Agrāk es cosmo ienācu vakaros pāris reizes mēnesī - vēl agrāk, tikai lai veiktu kādu ierakstu blogā vai dienasgrāmatā - kā nu šeit to sauc. Kopš paliku stāvoklī man ir līdz riebumam daudz laika - kopš aizgāju no darba man ir līdz vēmienam daudz brīvā laika. Kopš piedzima bēbis es vienkārši visu laiku esmu mājās un situ galvu pret klaviatūru ar cerību, ka tuvākie trīs gadi paies ātrāk, ja dabūšu smadzeņu satricinājumu. :D
Es šeit esmu bieži - jo man mājās nav daudz grāmatu, bet tās kuras ir visas jau izlasītas - daļa arī izkonspektēta. Tai skaitā divas reizes esmu pārlasījusi latviešu - latīņu valodu vārdnīcu. :D Māju iztīru no rīta, drēbes pagludinu pa dienu, bet tā kā esam tikai trīs, tad nav nedz mežonīga abrdaka, nedz lērums drēbju. Man besī, ja nav ko darīt un es sēžu cosmo - 24/7. :D
BET! Es neesmu sazīmējusi nevienu - nezinu arī kā izskatās tās meitenes, kuras šeit ir atklājušās. Vienīgā meitene, kuru vizuāli piefiksēju ir Ance - bet arī tikai no mugurpuses, jo vienā diskusijā viņa izteicās, ka vēlas formīgākas kājas. :D
Es nekomentēju katru diskusiju, bet ir diskusijas, kurāš izsaku savu viedokli - neviena neaiztiek mani, es neaiztieku nevienu. Šī ir vieta, kurā es imitēju sabiedrību sēžot mājās un pūdējot smadzenes - un tā tas būs līdz mazais sāks iet dārziņā. :D