Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā un vai atbalstīt viņa lēmumu?

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Nekad nebiju domājusi, ka nāksies veidot šādu diskusiju..
Mums ar vīru ir ļoti labs ģimenes draugs, kuram arī ir sava ģimene- sieviete, ar kuru mums ir tādas pavēsas attiecības, lai gan ļoti bieži kopā pavadām laiku (viņi nav precējušies) un meitiņa , 9 gadi...
Viņi piektdien sastrīdējās, jo viņš gribēja ar mums braukt ballēties, aicināja viņu līdzi un viņa negribēja. Viņam ir apnicis, jo šī sieviete nekad negrib iet ārpus mājas savu kompleksu dēļ. Kad pateica, ka brauks viens, sākās psihošana, trauku plēšana , viņš paņēma bērnu un visi kopā aizbraucām vakarā paspēlēt boulingu, kamēr viņa palika mājās psihojot. Sestdien viņš nespēja paciest viņas ārdīšanos, viņa mantu lidināšanu ārā no piektā stāva utt, tāpēc paņēma bērnu atbrauca pie mums un mēs visu dienu pavadījām kopā.
Viņš beidzot ir nolēmis šķirties. Jau sen to ir gribējis.
Jautājums- vai un kā atbalstīt viņa lēmumu? Viņš visu laiku krata man sirdi, jo uzskata mani par savu labāko draugu... Ir skaidrs, ka viņš ar šo sievieti negrib palikt kopā, šķiršanās būtu labākais risinājums, bet ir bērns, kas ļoti mīl abus vecākus. Sieviete visā vaino mani, jo viņam ir svarīgāk atbraukt pie mums, nekā palikt ar viņu, jo viņa neko negrib darīt.

Laikam jāmācās noformulēt savas domas īsāk un saprotamāk :) Bet ceru, ka palīdzēsiet ar savu viedokli..
01.10.2013 09:46 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Zili_rudzi.
+
Tik tālu es aizdomājusies nebiju.
02.10.2013 00:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ar labu viirieti sieviete parasti atbriivojaas no kompleksiem, nevis iedziivojaas taados, ka pat no maajas neiet aaraa. Man praataa ienaaca doma, ka varbuut tas draugs visu laiku liek autori sievai par piemeeru, taapeec vinja negrib ne redzeet vinju ne arii veelaas, lai viirietis ietu pie autores ciemaa un tad maajaas atkal staastiitu, cik autore ir forsha. Vai arii pavisam vienkaarshi - tai sievai autore nepatiik. Taa gadaas, pilniigi bez iemesla. Vienkaarshi paaraak dazaadi cilveeki.
02.10.2013 00:19 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Arī Kristai +
02.10.2013 00:21 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Zili_Rudzi
Jā, es neesmu. Es neesmu emocionāla līdz tik trakai pakāpei, ka atļautos apvainot ģimenes draugus nez kādos grēkos. Es neuzskatu, ka ir nepareizi, ja mans vīrietis vēlas ģimenes draugu vidū kādas sievietes padomu, lai atrisinātu kādu sev sasāpējušos jautājumu mūsu attiecībās. Tā elementārā iemesla dēļ, ka es uzticos savam vīram. Mums ir kopīgi pāri ar kuriem pavadam kopā laiku - priecājamies, smejamies, izklaidējamies - kādēļ būtu jāposta viss šādu attiecību skaistums slimīgu iedomu dēļ? IR normāli, ka kompānijā ir gan sievietes, gan vīrieši un ir normāli, ka šīs attiecības savstarpēji nav tikai plika, jēla zviegšana piektdienas vakaros. Sāp sirds? Runā ar to, kurš šķietami labāk tevi sapratīs.
Cits stāsts ir tad, ja tā būtu sievai pilnīgi sveša sieviete, no gaisa pagrābta. Bet šeit ir divi pāri, kuri savstarpēji - un jā, arī vīrs centies runāt un iesaistīt to aizvainoto sievieti - kuri kopā dodas izbraukumos, kuri kopā atzīmē svētkus utml.

Vienkārši nesaprotu kādēļ ir nemitīgi jāposta viss iespējamais tikai kaut kādas paranojas dēļ? Nu gribēs šļūkt pa kreisi, daris to - tad uz darbu arī neļausi doties, jo gan pa ceļam, gan uz vietas ir gana daudz sieviešu ar kurām pārmīt kādu prātīgāku vārdu. Es nespēju iztēloties nevienu pasu iemeslu, kādēļ man būtu jātērē sava enerģija un jāpārbauda vīra pacietība ar greizsirdību katru brunču virzienā. Vienkārši neredzu.
02.10.2013 00:25 |

10 gadi
Reitings 3922
+ vēl piebildīšu, ka tieši šo iemeslu dēļ es nekad neesmu piedzīvojusi situāciju, kad mans vīŗietis runātu man aiz muguras ko neglaimojošu. Jo vienkārši nav iemesla - esmu racionāla un visu, kas nepatīk viņam vai nepatīk man spējam izrunāt bez aizvainojuma, skapju sviešanas uz galvas, mantu plēšanas, drebju dedzināšanas un vēl nez kādiem murgiem. Toties zinu, ka viņš ir runājis ar manu draudzeni, runājis ar mūsu (vēlāk) vedēju, runājis ar vienkāršu savu draudzeni (tagad arī man mīļu meiteni) par jūtām pret mani, pirmkāzu drudžiem un tā tālāk un tā joprojām. Neko sliktu es tajā nesaskatu, tāpat nesaskatu neko par ko būu jākaunās vai jāuztraucās.
02.10.2013 00:29 |

Reitings 9169
stellaglmr Neaizmirsti, ka paaru draudziiba balstaas arii uz savstarpeeju patiku. Diez vai tev pashai patiktu, ja tevi viirs ik nedeelju nostaadiitu izveeles priekshaa starp kopeeju izklaidi ar cilveeku, kas tev riebjaas un starp palikshanu vienai maajaas. Es personiigi taadaa gadiijumaa saceltu traci, ja man buutu tikai taas 2 opcijas pieejamas.
02.10.2013 00:31 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ar labu viirieti sieviete parasti atbriivojaas no kompleksiem, nevis iedziivojaas taados, ka pat no maajas neiet aaraa. +
02.10.2013 00:32 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Ar labu viirieti sieviete parasti atbriivojaas no kompleksiem, nevis iedziivojaas taados, ka pat no maajas neiet aaraa. Man praataa ienaaca doma, ka varbuut tas draugs visu laiku liek autori sievai par piemeeru, taapeec vinja negrib ne redzeet vinju ne arii veelaas, lai viirietis ietu pie autores ciemaa un tad maajaas atkal staastiitu, cik autore ir forsha. Vai arii pavisam vienkaarshi - tai sievai autore nepatiik. Taa gadaas, pilniigi bez iemesla. Vienkaarshi paaraak dazaadi cilveeki.

+
02.10.2013 00:40 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
manuprāt, viņa domā,ka Tu viņas vīram esi iepatikusies.

no viņas viedokļa viss ir tā- atkal viņš brauc ar viņiem kopā pavadīt laiku, atkal tur būs tā skaistā,slaidā sieviete. kāpēc gan viņš nevar palikt ar mani kopā mājās un pavadīt laiku. varbūt viņa arī vēlas pavadīt ar viņu laiku ārpus mājām, taču ne kopā ar cilvēkiem,kuri viņu jau tā tracina un pret kuriem ir sevi noskaņojusi. Tev būtu patika pavadīt laiku kopā ar sievieti,kura nepatīk, par kuru ir aizdomas,ka viņa flirtē ar Tavu vīrieti?

protams,ka viņa psiho,jo nevēlas,lai vīrs brauc pavadīt laiku pie Jums. viņai nepatīk,ka ar Jums viņš vēlas pavadīt kopā laiku vairāk nekā ar viņu..ja vēl paķer bērnu līdzi..vīrs aizbrauc, bērnu parauj līdzi. kā viņai jāreaģē būtu?

ja vēlies ,lai viņu ģimene paliktu kopā,tad uz kādu laiku neplānojiet kopīgus pasākumus, nesatiecies,lai viņa nomierinās..te izskatās ,ka vienīgā izeja,lai ģimene saglabātos ir Tava pazušana no tās
02.10.2013 00:41 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Autore izskatas ka grib lai viņi pašķiras.
02.10.2013 00:45 |

10 gadi
Reitings 3922
Krista - piekrītu, ka nav patīkami pavadīt laiku ar cilvēkiem, kuri nav simpātiski. Tomēr šādos gadījumos pāris meklē kompromisus, meklē citus pārus. Šeit sieviete ir kategoriski pret jebkādu sabiedrisku aktivitāti, pēc komentāriem spriežot - pret jebkuru sabiedrību vispār. Šī sieviete dzīvo savu kompleksu varā un pie tā nav vainīgs nedz vīrietis, nedz draugi - neviens. Viņai tuvie norāda uz svaru, kurš var apdraudēt veselību - nevis uz to kā fizisku nepilnību - viņa paziņo - es rīšu kūkas, kamēr vien Tu sportosi. Viņa ir dziļi iekšēji nestabila un šāds paziņojums liecina par spēcīgu aizragrefleksu. Šie cilvēki nespēj atzīt sev, ka viņiem ir problēmas. Tā nav norma nevienai dzīvai radībai. Apkārtējo prieks viņai liek justies slikti, tādēļ rodas norobežošanās no sabiedrības kā tādas. Un ja šiem cilvēkiem ir kāds blakus - attiecīgajā situācijā - otrā pusīte. Arī šim cilvēkam tiek liegta komunikācija ar apkārtejiem. Jo ja viņi nav laimīgi, nevienam nav tiesību smieties. Tāš ir dziļas emocionālas sāpes, kuras ir iespējams pārdzīvot pie noteikuma, ka ir vēlme. Ir jāapzinās, ka šai sievietei ir dziļas problēmas - viņas psihe ir smalkiem diegiem veidota un to nav iespējams apiet ar izrunāšanos. Tam ir nepieciešama ārkārtīgi delikāta pieeja, lai viņa panāktu to pus soli pretī. Viņa ir gatava uz visu, lai nebūtu sev jāatzīst, ka viņa spēj būt laimīga. Ir vieglāk nomētāt visus sev apkārt ar akmņiem un nozākāt sēžot sava čaulā, nekā cīnīties ar iekšējo tumsu. Šeit vietā ir teiciens - ļaunākais ienaidnieks sev, esam katrs mēs pats.

P.S. Šiet var ļoti ilgstoši skaidrot kā tas viss notiek, sākas un turpināš - ieilgst un apaug ar šūnām.
02.10.2013 00:48 |

10 gadi
Reitings 3922
Viņai tuvie norāda uz svaru, kurš var apdraudēt veselību - nevis uz to kā fizisku nepilnību - viņa paziņo - es rīšu kūkas, kamēr vien Tu sportosi.

Šis ir tikai piemērs, jo līzīgu apliecinājumu komentāros netrūkst - vienkārši pirmais, kuru atminējos.
02.10.2013 00:49 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Laikam nekad nesapratīšu tos vīriešus/ sievietes, kas katru brīvu brīdi vēlas pavadīt kopā ar draugiem nevis ar ģimeni. Precējies taču tas vīrietis ir ar savu sievu nevis ar saviem draugiem. Ir labi, ka ir draugi, bet pirmajā vietā viņam būtu jābūt sievai un tikai pēc tam draugiem. Un tā sūdzēšanās par sievu arī daudz ko pasaka par to vīrieti.
02.10.2013 00:50 |

Reitings 9169
Turklaat sievieteem piemiit intuiicija. Visticamaak taa sieva nojaush, ka juus autore ar vinjas viiru vinju aprunaa un kur vinja tiek nostaadiita visu laiku sliktaakajaa gaismaa. Es gan taadaa gadiijumaa viiriskji pati izmestu aatri vien aaraa, nav ko iet un mazgaat gjimenes velju pie citiem un veel peec tam gribeet, lai sieva miilji runaajaas ar tiem, ar kuriem viirs vinjai kaulinjus paarmazgaa. Ja shitaa ir gadiem bijis, ka vinjsh vinju apklacho, bet neskjiraas, tad nebriinos, ka abi ir nonaakushi pie shaadas situaacijas. Gan vinjai, gan vinjam nav gribasspeeka neko mainiit, taapeec vinjsh iid paareejiem, bet vinja uzaudzeeja biezaaku aadu t.i. taukus shai gadiijumaa un taisa histeerijas, jo vinji abi nav apmierinaati ar savu dziivi.
02.10.2013 00:53 |

10 gadi
Reitings 3922
Ja shitaa ir gadiem bijis, ka vinjsh vinju apklacho, bet neskjiraas, tad nebriinos, ka abi ir nonaakushi pie shaadas situaacijas

Sakne šai situācijai ir pilnīgi citur - pieļauju, ka tas ir agro attiecību sākumā, iespējams, pie grūtniecības iestāšanās. Tomēr, tas ir tikai pieņēmums, jo sīkāk neko nezinu - katrā ziņā draudzība šeit nav īstais iemesls. Agresija un nepatika ir naida izpausme, dusmas nekad nav vienas, tās motivē un kurbulē.
02.10.2013 00:57 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
stellaglmr , Tu esi ļoti gudra sieviete. Ar prieku lasīju Tavus komentārus, tik daudz patiesības.

Esmu nolēmusi distancēties no šī pāra, kamēr viņš pieņems lēmumu, kuru atbalstīšu jebkurā gadījumā, lai kāds tas būtu. Starpība vien tajā, ka viens no lēmumiem pilnīgi izslēdz jebkādu draudzības turpinājumu nākotnē. Būs labi tā, kā viņš izlems.
02.10.2013 08:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits