Ķeizarīši

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Sveikas!
Kaut kad divas nedēļas atpakaļ lasīju Ievā tādu interesantu faktu par bērniem,kuri nākuši pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību. Respektīvi - ķeizarīši ir daudz nepatstāvīgāki, pakļāvīgāki vecākiem un dzīvē viņiem grūtāk izsisties kā tiem, kas ir dzimuši parastā ceļā. Un tad es gribēju pajautāt jums - vai jūs tam arī ticat un esat ievērojušas,ka tā tiešām arī būtu?
Ieinteresēja,kā tur īsti ir ar tiem ķeizarīšiem,jo man ar ir pateikts,ka dēļ veselības problēmām es tikai ar ķeizargriezienu varu... :)
29.09.2013 21:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Lol. Varbuut man arii vajadzeetu saakt piipeet zaljo, tad piipeeshanas laikaa izgudrotos murgus sarakstiit uz papiira un nosuutiit kaada zjurnaala redakcijai. Varbuut normaalu naudu pat nopelniitu. :D
29.09.2013 23:33 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Man ir pazīstami brālis un māsa, abi ķeizarbērni, abi vienu vecāku bērni, 3 gadu starpība. Brālis - lupata, dzīvo pie vecākiem, nemācās, strādā gadījuma darbus, reāli nekādas mērķtiecības. Māsa - palielas organizācijas vadītāja, veiksmīgi precējusies, savos divdesmit plus nopelnījusi pusi no divistabu dzīvokļa (otra puse kredītā), mašīnu un tā tālāk. Tas jau vien apgāž visu šī stereotipa loģiku.

TOMĒR... Bērniem, lai cik tas arī sāpīgi un nepatīkami nebūtu, vislabāk ir dzimt dabīgā ceļā to iemeslu dēļ, kuru jau te minēja. Ļoti žēl, ka nevaru atcerēties, kā sauca to materiālu, bet man vidusskolā bija ļoti gudra bioloģijas skolotāja, kas internetā bija atradusi aprakstu par to, ko mazulim iemāca dabīgas dzemdības. Viena no lietām bija, kā vēl tagad atceros, ka no katras bezizejas ir izeja.
29.09.2013 23:42 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Man puika nāca pasaulēar ķeizardriezienu/
2.5 gadi. bērnu dārzs:
ir atīstītāks par citiem grupas biedriem, jau kādu laiku iederās trisgadnieku un lielāku bērnu grupā ( netiek pārcelts, jo lielie protams abižos ) + ir savas grupiņas līderis un meiteņu pavedinātājs uz nedarbiem :D
29.09.2013 23:51 |

Reitings 9169
Es gan gribeetu oponeet viedokli par to bezizeju. To, kas ir izeja vai bezizeja, beerns saak aptvert krietni vien veelaak. Ziidainja koncepts par pasauli balstaas uz "viss, ko nespeeju ieraudziit, nemaz neeksistee". Jaundzimushais nemaz nespeej aptvert taadu abstraktu domu par izeju no bezizejas, kur nu veel iemaaciities kaut kaadu dziives maaciibu stundu. Peedeejaa laikaa ir ljoti ienaacis modee pieliidzinaat ziidainja un pat embrija domaashanu un uztveri pieaugusham, attiistiitam cilveekam, kas man kaa skeptiski noskanjotam cilveekam, kuram nav svesha pedagogija, psihologija un fiziologija, liekaas briizjiem smiekliiga. Bet nu cilveekiem ir kaut kaa taa naudinja jaanopelna. Ja nebuutu taadu ideju, tad arii daudzaas gudraas beernu attiistiibas speciaalistes vareetu rakt kartupeljus vai adiit zekjiites paardoshanai.
29.09.2013 23:51 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Krista, tur tas nebija tā pasniegts, kā tu to tagad skaidroji, es vienkārši atstāstīju saviem vārdiem. Tas bija daudz komplicētāk. Un ne jau tā, kā, piemēram, smaidīt vai runāt iemācās, bet kaut kādā prāta līmenī jebkuram cilvēkam ir tā tieksme meklēt to izeju vai nosauc to kā gribi. Man grūti paskaidrot, pameklēšu to materiālu, moš man e-pastā ir, te domāju daudzām būtu interesanti to palasīt.
29.09.2013 23:55 |

Reitings 10509
Vienīgā ieta ko zinu par ķeizarīšiem ir tas, ka viņiem ir vājāka imunitāte, viegli saķer visādus vīrusus./i]
nekā.
viss ir atkarīgs no gēniem, ko māminā ir ēdusi visas dzīvēs laikā un ko ēda grītniecības laikā + apkārtējā vide.
protams bērni mēdz slimot, itsevišķi, kad sāk iet b.d.
29.09.2013 23:56 |

Reitings 10509
uj un protams tēvs :D :D :D
galvenais ko tēvs ēda sievas grūtniecības laikā:D
30.09.2013 00:00 |

Reitings 9169
Man grūti paskaidrot, pameklēšu to materiālu, moš man e-pastā ir, te domāju daudzām būtu interesanti to palasīt.

Tas buutu forshi.
30.09.2013 00:06 |

Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
Noteikti , ka dała taisnības tur ir. ja viss būtu tik skaisti un viegli, un vienkārši , tad jau visas dzemdētu ar keizargrieziena palidzibu.. Bet pasas redzat, kādi bērni tagad paliek. Un kāpēc tad iesaka dzemdēt pašām ? Jo piedzimšanai un nāvei ir vairākas stadijas , kam jāiet cauri . Varbūt jāpaskatās uz to nedaudz "dziłāk", Nevis jāmāna sevi. Protams , ka arī katrs gadījums ir individuāls, un nekas nav neizmaināms :) bet jābūt tomēr erudītām un jāpainteresējas par dabas likumiem.
30.09.2013 07:15 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Man ir ķeizarmeitiņa un tādu aktīvisti neesmu redzējusi. :D Tiek apmeklēti visi iespējamie pulciņi, uz skolu ar sajūsmu.
30.09.2013 09:01 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Starp citu, tajā rakstā nebija minēts, ka VISI ķeizargrieziena veidā dzimušie ir tādi nīkulīgāki, nevarīgāki, memļīgāki utml.
Negatīvais iespaids bija minēts gadījumos, kad mātei vienkārši ir bailes no dabīgām dzemdībām, tādēļ pati izvēlas ķeizargriezienu. Tā tiekot pārtraukts dabiskais process, paredzētā saikne un kas tur vēl...

Raksta filozofija man patika, manuprāt, tā lika domāt to vislabāko, gribēt vislabāko, nešaubīties, nebaidīties, bet droši virzīties uz bērna piedzimšanas brīdi.
Mēs katrs iedvesmojamies savai rīcībai no kā cita. Vienai vajag horoskopus katru rītu, citam der iedrošinoši vārdi vai teksti, kas liek domāt, ka viss būs kārtībā, ja pati domāsi, ka viss būs kārtībā.
Kas tur nepareizs?! Viss, kamēr gribam to labāko, ir pareizi!
30.09.2013 09:13 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Ance, sameklē gan, būtu interesanti palasīt! ;)
30.09.2013 09:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!