Vienu brīdi dzēru Liepājas kafiju un Jacobs zaļo šķīstošu kafiju, tagad esmu citas šķīstošās kafijas meklējumos. Varat kādu ieteikt? :) Kādu Jūs dzerat?
Dzeru tikai kafiju ar biezumiem, ar izņēmumiem, ja esmu kkur pie dabas un ūdens tiek vārīts uz ugunskura, bet tad man lielas nozīmes tam, kādu šķirni dzeru, nav :)
Man šķīstošās kafijas kā tādas nekad nav garšojušas, tomēr ļoti laba inovācija ir Jacobs Millicano maltā kafija, kas ir izstrādāta kā šķīstošā. Tagad malto kafiju varāk nelietoju vispār, kaut gan agrāk biju pārliecināta, ka nekas labāks nevar būt :D
Nu nezinu, es kā kafijas fanāts jūtu lielu atšķirību starp parasto šķīstošo kafiju un Millicano, bet nu tas jau tikai mans viedoklis. Katrā ziņā, pagaršot ir vērts, manuprāt.
Tā Jacobs Millicano kaut kā atšķiras pēc garšas no maltās kafijas?
Pagaršoju, nekādu atšķirību no parastajām Jacobs nejūtu.
Katram sava garšas izjūta - vienam garšo, citam negaršo. Agrāk dzēru šķīstošās, tad pārgāju uz maltajām, tagad lietoju tikai pupiņas un atpakaļ vairs uz šķīstošo ceru, ka nekad mainīt nevajadzēs.