Sveikas! :)
Vai kāda ir pasūtījusi no šīs lapas UGG zābakus?? http://www.uggsbootsclearance2013.net/
Kāds ir šipings no šīs mājas lapas??Un vai viņi vispār sūta uz LV?? :D mēģināju izpētīt pati, bet kaut kā nesapratu.. :D
Manuprāt,šie zābaki ļoti deformē kāju. Esmu tik daudzām meitenēm redzējusi,ka zābaks nav taisns,bet tā zole jau nodragājusies un ejot uz iekšu ieliecas. Izskatās tiešām ne pārāk smuki...
Man tie atkal liekas ļoti silti un mīļi zābaciņi :) . Ne jau vienmēr ir jāizskatās ultra seksīgi! Kaut gan ja sievietei piemīt seksuāls starojums, tad tāds tas būs pat ugg zābakos vai pidžāmā!
Dominā un GC ir veikals The Shoes Store kurā var iegādāties UGG zābakus, tikai cits brends, ne EMU. Par tīri normālām cenām. Tāpat arī Stockmann ir UGG zābaki un vēl viens brends kuram ir uz pusi zemāka cena.
Man jau kadu laiku gribas iegadaties ugg zabakus,vienigi negribu tadu naudu maksat par neipasi glitiem un pie visa piestavosiem zabakiem.Varbut varat padalities kur var nopirkt lidzigus,kvalitativus zabakus, bez brenda?
Ja nostaigājas zole, tas nenozīmē, ka tieši tie UGGi deformē kāju. Ir tāda štelle kā pārpronācija, kas var būt izveidojusies jau no bērnības. Un, starpcitu, ļoti lielai daļai cilvēku tieši ir pārponācija, ka pēdas veļās uz iekšu.
Murrra.
Tas atiecas uz nekvalitatīviem UGG veida zābakiem vai pakaļdarinājumiem. Man ir gan UGG, gan EMU velku jau vairākus gadus, nevienam nekas nav deformējies. Pat braudienus no kala ar padirseni un srauju bremzēšamu iztur un kājas vienmēr siltas.