Nezinu, man laikam ģimenē nav neviena tipiska latvieša, varbūt tikai mans brālis... Bet arī it kā nē. Laikam tāpēc, ka arī pēc asinīm ģimenē ir tik daudz sajaukumu... un vispār visi radi ir tik dažādi.
Tētis, dzīvo ārzemēs un visiem liekas, ka viņš ir no dienvidu valstīm, Rumānija, Horvātija, Itālija, biežāk nosauktās, minētās. Melni mati, acis, tumša ādas krāsa... Brālim, savukārt, mati ir latvijas pelēkie, bet acis ļoti tumšas, brūnas, un āda arī diezgan, bet ne tik ļoti tumša. Savukārt man dabīgie mati nu jau ļoti tumši latvijas pelēkie, gandrīz melni, tumšas,ļoti tumši brūnas acis, bet gaiša āda, ne bāla, bet smuki gaiša un vasarasraibumi. Mati gan ir izbalināti, un esmu ļoti pateicīga savai ādas krāsai, jo piestāv jebkura matu krāsa un apģērbā arī viss izņemot dzelteno un violeto. Savukārt mamma man blonda ar zilām acīm un gaišu ādu... Tā kā, neesmu ne uz latvietes pusi, ne krieviete, ne vispār īsti uz kādas citas tautības pusi. Bet tā kā man nav īsti akcentakrievu valodā, tad bieži vien uztver arī kā krievieti.