Voov, man arii ir nervu sabrukums.. Es jau knapi novilku iepriekseejo semestri, jo es noslimoju no decembra liidz martam,un praktiski skolaa nebiju, tad jau atnacu uz skolu aprili, nebiju spejiiga atsaakt ritmu,un vienkarsi nevareju nosedet skolaa liidz dienas beigam,biezi vien dienas vidu gaju uZ dzivokli,un vnk gaaju gulet,jo speeka nebija nekam. Galva griezas,melns gar aciim.. jau pasniedzeji bija uzedusies uz manis, saka - atnaaki reizi menesi uz skolu un ko tu veel gribi,sekmigas atziimes utml..kaut butu pajautajusi iemeslu,kapec es visu to laiku nebiju skolaa. Taa un atzimes visas nebiju izlabijusi,jo no visam pusem man klupa virsu,bakstija acis kaa man nau un kas man jadara,skatijas uz manis ar skibam aciim..atmetu ar roku un domaaju ka pa septembri izlabosu visu, bet atkal sanaca taa,ka es labi ja nedelu esmu apmeklejusi stundas, un tagad es vnk nevaru sanemties un aiziet,jo man kluup virsuu,izsaka dzeligus komentarus + pagajusaa semestra nelabotas atziimes,un jau krajas pa septembri atziimes.. Es vnk vairs nezinu,sedeju raudaju, bet labak no ta jau nepaliek.man nervi ir taada cupaa.taadas depresijas esmu iesliigusi,ka saaku jau apdomat iet pie arsta,lai raksra kaut zaales nervu. Liekas,ka visa skola jau uzedusies uz manis, par kursabiedriem nerunaasu, tiem veel stulbaaki komentari kad ierodos skola,ta itkaa pasaules 8tais briinums noticis...