Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Latvisks izskats.

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Sveikas.

Saksu uzreiz ar ko, ka nedzivoju lv. Seit cilveki mani redzot, automatiski mani uzskata par krievieti. Ari pasi krievi ta doma, bieza nak klienti un uzreiz saka "dobrij genj vai "zdraztvujte". Citreiz prasu, ka kapec jus ta domajat, man esot kaut kas tads, sejas forma, asinis jutot asinis vel un vel neskaitami iemesli. :D Interesantakais ir tas, ka pat arzemju klienti piemeram no kuveitas vai kataras, kuri ir 3 dienas bijusi vacija, kuriem, manuprat, nav lielas nojausmas par to, ka izskatas vaciesi prasa no kurienes es esmu. Are you russian? Parasti seko jautajums. :D

Mans tevs ir no krieviem, bet mate ir latviete, pati sevi uzskatu par latvieti.

Bet pedeja laika man pat ir mazliet iepaticies "nacionalais kievu stils", dazreiz matus sapinu bize ap galvu, nopirku krievu stila kleitu ar sarkaniem un ziliem rakstim, kuru vilksu kopa ar kazoku un biezam zekubiksem. :D

Ka ir ar jums? Ko doma arzemnieki redzot jus? Vini var pateikt, ka esat no Latvijas?
02.10.2013 14:55 |

10 gadi
Reitings 6409
Reģ: 21.07.2009
Studējot Turcijā, universitātē ļooti daudzi domāja, ka esmu no Krievijas. Mums ar draudzeni gaiši mati- viņai praktiski dabīgi blondi, man gaiši brūni. Tad nu mēs bieži dzirdējām mums veltītos "russian girls". Tas nebija forši, jo tur baigais stāsts par krivu meitenēm. Viņas saķūnējas un brauc pelnīt naudu uz kūrortiem, Alāniju, Antāliju u.tml. Var teikt0 ļoti slikta slava par viņām- skaistas, viegli iegūstamas, mīl naudu un bagātību... tas tā.
Tajā pašā Turcijā vēl bija vairāki gadījumi, kad neviens nevarēja pateikt, no kurienes esam. Minēja visas Eiropas valstis, tikai ne Latviju. :D
03.10.2013 14:56 |

Reitings 39
Reģ: 11.06.2013
Man parasti prasa, vai esmu poliete...:D
03.10.2013 22:05 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Nū, cik esmu runājusi ar savējiem, visi rados esam latvieši - bet nu pēc jūsu kritērijiem kādai jāizskatās latvietei so so atbilstu :D man ir gaiši, zeltaini blondi čirkaini mati, gaiša āda, tumšas brūnizaļas acis un izteikts zods, un pati esmu vidējas miesasbūves! :) tā kā nevar nodalīt kritērijos kā izskatās konkrētas tautības, kaut kas būs kopīgs, bet nu nav iespējams tā uz aci pateikt.
04.10.2013 09:33 |

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
daļa domā, kad esmu kriecviete, bet otra daļa domā, kad esmu zviedriete... Bet Latvijā visi domā, kad esmu Latviete ;)
04.10.2013 09:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits