Pārgāju mazlietiņās ātri cauri rakstam un komentiem... mazliet esmu šokā :D
Nu sievietes, loģiski aizstāv tikai savu dzimumu :D
Es tev ieteiktu vienu, man gan nav 27 vai 28 cik vinam tur, katrā komentraaraa kaut kas cits sarakstiits :D kada tam tur isti nozime. Es gan esmu tuvāk skaitlim 24, bet dzīves pieredze visai liela, daudz kur dzīvots, daudz redzēts, iepazīti cilvēki no +- vismaz 100 valstīm.
Taka ko teikšu ņem galvā, un nenoniecini manu viedokli, tikai tāpēc, kad šeit sievas bļauj vienā laidā, lai nedari to :D
Taaatad, no vienas puses jaaa, ja tev ir 21 vinam cik 27, tev vins ir pirmais, protams, ka vins tev var spelet uz to, ka kaa buus jaa buus pec paris gadiem vai velaak, vai negribeesi pameeginaat kadu citu virieti, tas jau ir tikai logiski, ja tu katru dienu ed vienu un to pasu edienu vai brauc to pasu masinu vai da jeb ko citu, ar laiku tas jau var apnikt un gribeesies kaut ko jaunu, kaut ko tadu kas nav bijis, respektivi, citu virieti.
tik kas jasaprot, un tas ir svarigi, vai vins tevi izmanto gadu del vai vins domaa par tevi ( un ari sevi, ja kraapsi veelaak, un gribesi citu ar pameginat) vai abus :D
ir viriesi cukas, ir sievietes kazas... ir kas izmanto, sastastiis tev brinumus ausiis, lai tikai tevi gultaa dabutu, vai ari visspretigakais variants, tadi, kas tevi ies un mierinaas, kad busi sastrideejusies ar savejo un elementari izmantos situaciju lai dabutu tevi uz paris reizeem un tad viss, ies pie citas.
esat kopaa 8 menesus, gan jau vins negrib tevi tikai rotaļām ar citām, tam tiešām var vienkarsi atrast meitenes internetaa un vienkarsi panemt vairakas, jo tadu netruukst.
Es ka virietis vinu protams varu saprast, kuram tad no mums sirds dzilumos negribetos ar 2 meiteneem :D otrs ir tas, reti kuram gribetos redzeet, kad vina draudzeni vai sievu, kads cits "ņem priekšā"bet gan jau ir arī tādu, kam tas sagadā baudu... pareizi jau te iepriekš runāja par seksa fantāzijām utt, katram cilvekam iztele ir savadaka un nav ko nosodīt viņu tikai del taa.
8 menesi ir diezgan iss laiks, lai ielaistos tajaa, jo jums nav, iespejams, tik stipras attiecibas un , mosk, kadam no jums liksies, ka otrs ir labakas par savejo. Bet, tas tiesam atkariigs ir no cilveeka un vina uzskatiem, ir tadi kas pec 3 menesiem aprecas ir tadi kas 10gadus kopa dzivo un neprecas... ja uzticies otram cilvekam tad izmegini.
kas tev 21 gada var noiet greizi ? Nav tev vins pedejais virietis uz planetas zemes, un ja tas bus luzuma punkts vismaz, bus tev maciba un vinam ar.
Es sini gadijuma neaizstāvu ne vienu ne otru dzimumu, tik skaidroju, to kā es virietis to redzu, un esmu redzējis un ko man draugi stāstijusi, nezinu nevienu kurs negribetu ar 2 meitenem, tik otrs ir kuram pietiks drosmes, to pajautaat... zinu vienu, vini velak izkiraas, bet ne tapec, vienk. nesaskaneeja un abi bija ar mieru, tik vini nevareja izlemt kurus pieaicinaat.
Virietis ir vīrietis, ja vins tev to pats piedavaa, tad vismaz visu cienu vinam, ka neiet par kreisi.
Tu teici kaut ko par aizvainojumu uttt, a par ko tur apvainoties ? Par to ka vins neskreja pie citas, bet tev pajautaja ? Un ka tu vispar vari zinat, ka vins vares jus abas vispar apmierinaat ? :D Ir tādi, kas pec 30sek jau beidz ir tādi kas turet var 30min vienaa laidaa un nebeidz, varbut tavejais izšaus raķeti un prieki beigusies, vins pakers kaunu, otra neapmierinata, tu smiesies... un tad prasisi vinam pec taa drauga ko solija un varesi vina aciis skatiities, kaa vins pats pec tam jutisies :D
Mietam ir divi gali, tas jasaprot. Viens ir domāt, kad to varēs ar divam meitenem otrs to par tiešām varēt :D
Piemeram, ja mana draudzene man pateiktu, ka vina gribētu seksu 3 , ar vel vienu virieti vai pari vai da jeb ko, pirmais es butu šokā, jo tad viņai tiešām ir iekšās par kaut ko tādu vispār ierunāties, otrais gan jau ka arii tads mazvertibas kompleks uzrastos, ka nevaru apmierinat , tresais, cienitu atklatiibu un vismaz man nebutu jasatraucas, ka vina ies kaut kur citur mekleet, tad tiesam lai labak to dara ar mani, nevis bez manis, jo viriesi ir dazadi, ir kas respektee ko sievete seksa velas un kas nerespekteee. piemeram aizejot uz klubu vai aizbraucot kaut kur, satiekot svesu virieti, tu teiksi ka nevelies caurumaa kas domats izejai, a vinam bus pofig panems ta pat, a kam iesi sudzeties ja pati gribeji ?
protams, ja man draudzene to parak biezi saktu prasiit, es skaidri un gaisi to pateiktu, bet izmeginat gan jau ka lautos.
Te ir jasaprot elementara lieta, ko cilveki jau pirms mums saprata, ka sekss ir rotaļa un katrs rotaļājas kā viņam patīk un cik tu esi visam jaunam atvērts. Katrs jau dzive grib izmeginaat kaut ko jaunu un nebijusu. Nepameginasi nezinasi, ko es tev varu citu pateikt.