Kā un vai atbalstīt viņa lēmumu?

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Nekad nebiju domājusi, ka nāksies veidot šādu diskusiju..
Mums ar vīru ir ļoti labs ģimenes draugs, kuram arī ir sava ģimene- sieviete, ar kuru mums ir tādas pavēsas attiecības, lai gan ļoti bieži kopā pavadām laiku (viņi nav precējušies) un meitiņa , 9 gadi...
Viņi piektdien sastrīdējās, jo viņš gribēja ar mums braukt ballēties, aicināja viņu līdzi un viņa negribēja. Viņam ir apnicis, jo šī sieviete nekad negrib iet ārpus mājas savu kompleksu dēļ. Kad pateica, ka brauks viens, sākās psihošana, trauku plēšana , viņš paņēma bērnu un visi kopā aizbraucām vakarā paspēlēt boulingu, kamēr viņa palika mājās psihojot. Sestdien viņš nespēja paciest viņas ārdīšanos, viņa mantu lidināšanu ārā no piektā stāva utt, tāpēc paņēma bērnu atbrauca pie mums un mēs visu dienu pavadījām kopā.
Viņš beidzot ir nolēmis šķirties. Jau sen to ir gribējis.
Jautājums- vai un kā atbalstīt viņa lēmumu? Viņš visu laiku krata man sirdi, jo uzskata mani par savu labāko draugu... Ir skaidrs, ka viņš ar šo sievieti negrib palikt kopā, šķiršanās būtu labākais risinājums, bet ir bērns, kas ļoti mīl abus vecākus. Sieviete visā vaino mani, jo viņam ir svarīgāk atbraukt pie mums, nekā palikt ar viņu, jo viņa neko negrib darīt.

Laikam jāmācās noformulēt savas domas īsāk un saprotamāk :) Bet ceru, ka palīdzēsiet ar savu viedokli..
01.10.2013 09:46 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nu jā, bet tad kkas ir jādara. vīrietis arī nevar sēdēt un tikai žēlot viņu, jo reāli jau situācija tad nemainīsies. reizēm vajag tādu kā spērienu pa pakaļu, lai cilvēki beidz sevi žēlot par to, ka viņi ir resni. es šeit nerunāju, ja cilvēks tāds ir kļuvis veselības problēmu dēļ, bet slinkuma dēļ. nav zināms, kāpēc tā drauga draudzene pieņēmās svarā, bet nu var saprast draugu jebkurā gadījumā, ka, ja sākumā viņa bija tievāka, bet tagad jau ilgu laiku ar milzu svaru. arī, ja tā nav mūsu vaina, ne visi ir tik stipri un spēj sadzīvot ar šī otra cilvēka "trūkumu". tāpēc jau ir tā dzīve neparedzama un kko no tā jūs iegūsiet visi.
01.10.2013 13:53 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Feline, tas draugs sūdzās par viņas svaru? Kādas piezīmes vai kā par to? Vai arī viņam patīk viņa tāda un nepatīk tikai histērijas?
01.10.2013 13:57 |

Reitings 4320
Un ja pati Feline ir tāda, kā profila bildē, tad nav brīnums, ka tai meitenei kompleksi, ka esi viņa labākā draudzene :D
01.10.2013 13:58 |

Reitings 1416
Mēs esam ar viņu runājuši par svaru, viņš viņai ir teicis, lai sāk kaut ko darīt, bet tad ir teksti par to, ka viņa pārāk sevi ciena, lai viņa dēļ mainītos, ka neviens ar mietu viņu neaizdzīs uz zāli, ka viņa, kamēr viņš trenējas, turpinās stumt kūkas utt.
Vīrietis par viņas svaru satraucas tāpēc, ka baidās par viņas veselību.
01.10.2013 14:05 |

Reitings 4320
Nu bet viņš viņu vispār mīl?

Un Feline neatbildēji, vai pati esi tāda kā bildē ar perfektu augumu?
01.10.2013 14:08 |

Reitings 1416
Kampanella, gribu tāda būt, kādreiz tāda būšu :D
01.10.2013 14:10 |

Reitings 1493
Vispār, palasot komentārus, mazliet deja vu diskusijai "attieksme vienam pret otru..."
Tur visas metāmies pelt sievu, ka viņa atstājusi vīru novārtā, tāpēc viņš dodas tusēt (bet tur patiešām - tusēt, pat ar nakšņošanu pie draugiem, došanos ar beibēm baseinā).
Savukārt šeit, ne jau 100%īgi, bet daļa tā kā sliecas nostāties šīs sievietes pusē, kas PATI NEVĒLAS dzīvē kaut ko mainīt, t.i., ne sportot, ne kopīgi atpūsties, ne, kā saprotu, īsti iekļauties kopīgajā draugu kompānijā.

Nu nevar tā, beidziet! Protams, noteikti arī vīram ir savas kļūdas, bet nu ar tādu attieksmi pret vīrieti, es nebrīnos, ka viņš meklē mierinājumu pie saviem draugiem. Un kāda starpība, ka viens no šiem draugiem ir precēta!!! sieviete (kurai blakus vienmēr ir arī vīrs - ja par to sieviete var stresot un pārmest, domāju gan, kaut kas nav kārtībā ar nerviem un pašcieņu :D )
Nesmuki jau aprunāt, bet neesam jau dzirdējušas kāda bijusi tā secība - vai nemitīgi pie pirmajām problēmām tiešām skrēja visu vnk atstāstīt Feline, vai varbūt problēmas ir krājušās, viņš nav ar tām ticis galā, tāpēc tagad to visu stāsta, lai no malas saklausītu padomu un nostiprinātu savu viedokli par šķiršanos...
01.10.2013 14:19 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Nu, piedodiet, es arī negribētu visu laiku pavadīt kopā ar cilvēkiem, kas personīgi man nav tuvi, nav nekādas super attiecības ar tiem cilvēkiem, un viņu kompānijā es jūtos sveša, un tā vīrieša draudzene varētu būt tieši tādā situācijā. Ok, jā, histēriķe, un tomēr es uzskatu, ka varbūt viņai jau nereāli pieriebies ar jums pavadīt laiku. Bet, nu, es nezinu.

Un par to visa stāstīšanu tev - ja man vecis gribētu tik smalki aprunāt mūsu attiecības, tad lai vismaz dara to ar čali, jo es reāli justos neērti kompānijā, kur vēl kāda sieviete būtu baigi tuva manam vīrietim un vēl pie tam zinātu visus manus mīnusus. , ko es vakar izdarīju vai neizdarīju, kur nolažoju, kur sabļāvu utt. Fuj
01.10.2013 14:28 |

Reitings 1416
Cupcake, bet ir jāciena tas, ka otrai pusītei ir savi draugi! Ja nevēlies ar viņiem pavadīt kopā laiku, nepavadi, bet neliedz to tāpēc darīt otram cilvēkam un tāpēc vien negāz sekciju! :D Labi, tas tāds offtopics bišķiņ
01.10.2013 14:52 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
nelasiju te visus komentārus 8 lapu garumā, bet pēc pieredzes varu teikt, ka vecāki kas paliek kopā tikai dēļ bērna, var tam bērnam nodarīt daudz vairāk ļauna tādā veidā, nekā izšķiroties un sākt katrs dzīvot savu normālu dzīvi.
01.10.2013 14:56 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Es saprotu, bet jūs abi iespējams esat vienīgie, ar ko tiek pavadīts laiks kopā. Ko tad visu laiku sēdēt priecīgai mājās, kamēr vīrietis ar jums laiku pavada? Protams, nezinu, kā tur dzīvē ir, bet var saprast arī drauga meiteni.
01.10.2013 15:20 |

Reitings 1416
Cupcake, mēs neesam vienīgie, ar ko tiek pavadīts laiks kopā.
01.10.2013 15:40 |

Reitings 369
Ja tā sieviete tiešām ir tāda, kādu tu viņu apraksti, tad loģiski, ka vecis no tādas bēgs - slinka nūģe, kas mūžīgi par kaut ko čīkst, nekas nav labi, respektīvi - mūžam neapmierināta ar sevi un savu dzīvi. Kuram gan tāds cilvēks var šķist simpātisks? Es tavā vietā tikai uzklausītu, ne vienmēr ir vajadzīgs kaut ko teikt, lai otru atbalstītu. Pietiek ka ir kāds, kas tevi dzird. Reāli, tu neko arī izdarīt nevari, tikai viņi paši var atrisināt šo situāciju...cerams ka tā sieviete atjēgsies un sāks dzīvot, nevis gaudot cik viss ir slikti.
01.10.2013 18:53 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Palasot komenmtārus, jo situācija mani tiešām ieinteresēja, secinu - tā sieviete varētu būt arī slepkava, tāpat pie visa vainīga būtu Feline.
Viss pamatā balstās faktā, ka tikai retā šajā forumā tic, ka draudzība neveidojas pamatojoties uz dzimumu. Rodas iespaids - šeit puse komentētāju ir greizsirdīgas kopā ar to sievieti un tad visu var attaisnot, visu. Kā gan vispār tas krāns iedomājas veidot starp ģimenēm draudzīgas attiecības, ja otrā ģimenē arī ir sieviete?! Cūka, pilnīgs... Gan tas, kuram ir tā otra, gan tas ar veselīgu izpratni par draudzīgām pāru attiecībām...

Par situāciju - arī uzskatu, ka labāk būtu vienkārši uzklausīt un īpaši neizplūst visādos "par/pret" šķiršanos - mudini vīrieti pieņemt lēmumu balstoties uz viņa izjūtām un to kā labāk būtu bērnam.
01.10.2013 22:13 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu tā nu gluži nav.
02.10.2013 00:02 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Izlasoju tikai temas pieteikumu un vel dazus nakamos temas autores komentarus, negribu lai man sajauc domas. Ja es ko palidusi garam, sorry.
Sieva visticamak doma, ka tu esi ja ne viira milaka, tad simpatijas noteikti ir, tadel ta streso.

Par parejo, neiesaki ne skirties, ne palikt kopaa, ta nav tava darishana, visam ko saki jabut tomer neitralam.
02.10.2013 00:07 |

Reitings 7682
Piebilde, man tracina cilveki kuri stasta savas gimenes problemas draugiem, loti riebigi. Un iedomajies, paaris salabst, esat kada gimeniska pasedesana un visi citi peeta to sievu, un varbut iesmaida, atceroties vira stastito. ja virs sievai pieglauzas, varbut pielien utt.
02.10.2013 00:10 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
var jau racionalizēt un argumentēt līdz pēdējām, bet, kad sieviete nonāk situācijā, ka vīrietim uzticības persona ir cita sieviete, tad emocijas ir pāri visam. tas tā, atbilde uz stellaglmr komentāru.
02.10.2013 00:12 |

Reitings 7682
Lasu talak un man skiet, ka autorei vispar uz laiku japazud no vinju dzives jo sieva ir greizsirdiga un kompelksi radusies tieshi sevis un shis temas autores salidzinasanas del. Nebrinos, ka viirs kadreiz izmetis kaadu frazi - redz kaa vinja var, kapec tu nevari...

Es isteniba to sievu pat saprotu. Es ar psihotu ja mans virietis par katru problemu ietu sudzeties gimenes draugiem lai cik vinji tuvi nebutu.
02.10.2013 00:15 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
p.s. reizēm rodas sajūta, ka tie īpaši racionālie un argumentētie komentāri ir krietni atrauti no realitātes, vai tiešām ir sievietes, kuras nav tik emocionālas? :)
02.10.2013 00:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits