Paraadi to piemeeru.
Nu nav mazgadiigajaam jaalien iepaziishanaas portaalos.
Ja veel pashai meitenei tas liekas smiekliigi un vinja pasmejas, tas par kaut ko liecina. Ja meiteens buutu balts un puukains, vinja noteikti izdzeestos, nobiitos vai noblokjeetu, nevis iereektu par to.
Varbūt es esmu tikpat samaitāta, cik tas "opis" (starp citu, tu nezini, kas sēž otrā galā - iespējams, tas ir viņas vienaudzis, kas ierēc par viņu), bet ja redzētu 17gadīgas meitenes bildi ar spēļu lācīti iepazīšanās portālā, arī padomātu, ka meitene meklē tāda rakstura izklaidi, ko opis piedāvāja.
Iemāci savai radiniecei normāli izmantot sociālos portālus, tas arī viss, pat nebūs jāiesaista policija.
LindachkaTad,ja tas ir iepazīšanāš portāls bijis,tad,saprotams,ka neviens ne ausi necels! Pasaki meitenei,lai beidz muļķoties un miers. Ja ne-pati,lai tiek ar sekām galā. Un Tev ieteiktu atslābt.
Tak nee, nabaga, nevainiigaa meiteniite tikai gribeeja atrast veestulju draugu-ritenjbrauceeju, muzikantu vai ko tur, bet sheku reku-uzrakstiija vecs onkuls ar dirty piedaavaajumu un meiteniite shokaa pasuudzeejaas maasiicai:D
Nu tas vecis jau arī varbūt domāja, ka viņai tā tāda spēle, ķip, nevainīgā meitenīte/skolniecīte. Katram jau savādāka tā uztvere. A ko zin, viņam vrbt arī patīk hokejs un viss pārējais, ko viņa rakstīja :) :D
Peekaboo
Tieši tā nevainīgās :D
Atceros sevi ap 15-17 gadiem. Es ar draudzenēm liku iepazīšanās sludinājumus gribu.lv un iesmējām par atbildēm, bet ap nū 10 gadiem ( iespējams mazāk) zvanījām uz maksas telefoniem.
LindachkaNu tu taču mierīgi vari izdarīt tā,kā tev šeit ieteica(neko citu tu tāpat NEVARI izdarīt)sakopē vēstules un aizej uz policiju. Un tad redzēsi cik tur visi pieauguši :D :D
ķipa-es gribu kaut ko darīt,bet tāpat nedarīšu ta,kā var izdarīt,jo gan jau var kaut kā vēl izdarīt(bet nevar)tāpēc nosaukšu visas par maziņām .. :D pff..