Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vakcinējo,bet saslimu.

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Jūtos lepna, guļu slimnīcā, izolēja no ārpasaules, steiga ,panika, ielika slimnīcā, neko neteica un tad piepeši atnāca laipna dāma, gadi kādi 60 un teica- 'jaunā dāma, jums ir difterija'
Šoks, panika, neziņa.. Bet kā? Biju vakcinēta..
Šobrīd rit mana astotā diena, nezinu, kad izlaidīs, kad nē, vienīgais ko varu darīt, ir skumt pēc mīļotā un domāt, par dzīvi.
Bet skumji, ka nebija neviena simptoma par šīs slimības esamību... Būtu atdevusi galus, ja laicīgi nebūtu aizgājusi pie doktora.
Bet interesants ir tas fakts, guļu šeit, bet nezinu konkrētu datumu, kad tikšu ārā, ne to vai vispār tikšu, salasoties šausmu lietas internetā, liekas, ka, kā ielika mani te, tā te es arī palikšu.. (sapratāt)
skumji, ka tā īsti nav pieredze ārstiem bijusi ar difteriju, bet bez simptomiem.
29.09.2013 00:43 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Es īsti nesaprotu, tev nebija neviena simptoma, bet tomēr tu saki, ka būtu atdevusi galus, tad jau kkādi simptomi bija un ir jau iemesls kapēc tu gāji pie daktera, jeb tev tiešam tāpat nejausi atklāja? Un tas, ka cilvēks ir vakcinēts nenozīme, ka nekadīgi nevar saslimt, saslimt ta var tikai organisms jau zin šos slimību un cīnās ar to labāk.
29.09.2013 21:32 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Bet kā? Biju vakcinēta..

Vai difterija nebija viena no tām kaitēm, kam ik pec cik tur tiem gadiem javeic atkārtota vakcinācija? Varbūt nevakcinējies laicīgi?
29.09.2013 21:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits