Latvisks izskats.

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Sveikas.

Saksu uzreiz ar ko, ka nedzivoju lv. Seit cilveki mani redzot, automatiski mani uzskata par krievieti. Ari pasi krievi ta doma, bieza nak klienti un uzreiz saka "dobrij genj vai "zdraztvujte". Citreiz prasu, ka kapec jus ta domajat, man esot kaut kas tads, sejas forma, asinis jutot asinis vel un vel neskaitami iemesli. :D Interesantakais ir tas, ka pat arzemju klienti piemeram no kuveitas vai kataras, kuri ir 3 dienas bijusi vacija, kuriem, manuprat, nav lielas nojausmas par to, ka izskatas vaciesi prasa no kurienes es esmu. Are you russian? Parasti seko jautajums. :D

Mans tevs ir no krieviem, bet mate ir latviete, pati sevi uzskatu par latvieti.

Bet pedeja laika man pat ir mazliet iepaticies "nacionalais kievu stils", dazreiz matus sapinu bize ap galvu, nopirku krievu stila kleitu ar sarkaniem un ziliem rakstim, kuru vilksu kopa ar kazoku un biezam zekubiksem. :D

Ka ir ar jums? Ko doma arzemnieki redzot jus? Vini var pateikt, ka esat no Latvijas?
02.10.2013 14:55 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Es krievus seit atpazistu pa gabalu. VIENMER un nekljudigi esmu noteikusi, ka preti nak krievs.
Pec gaitas,pec skatiena, pec apgerba, pec sejas izteiksmes. Nopietni,vinjus var atskirt ljoti viegli.
02.10.2013 17:08 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nezinu, man laikam ģimenē nav neviena tipiska latvieša, varbūt tikai mans brālis... Bet arī it kā nē. Laikam tāpēc, ka arī pēc asinīm ģimenē ir tik daudz sajaukumu... un vispār visi radi ir tik dažādi.
Tētis, dzīvo ārzemēs un visiem liekas, ka viņš ir no dienvidu valstīm, Rumānija, Horvātija, Itālija, biežāk nosauktās, minētās. Melni mati, acis, tumša ādas krāsa... Brālim, savukārt, mati ir latvijas pelēkie, bet acis ļoti tumšas, brūnas, un āda arī diezgan, bet ne tik ļoti tumša. Savukārt man dabīgie mati nu jau ļoti tumši latvijas pelēkie, gandrīz melni, tumšas,ļoti tumši brūnas acis, bet gaiša āda, ne bāla, bet smuki gaiša un vasarasraibumi. Mati gan ir izbalināti, un esmu ļoti pateicīga savai ādas krāsai, jo piestāv jebkura matu krāsa un apģērbā arī viss izņemot dzelteno un violeto. Savukārt mamma man blonda ar zilām acīm un gaišu ādu... Tā kā, neesmu ne uz latvietes pusi, ne krieviete, ne vispār īsti uz kādas citas tautības pusi. Bet tā kā man nav īsti akcentakrievu valodā, tad bieži vien uztver arī kā krievieti.
02.10.2013 17:12 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
neizskatos pēc latvietes,māte latviete, tēvs ebrejs.. esmu visa tumša un tēvā :D
02.10.2013 17:16 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
neviens nekad netic ka mana mamma ir mana mamma, esam tik atšķirīgas :D
02.10.2013 17:17 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Manī rit tāds asiņu mikslis, ka pašai būtu gruti pateikt, kāda tautība manī dominē vairāk, tiesa krievu piejaukuma gan manī nav vispār. Ārzemēs bieži jautā vai esmu no Polijas vai Vācijas. Tas tā dīvaini, bet abas šīs tautības ir manos gēnos.

Bet runājot par jaukšanu ar krieviem, domāju, ka izšķirošo faktoru spēlē nevis izskats, bet gan akcents angļu valodā. Paklausieties kā angliski runā mūsu premjerminists Dombrovskis. Ja es nezinātu, kas šis par fruktu, tad arī nodomātu, ka krievs. Vinam ir ļoti "heavy" akcents ar krievu piesitienu.
02.10.2013 17:21 |

Reitings 314
Laine, nepatīk man šis bērnu dārzs - tas vai tas tautības pārstāvis ir smukāks,gudrāks, tolerantāks, pieklājīgāks, mierigāks utt, piekrītu, ka jebkurā tautība ir gan savas izcilības, gan savi kauna traipi! Taču nevarēju noturēties, neiekopejot šo linku!

http://randomstory.org/top-10-countries-with-most-beautiful-women/

IN YOUR FACE
02.10.2013 17:27 |

Reitings 314
Marta(tā foršā), Tevis ievietotajā bildē ir tāriete. Nacionāli noskaņoti krievi (lasīju rakstu) viņu neatzīst par krievieti un uzskata,ka viņa diskreditē Krieviju....
02.10.2013 17:29 |

Reitings 314
tāriete= tatāriete
02.10.2013 17:31 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Regulāri lidojot uz un no Latvijas, esmu piefiksējusi cik viegli var pateikt, kurš ir latvietis, kurš krievs, kurš dānis...tāpat skolā var easy pateikt, kurš bulgārs, kurš rumānis utml
Man šķiet, ka kaut kas slēpjas sejā, sejas izteiksmē.

Bieži tieku uzskatīta par zviedrieti, arī par vietējo- dānieti, ir arī jautāts vai esmu no Krievijas, viens krievs no Latvijas pateica, ka izskatos pēc latvietes, jo man esot latvietes acis :) bet pirms pāris dienām pārdevējs veikalā jautāja vai esmu no Amerikas, jo ļoti izskatos pēc amerikānes! :D :D
02.10.2013 17:34 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
*amerikānietes
02.10.2013 17:34 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Man piedēvējuši īru tautību, tik rudus matus vajagot. Un priekšniece allaž saka, ka es varētu būt korejiešiem, ķīniešiem un citiem šķībacainajiem par modeli, jo, kad vienā veidā uzkrāsoju acis, izskatos nedaudz šamiem līdzīga(man pēc dabas jau mazas ačeles). Tik tiem šķībajiem neesot tik garas kājas kā man :D hehe.
Tā, man šķiet, ka izskatos pēc latvietes :)
Man arī šķiet, ka krievu tautības sievietes ir skaistas (nerunāju par strīpainām trennuškās tērptām vai bezgaumīgajām).
02.10.2013 17:49 |

Reitings 2797
Liene, tas ir tikai viens no daudzajiem blogiem, rakstiem, kas ir kādas cilvēku grupas subjektīvs viedoklis... ir vēl kāds tops, laikam spoki.lv bija tulkots publicēts, kur bija pēc tautas ''vidējās sejas'' sastādīts skaistuma tops un tur Latvija manuprāt nemaz nebija 10mitniekā...
02.10.2013 17:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mani pasu loti biezi notur par zviedrieti,vaacieti-izrunas un arii izskataa zinaa.Es varu gandriiz nekluudiigi pateikt, kura sieviete ir krieviete-vairaak gan geerbsanaas manieree.
02.10.2013 17:52 |

Reitings 314
Epifānija, kā jau minēju - šāda veida salīdzināšana, manuprāt, ir muļķīga un bērnišķiga, taču ieliku to linku, lai vienreiz tādas kā laines beigtu teikt, ka krievietes ir skaistākas vai gluži otrādak - latvietes ir skaistākas.
02.10.2013 17:54 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Bieži esmu noturēta par krievieti, nu neko kas tad man :D
02.10.2013 17:55 |

Reitings 2797
Muļķīga tā ir tad, ja bļauj, ka visas ir vienādas... kā te bija, ka krievietēm pieaudzēti mati, nagi, u.t.t. Kaut kā vairāk es tieši pazīstu latvietes, kas ar to aizraujas. Un vēl ko esmu ievērojusi, ka latvieši tieši negatīvāk pieņem atšķirīgus cilvēkus, kā citās tautās...
turklāt, tajā topā ir runa par blondām, garām latvietēm īsos šortiņos... cik tad daudz mums te ir to garkājaino DABĪGO blondīņu?
02.10.2013 18:05 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Gribētu satikt mūsdienās kaut vienu pilnasinīgi tīru latvieti.
NAV.
Tik cik pasē tautība.
Nu un par stilu ari slēpjams jēdziens, ja runa iet par to ka stils pie vainas.
Daža laba latviete kura ne bē ne bū krieviski, izskatās pēc tādas.
Kā arī krieviete var tīri labi izskatīties pēc latviešu sievietes.

Man liekas, ka tam nav izskaidrojuma, katra ziņā es saskaros ar to, ka tieku uzskatīta par slāvu izcelsmes cilvēku.
Taču ,nenoligšu ka asinis ir visadažādākās.
02.10.2013 18:10 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
LABOJU * Slēpjams - stiepjams!
02.10.2013 18:11 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Man arī šķiet, ka krievietes var pa gabalu atpazīt. Es nedzīvoju LV un te ir visai maz krievu, bet pilsētā ieraugot uzreiz atpazīstu, bet pieejot tuvāk arī pārliecinos, ka jā - tiešām runā krieviski. Pat ja runā citā valodā, momentā var saprast, ka tas ir krievs, viņiem tas akcents tik ļoti specifisks!

Mani mēdz noturēt par ukrainieti, citreiz uzmin, ka nāku no Baltijas. Ļoti bieži saka, ka izskatos pēc somietes, citreiz prasa vai esmu no Zviedrijas. Tipiska latviete? Man šķiet, ka latvietes nav tik tipiskas kā tās pašas krievietes vai skandināvietes, tāpēc nevaru tā noraksturot. Mēs esam ļoti dažādas, manuprāt!
02.10.2013 18:21 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Nja..es vēl saprastu, ja būtu runa par sejas pantu tipiskākajām īpatnībām, bet mēģināt noteikt tautību pēc ģērbšanās stila gan ir muļķīgi. Sorry, es arī ikdienā nēsāju augstpapēžu kurpes, lietoju make-up saprāta robežās, bet neesmu krieviete, rados neviena krieva nav un nav bijis pārskatāmā pagātnē.
Visu tautību sievietes ir skaistas, tas ir gaumes jautājums. Krievietēm bieži vien ir piemīlīgo seju tips - lielas acis, pilnīgas lūpas un apaļāka sejas forma, latvietes klasiskākas un asākiem vaibstiem. Imho. Gribētu gan redzēt tos gaišacaino, gaišmataino latviešu barus - kaut kā biežāk trāpās pelēkie vai brūnganie mati..un nemaz nav tik garas, vidēji 165-168 cm, normāls vidējais statistiskais.
Viens gan - latvieti no krievietes teju 99% gadījumu var precīzi noteikti pēc uzvedības. Temperaments pavisam atšķirīgs.
02.10.2013 18:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits