteneem :D otrs ir tas, reti kuram gribetos redzeet, kad vina draudzeni vai sievu, kads cits "ņem priekšā"bet gan jau ir arī tādu, kam tas sagadā baudu... pareizi jau te iepriekš runāja par seksa fantāzijām utt, katram cilvekam iztele ir savadaka un nav ko nosodīt viņu tikai del taa.

8 menesi ir diezgan iss laiks, lai ielaistos tajaa, jo jums nav, iespejams, tik stipras attiecibas un , mosk, kadam no jums liksies, ka otrs ir labakas par savejo. Bet, tas tiesam atkariigs ir no cilveeka un vina uzskatiem, ir tadi kas pec 3 menesiem aprecas ir tadi kas 10gadus kopa dzivo un neprecas... ja uzticies otram cilvekam tad izmegini.

kas tev 21 gada var noiet greizi ? Nav tev vins pedejais virietis uz planetas zemes, un ja tas bus luzuma punkts vismaz, bus tev maciba un vinam ar.

Es sini gadijuma neaizstāvu ne vienu ne otru dzimumu, tik skaidroju, to kā es virietis to redzu, un esmu redzējis un ko man draugi stāstijusi, nezinu nevienu kurs negribetu ar 2 meitenem, tik otrs ir kuram pietiks drosmes, to pajautaat... zinu vienu, vini velak izkiraas, bet ne tapec, vienk. nesaskaneeja un abi bija ar mieru, tik vini nevareja izlemt kurus pieaicinaat.

Virietis ir vīrietis, ja vins tev to pats piedavaa, tad vismaz visu cienu vinam, ka neiet par kreisi.
Tu teici kaut ko par aizvainojumu uttt, a par ko tur apvainoties ? Par to ka vins neskreja pie citas, bet tev pajautaja ? Un ka tu vispar vari zinat, ka vins vares jus abas vispar apmierinaat ? :D Ir tādi, kas pec 30sek jau beidz ir tādi kas turet var 30min vienaa laidaa un nebeidz, varbut tavejais izšaus raķeti un prieki beigusies, vins pakers kaunu, otra neapmierinata, tu smiesies... un tad prasisi vinam pec taa drauga ko solija un varesi vina aciis skatiities, kaa vins pats pec tam jutisies :D

Mietam ir divi gali, tas jasaprot. Viens ir domāt, kad to varēs ar divam meitenem otrs to par tiešām varēt :D

Piemeram, ja mana draudzene man pateiktu, ka vina gribētu seksu 3 , ar vel vienu virieti vai pari vai da jeb ko, pirmais es butu šokā, jo tad viņai tiešām ir iekšās par kaut ko tādu vispār ierunāties, otrais gan jau ka arii tads mazvertibas kompleks uzrastos, ka nevaru apmierinat , tresais, cienitu atklatiibu un vismaz man nebutu jasatraucas, ka vina ies kaut kur citur mekleet, tad tiesam lai labak to dara ar mani, nevis bez manis, jo viriesi ir dazadi, ir kas respektee ko sievete seksa velas un kas nerespekteee. piemeram aizejot uz klubu vai aizbraucot kaut kur, satiekot svesu virieti, tu teiksi ka nevelies caurumaa kas domats izejai, a vinam bus pofig panems ta pat, a kam iesi sudzeties ja pati gribeji ?

protams, ja man draudzene to parak biezi saktu prasiit, es skaidri un gaisi to pateiktu, bet izmeginat gan jau ka lautos.

Te ir jasaprot elementara lieta, ko cilveki jau pirms mums saprata, ka sekss ir rotaļa un katrs rotaļājas kā viņam patīk un cik tu esi visam jaunam atvērts. Katrs jau dzive grib izmeginaat kaut ko jaunu un nebijusu. Nepameginasi nezinasi, ko es tev varu citu pateikt.
02.10.2013 19:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits