Manejais saka, Zakji, kur ir tas te? - Prasu kas? - Nu tas te!!!
Ja virtuve kaut kas nav acu prieksa, tad tas neeksiste.
Ja ledusskapi kko nevar atrast, ta uzreiz nav ko est.
Auglu traucina var aboli un greipfruti nostavet menesi, bet ja atnes vinam sagrieztus uz skivisa, tad izradas, ka tie ir vina milakie augli un vins tos varetu est katru dienu.
Tapat manejam visam jabut pa pariem, pa krasam - piem virtuve uzradas viena kruze, ko man uzdavinaja, tad nu vina uzreiz tika izbraketa, jo neiederas interjera.
Nesen uzrakstiju sarakstu ko vajag no tirgus. Saraksts esot izdzesies, bet vins paspeja ielukoties, tad tu iepirkas pec ta, ko atcerejas. Tadus brinumus man sanesa :D Prasiju brokoli, sis atved ledus salatu galvinu. Es saku, sito es neprasiju. Vins ta noskatas uz manim, es prasu vai tu vispar zini, ko tu nopirki? Vins ta minot saka - kapostgalva??? Es biju liika, prasu, ko tad tu perc, ja pat nezini, kas tas ir. Vinam likas, ka to esmu prasijusi un vins jau gribeja ka labak.
Aj, viriesi un shopings tas ir kaut kas!
Un loti mili liekas, kad vins dejo uz dzied un runa dazados akcentos, akstas un kko telo. Vienmer smaidu. Vel man patik, ja vins ko smiekligu uzvelk veikala vai majas, it seviski ja tas ir manas drebes.