Kurai no Cosmo dalībniecēm Tu gribētu līdzināties?

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Kāpēc? :)
30.09.2013 12:58 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Gluži līdzināties varbūt ne, taču pamācīties gan vienmēr var no cosmo vīriešiem (protams, tiem, kuri kvalificējas "vīrieša" apzīmējumam).
01.10.2013 09:44 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Kubiete

Lūdzu pamato ar faktiem, nevis kārtējo reizi izdoma pasakas.Diskusiajs un manus citatus studijā. Tu ka vienmer tukši ļerksti , un šaize tāda ka tev nesanak

Vārds ļerksti jau vien ir kaitinošs un vecmodīgs :D :D :D

Anda

Secināju tu esi bēŗns ar nenormālu psihi. Nu tā skatoties ka cosmo uzvedies

Nu, bet protams, par kādu ko labu pateikt vienmēr ir slikti :D :D :D
01.10.2013 11:02 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Mana simpātiju balva pieder karinjo. Harmoniska, ar man tuvu dzīves redzējumu, māmiņa :)
01.10.2013 12:14 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Paldies, Morgan! Simpātiju balvas pieņemu Beļģu šokolādes formātā! :D Antipātiju balvas arī! :D
01.10.2013 15:33 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es gan konkrētus nikus negribu saukt,kas man patīk un kas man nepatīk. Man daudzas patīk, tad ir tās,kas ir neitrālas priekš manis un ir tikai dažas,kas man nevis nepatīk, bet.. es pat nezinu. Tās,kas publiski mani apvaino, aprej un izsaka negatīvas piezīmes.
Man nav tā,ka kāds baigi nepatīk, pat mani pāridarītāji :D
Vienkārši nav vēlmes kontaktēties ar tiem cilvēkiem. Nevaru jau visiem izpatikt un vienmēr kādam kaut kas nebūs labi.
01.10.2013 15:37 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vārds ļerksti jau vien ir kaitinošs un vecmodīgs
Jā tas man no laukiem pielipis, tāpat ka normāla drēbīte( tipa pipec) un vēl visādi sviestaini teicieni. Tā ka tas it neko nepierāda:D
01.10.2013 15:39 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Līdzināties noteikt nevienai, bet ļoti simpatizē un vienmēr izlasu emanueles komentārus. Ļoti jauka sieviete.
01.10.2013 19:45 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Shobriid man liekas, ka simpaatiju balvu vareetu iedot kristai. Vienkaarshi taapeec, ka liek man biezji vien iesmieties ar saviem traapiigajiem komentaariem.
02.10.2013 01:00 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Ievēroju daudzas komentētājas, vienkārši - aktīvākās, bet nav nevienas tādas, ar ko manas domas sakristu vairrākkārtēji (ja vien nav līdzīgi, vai tādi paši temati), vai arī, kurām es gribētu domāt līdzīgi, vai diži kaut ko mācīties un iedvesmoties.
Diemžēl, ir iegājies tā, ka man patīk padiskutēt, es varu uzklausīt, varbūt ''izlobīt'' sev kaut ko noderīgu, bet lielākoties - vienmēr palieku pie savas nostājas un to ir ļoti grūti mainīt...

un jau vienreiz manis uzdotais jautājums, kurš patiesībā pēdējā laikā liek aizdomāties aizvien vairāk - kādi un cik daudz būtu komentāru, diskusiju, ja internets nebūtu anonīma vide (vismaz šobrīd, kad pastāv iespēja no citām meitenēm slēpties aiz izdomātiem nikneimiem un bildēm)?
02.10.2013 01:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
No lielaakaas daljas meitenju/sievieshu ir ko pamaaciities. Ja panjemtu visas kopaa, vareetu uztaisiit ideaalo cosmo sievieti - skaistu, gudru, veiksmiigu, miilju, labu saimnieci, gaadiigu maati utt.
02.10.2013 01:25 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
kādi un cik daudz būtu komentāru, diskusiju, ja internets nebūtu anonīma vide (vismaz šobrīd, kad pastāv iespēja no citām meitenēm slēpties aiz izdomātiem nikneimiem un bildēm)?

Es arī bieži par to domāju. Gan jau būtu vairāk tādu vispārīgu tēmu, mazāk intīmas lietas un draudzenes, otras pusītes aiz muguras aprunātas. Bet - rupjības paliktu un arī pa kādam troļļveidīgajam būtu. Palasot kaut vai dr.lv neanonīmās diskusijas, arī tur reizēm iet karsti un intīmā dzīve uz visām pusēm tiek izķidāta.
02.10.2013 01:26 |

Reitings 2797
Nu tas jau vairāk tādās konkrētās grupās, kur arī nolasās tādi interesanti cilvēki... Rupjība un klajš idiotisms man vispār nav saprotams... Bieži vien traucē arī gramatika, ne tik daudz tās garumzīmes, jo tās arī var nebūt, bet komati un punkti ir uz visām klaviatūrām.
Vienmēr smiekli ir nākuši par vienu sievieti no mamammuntētiem, kurai ir tik uzbāzīgi un slimīgi komentāri... Nekad dzīvē, nekur citur nav sanācis sastapt tik ļoti tukšu cilvēku.
02.10.2013 01:32 |

Reitings 7743
Piekrītu. Ja cilvēkam galīgi nav intereses par kādu tēmu, tad jau nelīdīs un vispār tādas diskusijas vaļā nevērs, ja jau visi apvienojas vienā grupā, tad jau tiešām kaut kam vienojošam tur jābūt. Bet daži cilvēki tādi vienkārši ir - idioti, pie tam - rupji, tādiem galīgi nav jēgas kaut ko teikt.
komati un punkti ir uz visām klaviatūrām.
Ir jau ir, bet ne visām ir iemācīts ar tādiem zvēriem rīkoties. :D
Zini, palasi cālī kādu diskusiju, pat cosmo lielākās kašķu diskusijas liksies kā medus maize.
02.10.2013 01:39 |

Reitings 2797
Esmu dzirdējusi par cāli, bet neesmu vēl tur iegriezusies. Laikam vajadzētu paskatīties, par ko tad tā visi runā... :D

Ak Dievs, un kā mani kaitina smaidiņi nevietā. Pat vienkāršās sarakstēs. Aiz katra teikuma :D ir kaut kas tik šausmīgi kaitinošs. Liekas, ka cilvēks to tik dara, kā otrā galā rēc kā idiots.
02.10.2013 01:46 |

Reitings 7743
Nē nu, gadās arī normālas tēmas un komentāri, bet, lielākoties, apbrīnoju, ka tādi cilvēki pa zemi staigā. :D Tādu žulti lej, apvaino, gandrīz vai neārstējamas diagnozes virtuāli uzstāda, ārsti neko nezinot, nemākot, bet pašas tajā visā runā pilnīgi aplamas lietas. Saprot visu pa savam, brr. Cik esmu lasījusi - briesmīgi, vairs savu degunu neriskēju tur bāzt, ļoti reti kāda sakarīga diskusija, cik nu tur esmu bijusi.
Man patīk daudz smaidiņu likt, automātiski jau iegājies. :D
02.10.2013 02:00 |

Reitings 2797
Nu tas bija domāts no sērijas Čau :D kā iet?:D normāli, ja?:Dman arī.:D ko dari?:D tu dusmojies, ka raksti bez :D?:D
02.10.2013 02:11 |

Reitings 7743
Nu labi, tik traki ar mani vēl nav. :D Bet, ja cilvēks, kurš vienmēr raksta ar simts smaidiņiem pāris teikumos, atraksta bez smaidiņiem, liekas, ka tiešām pasaules gals pienācis un viņš par to pirmais uzzinājis, tāpēc tik drūms. :D
02.10.2013 02:18 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
kādi un cik daudz būtu komentāru, diskusiju, ja internets nebūtu anonīma vide (vismaz šobrīd, kad pastāv iespēja no citām meitenēm slēpties aiz izdomātiem nikneimiem un bildēm)?

Būtu daudz savādāk. Daļa no šeit esošajām meitenēm šeit nebūtu, jo kaunētos, ka kāds uzzinās, ko viņas runājušas. Daļa uzvestos savādāk - vairāk piedomātu pie tā, ko un kādās tēmās raksta. Daļa joprojām uzvestos tāpat kā tagad - tās, kurām nekas nav slēpjams, kā arī tās, kuras vienkārši neapjēdz, ka būtu labāk, ja citi nezinātu, kādas viņas ir. Joprojām pa kādam trollim, pa kādai muļķei, kas ar sevi lepojas.
Internets jau tā pati sabiedrība vien ir. To veido cilvēki. Tāpat kā dzīvē, arī internetā ir dažādi cilvēki. Atšķirība tā, ka internetā jebkurš var būt, kas vien vēlas. Tu vari būt Tu pati, ar savām ikdienas lietām, nedienām un mazajām uzvarām, bet vari sev radīt kādu tēlu un mēģināt citus pārliecināt, ka tiešām esi tāda, par kādu izliecies. Tas var izdoties un var neizdoties.
Bet šeit jau to tāpat redz - kura atnākusi vienkārši aprunāties, dalīties domās un smelties kādu ideju, kura šeit ir, lai vienkārši izrādītos ar savu (izdomāto) veiksmesstāstu, bet kura mēģina kompensēt to, kas dzīvē nav izdevies ar mēģinājumu tēlot labāku, nekā viņa ir. Tas pats, kas dzīvē, tikai aiz izdomātiem vārdiem. Tikai tie izdomātie vārdi un aizlienētās bildes nekādi nespēj nomaskēt personību. Kurai tas patiks, kurai ne, bet arī šeit, internetā mēs esam tādas, kādas esam. Lai cik ļoti necenstos to slēpt.
Tas nav tikai šajā portālā, tas ir visur, kur ir iespēja kaut ko komentēt, par kaut ko diskutēt. Ir skumji skatīties, kā cilvēki izrāda savu tukšumu, bezjēdzīgo naidu un ilgi kāroto pārākuma sajūtu, kuru atļaujas izpaust tikai tāpēc, ka zin, ka nedz kaimiņš, nedz radi, nedz arī draugi nekad neuzzinās, kurš tad ir bijis kārtējā aizvainojošā, pazemojošā un naidpilnā teksta autors.

Man šorīt kaut kāds pārdomu rīts, laikam tāpēc tik gari sanāca...
02.10.2013 06:12 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Šiet ir tikai viena cosmo persona, kuru apbrīnoju par to, ka viņa šeit ir populāra, zinoša un aktīvi iesaistās diskusijās, taču tajā pašā laikā es par viņu nezinu pilnīgi neko. Tā ir liela māka, manuprāt, vispār neizlikt savu privāto dzīvi un tajā pašā brīdi radīt sajūtu, ka viņa ir laba draudzene. :)
02.10.2013 08:36 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Par anonimitāti runājot, vismaz cosmo tās sen jau nav. Jā, man nav ne jausmas, kas ir Epifānija, Marchixa vai Alexxa, bet ir ļoti daudzas meitenes, kuras bildēs redzētas+vārdi/uzvārdi zināmi. Šeit gan divas savas skolas laiku paziņas esmu pamanījusi, gan arī kolēģes, kas īsti neslēpjas. Arī tad, kad pati rakstu komentāru, apzinos, ka daļa meiteņu jau sen kā ir izpētījušas profilus, galerijas, u.c. sīkas detaļas, tāpēc neuztveru šo kā vietu, kur būtu anonīma vide. Jauniņās neviens nepamana/nepazīst, bet cosmo "vecās" dalībnieces jau sen kā anonimitāti zaudējušas.
02.10.2013 09:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits