Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

dienas horoshops

 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
http://www.apollo.lv/zinas/dienas-horoskops-28-septembris/612688

ticiet horoshopiem? varbūt ir vēl kādi citi(izņemot apollo), kurus lasiet?
28.09.2013 17:27 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
AUNS Aplūkojis savu dzīves vietu ar saimnieka aci, secināsi, ka nepieciešams ieviest kādas pārmaiņas interjerā. Varbūt dosies uz veikalu, lai iegādātos attiecīgas lietas.
VĒRSIS Rīts sāksies romantiski un turpināsies kaislīgi, ja vien būsi kopā ar savu otro pusīti. Patiks kaut ko organizēt, varbūt kādu kopīgu izbraukumu vai romantisku vakaru.
DVĪŅI Tu vēlēsies nesteidzīgi atpūsties no ikdienas steigas. Tuvojoties vakaram, sajutīsi spēku pieplūdumu. Visticamāk, ka dosies izklaidēties kopā ar draugiem.

VĒZIS Diena, kad vēlams lūgt piedošanu vai piedot citiem, centies harmonizēt attiecības ar tuviniekiem. Vakarpusē iespējami kādi zīmīgi vai pat liktenīgi notikumi. Nav izslēgta iemīlēšanās.
LAUVA Rīta cēliens paies visai slinki, varbūt vāļājoties pa gultu vai skatoties televizoru. Neatsakies no draugu piedāvājuma doties pie dabas, tas tevi patīkami relaksēs un uzlādēs nākamai nedēļai.
JAUNAVA Tev nagi tā vien niezēs kārtot kādu darījumu, tomēr padomā vai tai pat laikā nenodari pāri kādam tuviniekam. Sevišķi jau mīļotais cilvēks var izjust tavu prombūtni, tāpēc nebojā jūsu attiecības.
SVARI Varbūt tevi neapmierinās tavs izskats, svars, un tu nolemsi uzsākt organisma attīrīšanās kūri. Katrā ziņā būsi atvērts dažādām novitātēm, sevišķi vakarpusē tevi aizraus mistiskas, netradicionālas lietas.
SKORPIONS Varbūt vēlēsies doties ceļojumā. Visam, kas šodien notiks, gribēsi piedot īpašu nozīmi, varbūt piedalīsies kādā rituālā. Labs laiks, lai attīrītu telpas ar kvēpināšanas, sveces palīdzību.
STRĒLNIEKS Piemērota diena jaunu draudzību veidošanai, kāds varbūt iemīlēsies no pirmā acu skata. Dienas gaisotne harmoniska, radoša, draudzīga. Savukārt, vakarā vairies no ekstrēmām situācijām.
MEŽĀZIS Ja vēlies ar kādu salīgt mieru, dari to līdz pēcpusdienai, katrā ziņā vakarā atkal vari kļūt stūrgalvīgs un ierauties sevī. Mākslas mīļotājiem piemērota diena kāda kultūras pasākuma apmeklēšanai.
ŪDENSVĪRS Būsi uzmanības centrā un noteikti labā omā. Ja tas tā nav, sāc domāt, ko nepareizu pēdējā laikā esi izdarījis. Diena piemērota arī mājas labiekārtošanai, vari pārbraukt arī uz citu dzīves vietu.
ZIVIS Dienas gaitā sajutīsi, kā tavā ķermenī notiek brīnišķīgas pārmaiņas, būsi gatavs garīgām atklāsmēm. Vakarā vari nejauši satikt senu paziņu. Šodien nebūtu vēlams sēsties pie auto stūres.
28.09.2013 17:28 |
 
10 gadi
Reitings 5180
Reģ: 29.01.2009
Dienas horoskopiem vispār neticu. Parasti izlasu gada griezuma horoskopu. Bet tā kā tiem baigi nesekoju līdzi, neatceros neko, kas tur tika teikts :D
28.09.2013 17:40 |
 
10 gadi
Reitings 751
Reģ: 29.01.2009
Labāk patīk gada horoskops, īpaši interesanti ir izlasīt pagājušā gada horoskopu un tad nu salīdzināt vai taisnība vai nē.
Dienas horoskopus izlasu, dažreiz ir sakritība, bet lielu ticību man tas nedod. Bet kopumā lasu. Kur? Kā kuro reizi - tvnet, delfi utt..
28.09.2013 17:47 |
 
Reitings 297
Reģ: 29.01.2009
es lasu šeit http://astrolis.com, nezinu kāpēc, bet cenšos ticēt :)
28.09.2013 17:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits