Nevaru izlment Jā vai nē

Reitings 14
Reģ: 02.10.2013
Labdien,

Tad nu es arī beigšu tik lasīt un sākšu arī rakstīt !

Lieta ir delekāta.

Mēs ar draugu esam kopā tikai 8 mēnešus, no kuriem 5 dzīvojam kopā. Man ir 21 draugam 28, es mācos pēdējā kursā, viņs strāda labā darbā, alga arī priekš Latvijas virs vidējās.
Attiecībās ir bijuši strīdi, bet nekas nopietns, pirmo reizi esmu iepazinusi cilvēku ar kuru ir tik viegli atrast kopīgu valodu, esam par to jau runājuši, kad arī viņam nešķiet, kad esam pazīstami tikai 8 mēnešusm bet gan 8 gadus, viss plus, minus ir ļoti labi.
Arī caur jokiem, neitrāli esam runājuši par bērniem un laulību, jo par cik neesam tik ilgi pazīstami, vel neviens neuzdrošināmies, tādu soli uzreiz spert.

Tad nu lūk .. tēma ir delekāta.... vienu dienu, kad bija iedzēris nedaudz, viņš laikam bija saņēmies drosmi un pajautājis, ko es domāju par seksu trijātā vai vēl vienu pāri.

Es sēdēju kādas 5 minūtes vienkārši mēma, man nebija iekšās neko atbildēt.

Viņš sāka teikt to, kad par cik es esmu viņam bijusi pirmā, āgrāk vai vēlāk man gribēsies to pamēģināt ar vēl kādu... un tāpēc piedāvāja, kad varētu paņemt vēl kādu meiteni un pēc tam pusi, vai pāri uzreiz.

Es viņam teicu, kad man ar viņu pietiek un pagaidām pat domas nekādas nav bijušas par krāpšanu utml. Bet tad ar atcērejos, ka esmu stāstījusi par draudzenēm un kad viņš par saviem draugiem un viņu sāņsoļiem utt... varbūt tāpēc viņš ar tāds tramīgs palika.

Arī teica, ka daudzveidība seksā nekas slikts nav un labāk, ir kad mēs to darām kopā ar kaut ko nevis, vēlāk meklējam kaut kādus sāņsoļus, lai gan esam tik 8 mēnešus kopā.

Es to diezgan nopietņi ņemu pie sirds, jo man sāk radīties šaubas, vai es viņu vispār spēju apmierināt, un vai esmu pietiekami laba, un varbūt viņam ir radušās šaubas arī par to pašu.

Mums tīri attiecības viss ir +- ideāli, Orgasmu es sasniegusi nēesmu, lai kā viņš pūlētos, bet par sajūtām ar sūdzēties nevaru.

Kad jautāju ar ko tad viņš to ir iedomājies, viņš parādīja portālu, ar līdzigu logo draugiem.lv, bet neatceros, kā sauc, kur teju 100tiem pāru arī meklē pārus un ne tikai.

Bet ar svešiem no vienas puses vieglāk, vairāk nekad neredzēsi, bet no otras puses, ir taču visādas slimības utt, nekad nevar zināt, kas ar viņiem ir un kas ir bijis. To variantu es noraidīju uz reiz, tad viņš piedāvaja, lai es ar savām draudzenēm parunāju un viņš ar saviem draugiem parunās, vai kam ir otras pusītes, bet es nezinu, kā es pēc tam justos ja mana draudzene ar manu draugu vai vēlāk vīru ir to darījusi un kā es skatīšos atcīs pēc tam viņa draugiem.

Bet viņš vēl iepriekš piebilda, kad labāk mēs to darām kopā neviss ejam par kreisi, un tas būtu tīri sekss bla bla bla bla, bez jūtām, vienkārši baudai.

Draugs kā vīrietis ir tiešām super, salīdzinot ar tiem glumajiem tipiem, kas ir pāris manām draudzenēm, viņam ir mugurkauls, vienmēr par mani pastāvēs un nav tāds "tirliņš" kādus es pazīstu no kursa vai citus, arī domāšana laba, izglītiba utt... nu viss ko var vēlēties, bet tas pāru sekss vai sekss 3jatā tagad man visu iespaidu par viņu sabojā... var jau būt, un tā arī ir, kad ir cilvēki ar atvērtu domāšanu un kas vienkārši skatās uz dzīvi savādāk... tas man arī viņā patīk tik šis.......

Var jau būt, kad arī man vēlāk gribēsies ko jaunu pamēģināt, katrai no mums to ir gribējies vai darījusi, bet pašlaik mani tas nevelk, bet pazaudēt viņu sakot nē arī nevēlos, lai gan nav jau teikts, ka pazaudēšu...

Varbūt arī man pēc tam tas liksies pieņemams, kaut kādā veidā... bet varbūt es esmu pārāk jauna vienkārši un to nesaprotu, par cik viņam jau ir 27 un domāšana un dzīves skats savādāks.

Lai nu kā, es esmu priecīga par to, ka viņš nekrāpj, bet piedāvā, bet zināms aizvainojums ir. Bet nu vīriešu loģika ir vienmēr šķitusi neloģiska :D

Vēlējos jums jautāt varbūt esat saskārušas ar kaut ko tādu, vai jūsu draudzenes, paziņas ?

Es zinu, ka lēmums ir man jāpieņēm un viedokļi šijā lietā atšķirsies vienmēr, bet pieredzi varbūt varat padalīties.

Paldies !!!
02.10.2013 17:14 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Manejais ari kko tadu ir izsplavis, bet tikai tp,ka es vinam to esmu jautajusi, es domaju,ka visiem viriesim ir sapnis sex trijata,tb 2 meichas un vins, bet neko baigi vins nav teicis,ja pavestu vinju uz ko tad nu noteiki NEATEIKTOS :D Bet taa,ka es uz kko tadu neesmu spejiga, jo vnm iedomajos,ja nu vinam ar tas otras labak patik,ja nu turpina uztureet kontaktus, tad labaak nee,na ko izaicinat likteni :D Taa,ka es liekos miera, bet ,ja man tiesam paprasitu un bez maz vai spiestu,tad butu soketa un apvainotos, jo domatu,ka vinam neesmu pietiekami laba.
Bet tava gadijuma, puisim, tu esi pirma un vins doma,ka jus busiet visu muzu kopa tp arii tads jautajums.
ui cik gari sanaca :D
02.10.2013 19:51 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Seksualitātei, tāpat kā attiecībām vajag laiku lai tā attīstītos un pilnveidotos. Attiecības ar laiku mainās, jo nebūs tā kā bija sākumā. Arī seksualitātei ir jāattīstās un jāmainās lai tā būtu saistoša un pievilcīga abiem gadu garumā.
Un nevar visu palaist pašplūsmā. Tad ikdiena un rutīna seksu nobīdīs pie malas. Ja pacenšās tad vienmēr var izdomāt kā izpušķot un tuvību padarīt krāsaināku. Ja attiecībās ir uzticēšanās, un viens uz otru var pilnībā paļauties, tad var sadarīt tādas lietas kuras jaunībā bija pilnīgi nepieņemamas.
02.10.2013 20:15 |

Reitings 118
Reģ: 22.11.2012
Rakstiisu draudzenes profila,jo saveja nav :)
es tev uzreiz iesaku bedz kamer veel esi psihiski normaala. Pastastisu kaa man bija, draugs vienaa vakara arii piedaavaja seksu trijata, cetrata, ar paariem, lai pielauzu masicas,draudzenes utt.. Man uzreiz bija liels NEee!! Nee un viss. Taas visas iesanas pa kreisi ir pedejais debiilisms kadu var izdomat, neklausies kaadas piiles tev ausiis puush !!!! Tas portals ,kuru mineeji ir sex draugiem.lv , tas pats portaals tikai prieks seksa. Pamaniju ka draugs sedeeja vakaros skatijas meitenes, pariisus kuri meklee partnerus prieks seksa, fantazeja murgus,visu laiku prasija varbut tomer pardomaasu.. Turjau es saaku apdomaties ka vins ir reali slims, apsests ar seksu, slimas novirzes..saaku domat par skirsanos, bet nozeeloju ka tik ilgi bikstiijos.. Stastisu isuma,jo gruti ir to atcereties..
vakaraa sedejam dzeram viinu, zvans pie durvim, prieksaa paariitis, es saku ko vajag, mees pie jums, jusu draugs sarunaja tiksanos ar mums seksam ..es sokaa, draugu saucu uz vannas istabu paarunam, saku - kaa tu uzdrikstejies,bez manas atljaus, bez manas zinas, bez manas piekrisanas kadu aicinat uz maajam vel pie tam prieks grupveida seksam! Es tad vina aciis ieraudziju nezinaamu skatienu,itkaa deemons vinaa ieksaa, vins tureja manas rokas,spieda un teica- buus labi, buus forsi, tu neesi meginaajusi, tev patiks, kratiija aiz pleciem,blaava ka tu to gribi. Es saaku raudat ,un pateicu lai lasaas projaam no manas dzives ar visu to pariiti... Tajaa naktii sedeju vannas istaba un raudaju, negaju araa jo bija bail no pasas drauga, ar kuru kopaa bijam 4 gadus.pazimes,ka vins buutu slims nebija redzamas...bet tas viss tur neapstajas.. Prasija piedosanu,ka taa izrikojas,es ka stulbaa zoss piedevu,bet tik Un taa apsveru domu,kamer buus darbaa,savaksu mantas uz beegsu.. Vakara ciemos bija atnnacis vina draugs..es nezinu kada veidaa,bet es tiku piedzirdiita,un no riita piecelos gultaa trijata ,visi kaili.. Vini mani izmantoja,man nav ne mazaakas nojausmas es to taja bridii gribeju vai ne, vai tiku piespiesta..draugs protams teica,ka es pati to gribejusi, graadi galvaa utml..bet es neticeeju. Es jutos ka pedejaa prostituute uz pasaules, draugam pateicu,ka vins ir slims un vinam jaiet arsteties.. Pagajusi 5 gadi ,bet es joprojam jutos izmantota un netiira.tos abus cilvekus dzive neesmu vairak satikusi, cerams ,ka nekad un nesatiksu... Protams ilgu laiku nevareju atieties no taa visa,to bija gruuti sagremot.. Taa kaa , nepielauj taadas kluudas kaa es, es nenoveelu taadu nevienai, to sajuutu kaada man bija..un pietam zinot sevi,es vnk nevareju gribeet....
02.10.2013 20:31 |

Reitings 3
Reģ: 02.10.2013
Sanchoms tev ir sāpīgs stāsts, tāpēc ar teicu vīrieši mēdz būt cūkas !!!

Bet ar tā isti nesapratu, Jana, tev puisis to tjipa uzspiez, un ja nee, tad vins krāps , vai vienkarsi ieminējās, jo vins tev ir pirmais ?

Ja vienkarsi ieminejas, tad jau es uzskatu, ka apvainoties nevajag un aizvainojumu turet ne tik, nejau vins kaut ko uzspiež, katrs jau grib piepildīt tās fantāzijas :)
02.10.2013 20:51 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
grib kādu vēl? Ok paņem vibratoru, lubrikantu un sāc viņam to darbināt, būs daudzveidība, būs trešais.
02.10.2013 21:09 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Sanchoms - jūtu līdzi, tiešām skarba pieredze..
02.10.2013 21:15 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man ar ir 21 un manam vīrietim 28 :D bet tas nu tā.

Jā tai vecumā varbūt vīrietis labāk māk apieties ar sievieti utt, bet ja es no sava puiša mutes dzirdētu šādu piedāvājumu pēc 8 mēnešiem kopā būšanas, es sāktu pamatīgi apsvērt domu vai mums vispār būs kopīga nākotne, jo ja jau vīrietis tagad grib pameiģināt trijatā utt, tad kas liecina par to ka pēc tam kad viņu vienu reizi to būs dabūjis viņš apstāsies? Varbūt, pēc tam jau tā būs rutīna un visu laiku būs jums orģijas, un tā jau tā pati krāpšana tik pat kā būtu, tik viņš to darītu tev zinot. Un tu pati varētu iedomāties ka tevi taz nezāģētu iekšā ka viņš tev blakus drāztu to otru meiteni, vienalga vai tu viņu pazīsti vai nē... Es tavā vietā izskaidrotu viņam to ka tev pilnībā pietiek ar vienu partneri un ka sekss ar vairākām personām tev nav pieņemams, vismaz ne šai laikā. Ja jau viņš ir tik saprotoš viņam vajadzētu to domu aizmest prom un nekad vairs nepieminēt līdz tu pati nesāc par to runāt, BET ja viņš turpina tevi censties pierunāt, es iesaku tev no viņa tikt vaļā jo ar tādu nekāda labā nākotne nebūs. Kā ar cik e saprotu kad vīrietis šo piedāvāja viņš bija iedzēris? varbūt viņš pat to nebija domājis nopietni, vienkārši skaļi izteica fantāziju tik pat kā?
02.10.2013 21:22 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Godīgi sev atbildi- vai tu pati spēsi izbaudīt seksu trijatā, četratā? Vai arī visu laiku tikai šķielēsii, ko un kur bāž tavs vīrietis? Vai tu spēsi šo notikumu atcerēties ar patīkama piedzīvojuma atmiņām vai arī katru vakaru mēnešu garumā acu priekšā parādīsies ainas, kā tavs vīrietis darbojas ap citu sievieti? Katru reizi kā tu iedomāsies par savu vīrieti, par to,kā mīli viņu, cik labi tev ir šajās attiecībās, papildus nāks arī rūgtums par to, ka viņš nav bijis tikai tavs? Un ko tu darīsi, ja viņam iepatiksies un viņš gribēs atkārtot šādas izpriecas vēl un vēl? Ja vari atbildēt, ka viss būs kārtībā, tad uz priekšu!
Un beidz runāt muļķības par draudzenēm un kursa biedriem. Arī manu draugu lokā ir krāptie un krāpēji. Jau attiecību sākumā izrunāju ar draugu, ka man ir pretīgi, ka reizēm tā jau tiek uzskatīta par normu. Nesaku, ka esmupārliecināta, ka mani nekad nekrāps un ka man kādreiz neuzradīsies tāda vēlme. Taču pagaidām to savās atiecībās nepieļautu, un poh**, ko dara draugi un kursabiedri...
02.10.2013 21:29 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Piekrītu Donata un Sanchons - nebojā sev dzīvi.

Pat iedomāties ko tādu nevaru. Bet mūsdienās nez kāpēc daudzas pretīgas lietas tiek sauktas par dažādību seksā. Mans un tikai mans viedoklis - nevienam neuzspiežu, bet, ja tu uzdod šo jautājumu, tad skaidrs, ka kaut kas attur arī tevi.
02.10.2013 21:31 |

Reitings 17203
Sanchoms, Ak dievs, drausmīgi tev bijis, tas liekas tik nereāli, ņemot vērā ka cilvēku 4 gadus pazini un pēkšņi viņš tāds palika. Briesmīgi. Tiešām vēlu tev visu to labāko nākotnei, un nedod dievs tu pat tos cilvēkus vel kādreiz satiksi. Tādus jau aiz restēm jāliek.
02.10.2013 21:38 |

Reitings 118
...un veel gribeeju piebilst,ka tev ir TIKAI 21 GADS, tu tiksi moraali sagrauta..man bija drusku vairak gadu, bet so 5 gadu laikaa man nav bijusas nevienas attiecibas, un saubos,ka tuvakajos veel 5 gados man buus attiecibas un intima dzive...jo es tiku morali sakroplota..un tu veel esi jauna,nesabendee savu dziivi, tu netiksi ar to galaa..ja izveidoji so teemu, tas liecina vien par to,ka tam tu neesi gatava,jo velies dzirdet citu viedoklus,un drosi vien tu zemapzina to nemaz negribi,nekroplo savu dziivi un nelauj sevi izmantot,jo pie taas pasas vienas reizes vins neapstaasies...
02.10.2013 21:42 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
kaut kāds sviests :D un vēl tādi izteicieni kā, labāk 3jatā nekā iet pa kreisi...kaut kā dīvaini tas viss liekas liekas, ja tik ātri ko tādu piedāvā, drošvien kaut kādas novirzes dīvainas.
es citu sievieti vispār nelaistu klāt savam vīrietim un arī viņš nebūtu mierā ja kāds cits mani drāstu :D
02.10.2013 21:44 |

Reitings 118
Missjoker - isteniba sad tad tusinu laika,vini ar draugiem apsprieda sadas temas,bet es NEKAD , N E K A D nebiju iedomajusies,ka to dzive arii gribes realizet,jo skita ka tas tikai runasanas un intereses liimenis...
02.10.2013 21:47 |

Reitings 17203
Sanchoms Nē nu protams ka jebkurš puisis kaut vai draugu lokā ko tādu var ieminēties, bet lielākoties tā jau ir tik tāda runāšana, un neviens neuzdrīkstētos draudzeni nostādīt tādā pozīcijā ka lūk tagad mums būs sekss ar pāri vai trijatā.. Kur nu vel tik drausmīgi izrīkoties un tevi piedzirdīt, šausmas, un ja jau tu neko tā neatceries tad jau viss drīzāk viņi ar kādu narkotiku tev dzērienam klāt lika. godīgi sakot tie divi puiši ir KROPĻI! Nav neviena piemērotāka veida kā viņus nosaukt. Riebīgi metas iedomājoties ko tādu no pieaugušu vīriešu puses, ka izmanto sievieti tā.

Lai nu kā, es tik ceru ka agri vai vēlu atradīsies tas viens īstais vīrietis tev, kurš dziedēs tavas brūces tik ilgi kamēr atkopsies! vai ar paliks tev blakus pat ja neko nevēlēsies intīmu! Bet goda vārds es tādiem ezeļiem uzsūtītu visus iespējamos izsitējus lai viņus sadauza zili melnus par tādu rīcību.

Pati zinu divus morālus kropļus, kas lai gan VEL neko tādu neuzdrīkstētos darīt, bet nebrīnītos ka nākotnē varētu būt tik pat necilvēciski radījumi..
02.10.2013 21:56 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Uz šodienu es nepiekristu. 4 gadu laikā neesmu saņēmusi šādu piedāvājumu un ceru,ka nesaņemšu. Esam runajusi par to, bet abi nonanācām pie secinajuma,ka negribam dalīties viens ar otru. Būtu grūti noskatīties uz ko tādu.
Manuprāt, jus esat kopā tik nenormāli maz,ka tas jau par kaut ko liktu padomāt.
02.10.2013 22:02 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
uzreiz saku-aizmirsti vinu! ar so piedavajumu cilveks ir visas attiecibas sabojajis, jo pat ja tu nepiekriti un jus sarunajiet, ka to nedarisiet, tev vienmer bus galva tas domas no serijas-neesmu gana laba, nepietiek ar mani, mani nemil, ja reiz piedavaja ko tadu. ja tu piekriti, tad agri vai velu izskirsieties, jo attiecibas bus savadakas(slikta nozime neka bija). tev vienmer galva bus aina ka vins draz citu meiteni tava acu prieksa.
man ir loti zel, ka ta, bet jums tur(dodu 99%) nekas ar vinu nesanaks.
02.10.2013 22:08 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Man gan izklausās, ka tomēr ir "tirliņš".
02.10.2013 22:43 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Pēc 8 mēnešu attiecībām jau piedāvā ko tādu...nu sorry, un zinot, ka Tev viņš ir pirmais. Nekas labs tur nebūs.
02.10.2013 23:01 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es pareizi sapratu?
Puisis tev piedāvā seksu trijatā un tu vienkārši negribi to ja?
02.10.2013 23:05 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Trijatā ar vēl vienu čiksu ir ok, bet ar vēl vienu veci ir vnk pretīgi!

Tas ir Tavs ķipa vīrieša viedoklis... Tieši tāds pats ir sievietēm... :)
02.10.2013 23:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits